Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość summer-night

Do wiosny będę piękna - i już na zawsze

Polecane posty

Gość summer-night
Życzę Ci powodzenia z tym chłopakiem :D :D :D szczesclia, szczescia :) ja zaliczyłam juz cwiczenia na nogi,i długi szybki marsz z cięzkimi torbami po sniegu, alez jestem zmeczona, strasznie bolą mnie plecy :D Jak wrócisz to opowiedz czy randka sie udała :D

Gość GwiazdkaNaNiebie
No udała się, udała :D Ale na razie na spacerku pogadaliśmy ... ;) I już mam ćwiczenie - 2 godziny chodzenia po mieście :D a jutro idziemy na lodowisko ;D

Gość summer-night
Suuper, oj ja nie pamiętam kiedy byłam z czegos zadowolona :( A niedługo walentynki .. Ja jutro zamiast się uczyc, to lecę do znajomych .. a niedawno skonczyłam cwiczyc ;)

Gość summer-night
Postanowiłam się dziś zważyc i wiecie co ? 2 kilo mniej :D chociaż widze tylko po ramionach nic wiecej, ale jak wejde w ulubione jeansy mm :D

Gość GwiazdkaNaNiebie
OO to gratuluję :D Po ramionach ? Fajnie, też bym chciała, bo jakieś dziwne mam. Co do niego, to jestem ciekawa, czy właśnie Z NIM spędzę walentynki ;P Widzisz, szybko chudniesz, bo ćwiczysz :) A mi się TAK nie chce ... ;p Dziś ostatni dzień kapuścianej, najdroższy, bo muszę sobie kupić ze dwa soki warzywne, a te świerze są drogie x) A na następny tydzień już układam sobie jadłospis - ryż w roli głównej, ale także zupa kapuściana, z której na razie nie mam zamiaru rezygnować :) Przyzwyczaiłam się już do jej smaku :)

Gość summer-night
Nie dziękuje zeby nie zapeszyc ;D Zebym z nóg schudła tak szybko jak z ramion to byłoby wspaniale ! Tak bardzo są drogie, szczególnie te jednodniowe ! ;| Zdrowie jednak drogo kosztuje ! A mi się juz woda skończyła, ale zrobie sobie dziś zapas, jak będe wracała z uczelni, bo wypijam ok 3 litrów dziennie + jakies herbatki wszelkiego rodzaju. Ah walentyki, strasznie głupie świeto jesli jest się samemu :(

Gość rekodzielo marokanskie
zapraszamy do zapoznania sie z oferta naturalnych kosmetykow arabskich, czarne mydlo, glinka ghassoul, olejek arganowy ... sekret gladkiej skory i lsniacych wlosow marokanskich kobiet ... www.marokostyle.com

Gość GwiazdkaNaNiebie
No, masz rację z tymi walentynkami, ja też dotąd wszystkie spędziłam samotnie :( ja mam w domu wodę tylko wysoko zmineralizowaną, dlatego sama sobie po prostu gotuję wodę dla siebie ;) Życzę Ci z całego serca, żebyś jak najszybciej schudła z nóg - i sobie też :D Chyba zaraz pójdę po ten sok ;) A potem na obiad ugotuję sobie ryż z warzywami :) No i znowu muszę tej zupy dogotować! :) Ona tak szybko się kończy .. ;) Co do picia wody, nie zmuszę się do spożycia więcej niż 2 litrów ;)

Gość summer-night
Ja się nie zmuszam, po prostu jakos tak wychodzi ;D No nic lecę pomaszerowac, a jak wrócę to troszkę pocwiczę :)

Gość summer-night
Witam przyszłe piękności :D Jak tam dzień mija ? Ja jestem własnie po cwiczeniach i ide jeśc śniadanko :D Aj cięzki dzień mnie czeka, w czwartek mam okropne zaliczenie, z któego nic nie umiem :(

Gość GwiazdkaNaNiebie
A ja na szczęście JESZCZE mam ferie ;P Dopiero południe, ale już mówię, że ten dzień był straszny .. przeszłam się na rynek i tak przemarzłam że normalnie nie ogarniam x) Dziś zaczęłam dietę ryżową, a dzisiaj jem tak: śniadanie - pół torebki dzikiego ryżu + mały jogurt naturalny 2 śniadanie - pół dużego kubka jogurtu naturalnego bez cukru obiad - to samo, co na śniadanie kolacja - to samo, co na 2 śniadanie xD No. I chyba ugotuję sobie też kapuścianej troche, o ile kupię koncentrat :) Aha. Spodnie ze mnie spadają ;D

Gość summer-night
Zazdroszcze ! Bardzo szybko chudniesz ! Ja tez chce !

Gość GwiazdkaNaNiebie
Bardzo szybko ? No ja właśnie nie wiem ;) Bo naprawdę, nie widzę tego po sobie ;P Fakt, spodnie wiszą, ale tak przed lustrem nic. Może akurat chudnę na raz z całego ciała, dlatego nie widzę, że straciłam trochę z ramion itp. ;) Ale wiesz, w sumie te trzy kilo podczas kapuścianej to nie tak dużo. Bo niektórzy chudną po sześć, siedem :) I oby to teraz nie wróciło :)

Gość summer-night
W sumie ja też się wczoraj zmieściłam w ulubione jeansy, jednak były jeszcze ciut opięte na pupie i udach, dlatego walczę dalej :) A za Ciebie trzymam kciuki, zeby kilogramy nie wróciły. Nic, wracam dalej do nauki :( AH zeby mi się tak chciało jak mi się nie chce :(

Gość GwiazdkaNaNiebie
Haha, ostatnie zdanie dobre ;D Niedługo też będę musiała się znowu uczyć, eh ... mam teraz rozmiar 29, cel to 28 ;D Może za tydzień się wcisnę ;P

Gość summer-night
Bądźmy jak najlepszej myśli :) Kuszący jest szybki spadek wagi, ale ja jednak chce schudnąc powolutku, ale juz na stałe, chyba za bardzo boje sie efektu jojo :) ale zgubie te brzydkie "boczki:, pulchne uda i pupke ;p Ty również na studiach ?

Gość GwiazdkaNaNiebie
Niee ... ja trochę młooodsza ;)

Gość summer-night
aH :) Oj jak mi sie nie chce siedziec nad tym egzaminem :( nie naucze sie nic a nic :(

Wimtam kolezanki:):):) ja tez sie od dawna odchudzam:O:O katowalam sie doslownie dietami ,glodzilam doslownie:O:O i co z tego mam waga wrocila bo ile mozna sie glodzic wlosy garsciami mi wypadaja:O:Owiem ,wiem glupota:O zmienialm taktyke jem w miare normalnie ograniczam do minimum slodycze nie jem po 18 i 6 razy w tygodniu na przemian body step i silownia po 2 tyg.juz wiedze efekty jak dla mnie sama dieta nie wystarczy w wam zycze powodzenia:)

Gość summer-night
witamy :D

Gość GwiazdkaNaNiebie
Hejka ;) Staraj się mieć lepsze podejście, bo jak będzieśtak myślała, to na pewno się niczego nie nauczysz ;P ;) Drugi dzień ryżowej - ryż i warzywa. No i zjem jeszcze jogurt naturalny ;)

Gość GwiazdkaNaNiebie
Miało być "bo jak będziesz tak myślała" xD

Gość summer-night
Czesc piękności :D Jak tam wasz dzień się zaczął ? Ja wstałam o wiele za późno, no ale przynajmniej sie wyspałam. ;D I znowu dzień zaczełam od cwiczen, sniadanko, prysznic i lece się uczyc, bo jutro te nieszczęsne zaliczenie ;D A tak poza tym to pół kilo jest mnie mniej :D yeah :D Jestem już w miare opalona, jeszcze pójdę kilka razy i do walentynek pewnie jeszcze coś schudnę. Mam nadzieje, ze spotkam tego głupca w walentynki i gdy mnie zobaczy, nie bedzie mógł i chciał oderwac ode mnie oczu - marzenia - ale warto jest je miec, bo wtedy świat staje się piękniejszy :D Hm mówcie, mówcie co tam się u was dzieje, rozruszajmy ten wątek :D

Gość GwiazdkaNaNiebie
No ja dzisiaj tylko w pokoju posprzątałam, zjadłam trochę ryżu i marchewkę z jogurtem naturalnym ;P Ale strasznie głodna jestem ... a do obiadu jakieś dwie godzinki -_- Chyba pójdę po koncentrat i w końcu zrobię tą zupę ... Ćwiczyć jak zwykle mi się nie chce, chociaż nie mam, co robić ... a jutro do kina z kolegą ! ;D Na Avatara .. w końcu ;p Tylko denerwuje mnie fakt, że nic nie będę mogła przegryźć w tym kinie :)

Gość summer-night
To super :D Ja jak zaliczę wszystko, również się wybiorę :) Jak jestes głodna, to zjedz coś, albo wypij herbatke, kawe, wodę :) Kurde jednak się nie wyspałam, ale zaraz pojdzie kawa w ruch, musze sie wkoncu tego nauczyc :D Ja bym radziła Ci normalne posiłki, bo po takiej diecie trzeba starannie dobierac produkty i posiłki, ktore mozna zjesc. Polecam, np. na sniadanie owsianke, bardzo sycąca :) Do później ;*

Gość GwiazdkaNaNiebie
Wiesz, po prostu boję się, że jedząc od razu normalne produkty, przytyję ...

Gość summer-night
wiem, wiem, dlatego mowie, ze bałabym się przejsc na taką dietę, bo pozniej trzeba uwazac, co sie je .. ale dasz rade ;*

Gość GwiazdkaNaNiebie
Kurcze, nie wiem kiedy będę mogła zacząć jeść normalnie ;( Tak bym chciała zjeść już coś słodkiego ..

Gość summer-night
A mi jakos odeszła chec na cos slodkiego :D Bo wiem ze chce miec piękną figure, ale od czasu do czasu przeciez nie zaszkodzi zjesc cos słodkiego :)

Gość GwiazdkaNaNiebie
No tak, ale czy tak po diecie, to nie wiem ;p Właśnie zauważyłam, że z moich pulchnych ramion pozostała tylko ... skóra . I gdyby nie ona, miałabym już ładne, chyde rączki ;D Teraz nie wiem jak się tego pozbyć, ile czasu minie zanim ujędrnię całe ciało -_- ...