Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

worek ziemniaków

nadmierne owłosienie u faeceta przyciąga czy odstrasza

Polecane posty

Witam Mam 27 lat i jestem strasznie owłowiony, plecy ramiona jeden wielku busz. Ogólnie ja sam nie mam z tym problemu, mam do siebie wielki dystans akceptuje to jaki jestem. Odczuwam jednak spojrzaenia innych ludzi kiedy jestem na plaży czy na basenie Czy to mnie dyskfalfikuje u kobiet.

dobra, napisze ze mojej kolezance, a nawet dwom jakie znam takie owlosienie nie przeszkadza. w sumie im wszystko jedno, byle facet na nich lecial :) to moze rozejrzyj sie zanim zaczniesz sie golic

Gość ciekawejaktojestuinnych
Skoro to akceptujesz, to po co chcesz się pozbywać owłosienia? :O Dodam, że są kobiety, dla których taki busz jest fetyszem :)

Gość krakow to zawsze
kobiety ale wy dziwne jestescie to tylko wlosy

dyskwalifikacja... ale lubie jak moj maz sie nie goli i ma zarost taki 1-3 dniowy... mniam

taaa tylko włosy. a jak baba wąsa ma, to tylko zwiększa jej popyt u facetów?? myśl trochę:O

Gość ciekawejaktojestuinnych
Mrrrrrr, aż się pośliniłam :) Autorze, wklej zdjęcie, prooooszę! Daj chociaż popatrzeć :)

no własciwie te z którymi sie spotykałem od razu tego nie zauwazyły, no a jak sie rozebrałem no to też nie uciekły. Chociaz jedna to niby akceptowała ale wstydziła sie ze mną pokazywac np na plaży