Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasztetowyj paszczur

Jestem brzydka, gruba, glupia i niezdolna do miłości

Polecane posty

Gość pasztetowyj paszczur

nie uzalam sie nad soba, nie jest to też moja skromność. nie wiem co we mnie widzą faceci.. tzn ci ktorzy prawia mi komplementy.. jest ich niewielu ale sa... ja nie moge na siebie patrzec w lustrze.. unikam facetów.. czuje że nie moglabym stworzyc z nimi zwiazku , dpare miesiecy temu zakonczylam jeden.. jeszcze wczoraj myslalam ze go nadal kocham a dzis sie z nim spotkalam i poczulam ze wszystkie uczucia mineły.. a jesli chodzi o innych facetow, to unikam ich, bo mysle sobie ze i tak jest tyle ładnych,inteligentnych kobiet na swiecie ze nie co sobie mna głowy zawracać.. w ogole mnie nie dziwi, jak facet bierze moj numer i nie dzwoni. czuje sie beznadziejna, czuje straszna pustke. poznalam faceta, mieszka bardzo daleko, czesto czekam na niego na komunikatorze, ale on rzadko sie tam zjawia,.. pozniej mysle sobie ze to moze i lepiej, po co ma gadac z polskim pasztetem, tam gdzie on mieszka jest mnostwo pieknych kobiet, a on jest przystojny.

cudownie się tu wpasujesz. zaraz wiele 'mądrych' osób doradzi ci, co masz zrobić, żeby żyć długo i nieszczęśliwie :classic_cool:

Gość nie jestem ladna
Wiesz co, ja tez jestem pasztet. Ale chudy pasztet. Jesli faceci cos we mnie widza to zawsze staram sie dowiedziec co to jest. Najczesciej jest to inteligencja a ta ....co tu duzo gadac - nie nakreca i jest u kobiety wada a nie zaleta. Ale bardzo sie dziwie jesli facet bierze numer i nie dzwoni, chyba ze bierze numer przez grzecznosc. Bo w kocu po co brac numer jesli nie chce sie dzwonic? Czy mamy mode na kolekcjonowanie nu,erow? Ten Twoj facet co mieszka daleko moze sie ucieszy jak Ty do niego zadzwonisz czy napiszesz? Ja bym tak zrobila.

Gość nie jestem ladna
Nie porownuj sie z innymi. Po co ? Jak sie bedziesz porownywac to zawsze znajdziesz takich co sa lepsi albo takich co sa gorsi. zadzwon do tego faceta z daleka , zapytaj co robi i czy nie ma ochoty pogadac. Przeciezb od tego Ci korona z glowy nie spadnie. Jak nie bedzie chcial to powiedz, ze jak zechce to niech zawsze wie, ze moze do Ciebie zadzwonic. Zawsze bedziesz miala kogos do pogadania. Od czegos trzeba zaczac. Mo Cuishle jestes facet czy baba?

Gość nie jestem ladna
a skad masz taki dziwny nick?

Gość Dzinks0421
Mo ... ja ogladalem, nawet sie poplakalem. pasztetka ... Twoja problem to postrzeganie wlasnej osoby, na pewno na skutek niekorzystnych doswiadczen.

Gość nie jestem ladna
nie znam tego filmu. O czym byl?

Gość Dzinks0421
Mo ... to moje sekretne wcielenie, na zewnatrz jestem twardy ;)

Gość nie jestem ladna
podobal Ci sie ten film?

Gość Dzinks0421
Ciekawe, czy przy kims bym zaplakal, czy jednak bym sie powstrzymal. Mo ... moze chcialabys sie umowic na wspolny seans? Przygotuje filmy "placzodajne".

Gość Dzinks0421
Przeciez ja jestem twardy ;) Tak wprost tego nie powiem ;) A warto Tobie randke proponowac?

Gość Dzinks0421
Super, to ja bede chlebem ... jeszcze potrzebujemy maselko do pelni szczescia ;)

Gość Dzinks0421
Nieciekawe masz zdanie na swoj temat ... ale analizowac swoja wartosc z punktu widzenia ... wygladu ... to naprawde kiepskie posuniecie!!!

Gość Dzinks0421
Mo ... a mnie akceptujesz, polubisz, pokochasz?

Gość Dzinks0421
Chetnie bym wyslal, tylko martwie sie o Ciebie ... zakochasz sie na pewno od razu i bedziesz miala problem. Zatem dla Twojego dobra zaniecham tego dzialania ... jak jest odbierana moja troska o Ciebie?

Gość Dzinks0421
Hmm ... ciekawie ... ... a to do czego jestes zdolna? Skoro nie "wyznajesz" milosci ... to gdzie sie odnajdujesz?

Gość czy to znaczy ze dasz zamoczyc

Gość Dzinks0421
Jesli dysponujesz jeszcze chwilka to ja bym poprosil o Twoja teorie ... bardzo uwielbiam teorie ;) Gdybys byla chetna ... to mozesz jeszcze dodac ... co wplynelo na jej powstanie?

Gość a ja mam ładną twarz ale
jestem gruba. od nowego roku jestem na diecie ,ale mam z 15 kilo do zrzucenia. czuję się beznadziejnie :////

Gość Dzinks0421
a ja mam ... a to nie wiesz, ze wyglad sie nie liczy? Od teraz musisz "chwalic sie" ... osobowoscia ;)

Gość Dzinks0421
Odwrotnie, czyli w zwiazku lubisz, a nie kochasz ... a gdy nie ma zwiazku ... to kochasz, a nie lubisz? ;)

Gość nie jestem ladna
ale zamotaliscie

Gość
a ja nie jestem gruba, ale mam bardzo przeciętną twarz i zryty charakter :o

Gość nie jestem ladna
Czesc , czy to Ty pod nowym nickiem?

Gość a ja mam ładną twarz ale
co z tego jak kazdy facet chce miec szczupła laskę - nie moge oszukiwac samej siebie ! i wiem ,ze ot żałosne, ale odchudzam sie dla faceta, bo ja nie czuje sie zle z tymi dodatkowymi kilogramami-mam je w dupie ( dosłownie niestety tez, hehe ). Osobowość sie liczy-owszem,ale wpierw trzeba czymś zainteresować, a pierwsze wrażenie opiera sie na wygladzie zewnętrznym. przegrałam życie :/

Gość
cześć :) mała modyfikacja nicku :p ja wiem czy jestem mniej przegrana? niby mam pracę, męża, ale moje życie jest tak bardzo nudne i przewidywalne, że chyba nic ciekawego już się w nim nie wydarzy :D pora umierać :p

Gość
ładna twarz :) źle, że lekceważysz nadwagę i odchudzasz się tylko dla faceta, nadmiar kilogramów jest niebezpieczny dla zdrowia :p rób to dla siebie, a facet może się znajdzie "przy okazji"

Gość nie jestem ladna
Nie mow HOP. Zycie w malzenstwie po jakims czasie bedzie zrutynizowane ale mozna je sobie jakos urozmaicic. Gdzie mieszkasz?

Gość
głębokie Podkarpacie :)

Gość nie jestem ladna
Ale net w domu masz skoro na forum przesiadujesz ? To juz jest cos. Od czegos trzeba zaczac. Wpisz sie na jakies tematyczne forum , moze poznasz ciekawych ludzi? Lubisz pisac listy? Czym sie lubisz zajmowac?