Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klitajmestra

O uderzeniu w brzuch

Polecane posty

Gość igwt
mamo małego Danielka - bo my jesteśmy staromodne, nowoczesne małżeństwa się leja deskami i czym popadnie, jedno ląduję w szpitalu, to drugie, normalne :O

Gość z tego wszystkiego wyłania si
ę zasada że raz można coś złego zrobić... czyli jakby poroniła to by było tak samo, żadnej sprawy, żadnego żalu bo przecież uderzył ją tylko raz i tylko jeden raz przez niego poroniła. proste. może zmodernizujmy w takim razie prawo i gwałcicieli każmy dopiero za drugim gwałtem bo raz mogło mu się zdarzyć, morderców tez za drugim razem bo tez mogło mu się przecież zdarzyć. dlaczego nie?

Oj, dajcie spokój. Jak mój mnie kiedyś wkurzył to mu poduszką natrzaskałam:( Teraz mi wstyd okropnie;( Dziwi mnie tylko, że wszyscy na tym forum tacy porządni są. Już od dawna chcę to napisać. Wszyscy piszą, jak o siebie dbają, pielęgnują, jak ćwiczą, jacy sa eleganccy, cudownie ułożeni. Ciekawa więc jestem skąd smród w autobusach, rosnąca liczba rozwodów i maltretowane dzieci. Każdy taki stanowczy, konsekwentny, wszystkowiedzące wiedźmy ple-ple. Ech, nieważne, idę do domu. Życzcie mi powodzenia, bo okropnie tu u nas pada śnieg. PA!

Ja tez jestem impulsywna i tez potrafie sie porzadnie wkurzyc i jak trzeba wrzasnac, ale dla rownowagi mam bardzo opanowanego i spokojnego meza. Jednak zeby sie bic, szarpac, zeby maz na mnie podniosl reke czy wyzwal od roznych...nie moge tego zrozumiec ani sobie wyobrazic...w zyciu bym sobie na to nie pozwolila.

Gość cherrycoke
jakoś mi sie w to wierzyc nie chce. czy na pewno nie była prowokacja?

Klitajmestra - ja nie jestem idealna, a nawet daleka od tego. Nie cwicze, niezawsze jestem ulozona i grzeczna :) Za to jestem cholernie impulsywna, wiem o tym i staram sie nad tym pracowac, ale nie lece z lapami do nikogo, do synka staram sie mowic spokojnie nawet, jak jestem zdenerwowana. Tak to napisalam, zebys nie myslala, ze tu sie wymadrzam jako idealna mamuska i zona. Ja mam po prostu sprecyzowane poglady na pewne tematy i tyle.

Gość gherthrth
mi sie zdarzylo uderzyc w twarz 2letnia siostrzenice ;) no coz, zdarzylo mi sie tylko raz wiec jestem usprawiedliwiona :)