Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tiramisu25

Czy podczas operacji jest się rozebranym do naga?

Polecane posty

Hej, mam taki problem - trochę onieśmiela mnie nagość, czy na sali operacyjnej jest się całkowicie nago czy w jakimś ubranku?

Gość chyba nago jednak

Gość czipsy octowe
jak cie bozia stworzyla. ale tez zalezy jaka operacja. bo jak na oko np. to chyba nie? :o

Gość chirurg widzi tylko pole
które operuje. Ludzie, dajcie spokój.

Gość htyyju
Nawet jesli jestes rozebrana, to przykrywaja cialo przescieradlem(nie wiem jak to sie nazywa), odslonieta jest tylko operowana czesc ciala. Tak przynajmniej jest za granica, ale nie wierze, aby Polsce bylo takie zacofanie i aby miec np. gole cycki kiedy operowany jest brzuch.

i tak spisz to co za różnica oni widzieli teggo 100 tki

Gość pijaczka niedzielna
śpisz i śnisz co cie obchodzi żeś na golasa :D

Gość
:O na pewno obgaduja, ja bym żadała zainsatalowania kamery z głosem i pózeniejszego obejrzenia tasmy :classic_cool:

Gość hmmm a jak
to jest z cewnikiem i wogole:O bo ja tez mam miec operacje i jak to sie zaklada? przez pare dni nie bede wstawac wiec napewno bedzie cos takiego potrzebne:(:(

Gość na golasa....
mało tego !mozesz obudzic sie z cewnikiem w pecherzu jak im sikac zaczniesz lub operacja sie przedłuzy....wiec ci troche w broszce pomieszaja:D ale załoze sie ze to olejesz.lekarza nudzi gołe dupsko operowanego.

Gość na golasa....
cewnikowanie nie boli.umieszczaja mala rurke przez cewke moczowa do pecherza i wtedy siki kapia do worka przy łozku.z kupa nie jest juz tak fajnie.robisz przy wszystkich do basenu:O...koszmar!

Gość voice
nie wiem czy tak jest zawsze i wszędzie, ale niekiedy dają przez zabiegiem długą koszulę specjalną do zabiegu

Gość a ja wam powiem tak
przeszłam dwie operacje jamy brzusznej oczywiście jesteś nago ale zakładają na ciebie taki specjalne zielony fartuch , przeciez nagiej nie położą cie na stole potem wycinają w miejscu do operowania odpowiedniej wielkości dziurkę i do dzieła , a w sprawie cewnika to samo założenie nie boli i nawet jest wygodny jak przez pare dni po operacji nie można wstać bo ból piekielny gorzej z myciem troszkę poniżające jak pielegnarka podsuwa po zadek miske rozkładasz nóżki a ona myje cię szczypcami na których założona jest gaza

Gość 68-3435646
Mojej siostrze zakładali cewnik jak juz spała, więc spokojnie - nie poczujesz nawet.

Gość T1E2
JA W ZESZLYM MIESIACU MIALAM OPERACJE NA PALEC I TEZ BYLAM NAGO

jak chcesz szczegóły, to na gg ostatnią operację miałam 30.11, więc jestem na bieżąco ;)

A pewnie że rozbierają a po co im się jakieś szmaty mają walać :) jak skręcali mi nogę to normalnie sobie goły leżałem. A cała sala ludzi była. I nie bardzo rozumiem czego się jest wstydzić .

Gość malec1234
ja mam 11 lat i bede miala operacje oka czy trzeba byc rozebranym d naga?

Gość dddddddd
Tak podczas operacji jest się rozebranym . Ja w dzieciństwie jak miałam operacje na ręce to też błam do naga rozbierana,a moja córka miała niedawno wycinany trzeci migdał i też ją do naga rozebrali,ale już po tym jak dostała 'głupiego jasia' i nie bardzo wiedziała co się dzieje,bo inaczej to by sie nie rozebrała :O