Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnichaa

czy jestem w ciazy

Polecane posty

Gość agnichaa

czesc, mam problem okres spuznia mi sie juz ponad tydzien,brzuch mnie pobolewa i jajniki raz jeden raz drugi czasami kluja i opbolewaja mnie brodawki jak nigdy wczesniej mnie nie bolaly .a kochalam sie z mezem bez zabezpieczenia do konca w dni plodne ,testy ciazowe wychodza mi negatywne juz nie wiem co mam myslec.

Gość cdfdf
Wykonaj test jeszcze raz za ok.3 dni z 1 porannego moczu , jeśli znowu wyjdzie negatywny to czekaj spokojnie na okres i udaj się do gina

Gość a test z porannego moczu byl
wprawdzie powinien juz eykazac, ale jesli zrobisz kolejny i nadal miesiaczki nie bedzie to zrob test z krwi, jest wiarygodniejszy. Mi na samym poczatku, tak tydzien przed spodziewanym okresem zaczal wlasnie brzuch bolec, podbrzusze. Trwalo to 9 dni:/ No i piersi bardzo bolaly. Jak juz umialam dotknac to czulam jakby sie wypelnily. Zrob test z krwi, koszt jakies 30zl Przewaznie, jesli robisz rano to juz popoludniu masz wynik:)

Gość Kiciiaa
Moze poprostu @ sie spoznia z jakiegos powodu..moze wydluzyl ci sie cykl. Jezeli staracie sie o dzidziusia to polecalabym wykonac nastepny test domowy lub z krwi ;) wynik powinien byc wtedy wiarygodny :) Pozdrawiam