Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piotrekk

Dziewczyna z autobusu

Polecane posty

Gość piotrekk

Witam.Widzę a w zasadzie widziałem dziewczynę w każdy poniedziałek jak jechałem do szkoły wsiadała 2 przystanki po moim do autobusu którym ja jeżdżę.I teraz tak: zbierałem sie do tego zeby zagadac..ale jak tu zagadac keidy pełno ludzi (ona z koleżanką) i tak cicho w autobusie ze slychac jak ludzie rozmawiają...aż wstyd zacząć bo wszyscy gały wlepiliby we mnie i koniec :/ i postanowiłem przeszukac szkoły na ulicy na której przepuszczałem ze chodzi do szkoly..przeszukałem i nic...wiec przeszukałęm wszystkie w mieście...i nic...szukam jej od października a juz koneic stycznia...a w dodatku zmienili plan lekcji i teraz to juz nawet jej nie widze :/ a piekniejszej dziewczyny w zyciu nie widziałem... POMÓŻCIE jaki moze byc sposób zeby ją znależć...ale oprocz jakiegos wywieszania w autobusie ze SZUKaM DZIEWCZYNY :P

Gość piotrekk
hehe :) no wez bez jaj bo kuurde ja tu zdesperowany jestem hehe:P

chyba tylko cud Ci pomoze.Ale zycze Ci tego z calego serca.To takie nieszablonowe zachowanie.Szczesciara ta dziewczyna.

Gość piotrekk
no nie wiem..moze szczesiara moze nie...ale co z tego jezeli ona wogole nie wie ze ktos takie jak ja istnieje... :/ a cud to juz jeden byl bo znalazlem bardzo podobną do niej..ale co z tego skoro to nie ona...to byl jeden cud..ale moze jeszcze jakis zapas cudów mi zostal...

Gość jurek gliwice
Ale ty młody durny jestes ją pewnie ojciec je­bie az jej się odbyt trzęsie chcesz moczyć pena w dziurze, w której wcześniej lądował penis jej starego? wróc lepiej do masurbacji

Gość jeśli jest ci przeznaczona
to spotkasz ją przez przypadek,bez żadnego szukania.Jak Bartek z Pierwszej miłości :P :D

Gość ja bym nie leciala
zdążysz do 2012?:D

Gość piotrekk
do jurka gliwice: sorry ale hmm pojebało cie do tej osoby co z tym bartkiem serialowym: yyy to ja do smierci bede czekal i nic nie bedzie do ja bym nie leciala: wątpie :P

Gość hdshdjsh
skąd jesteś?

Gość piotrekk
z Lublina a ona?? nie wiem ale wiem ze dojeżdza na 100%...

Gość no to w czym problem
skoro wiesz ,że dojeżda zarwij zajęci i poczykaj na przystanku za nią

Gość napisz ogłoszenie na
ogólnej,może tu wchodzi :D

Gość hdshdjsh
Z Lublina? :) A skąd dojeżdżasz? Mówisz, że zmienili Ci plan... a nie możesz jednego dnia pojechać według starego planu o tej porze, o której zazwyczaj ona jeździła? Może akurat ją spotkasz...

Gość piotrekk
ooo DAJ BOŻE zeby tu weszla przeczytala co napsialem i O TO O MNIE :D hehe ale to nei mozliwe...a zerwac sie z zajec?? i tak bedzie trzeba zrobic raczej...to jest najbarizje sensowny sposób a jeszcze jakies propozycje?

Gość piotrekk
jej tez zmienili na bank:P bo to skozła srednia..heh jak co semestr zmieniaja

Gość hdshdjsh
Hmmm... No to już większy problem :P Może popytaj znajomych, ktoś z nich może jeździ tym autobusem i ją widuje...

Gość hdshdjsh
A tak z ciekawości, do której szkoły chodzisz?

Gość ja bym nie leciala
wynajmij detektywa:D ale pewnie cie nie stac..:D

Gość piotrekk
Technikum Samochodowe. Mówisz jakbys byl z Lublina:P no to jezeli tak to widzę ją na PKS i jedzie na racławickie i ja wysiadam koło KULu a ona dalej jedzie. GDZIE? no i tu wlasnie problem...:/

Gość piotrekk
no nie za specjalnie mnie stac:P albo wynajme za 10 lat i jak ją odnajdzie to podejde i powiem : ze mi sie strasznie podobałą 10 lat temu :P heh

Gość piotrekk
ee to zwidzenia nie wypalilo :/

Gość hdshdjsh
hehe :P Jeśli już to "była" z Lublina :P hmmm... a który to numer autobusu? Sprawdź jak jeździ dokładnie i na którym przystanku ona może wysiadać...

Gość piotrekk
57. a jak tak jej sie przygladalem....to zauwazylem 1 szczególik....ze trzymały ( z kolezanką bilety w rękach) - czyli to moze oznaczac ze jechaly nie daleko bo jezeli daleko kto by trzymal 40 albo weicej minut bilet w rece...to na 80% na tych racławickich całych bo tam pełno szkół...

Gość piotrekk
no dobrze BYŁA :) a Ty jestes z Lublina ?? :)

Gość hdshdjsh
Tam pełno szkół, a to utrudnia Ci jej znalezienie, sprawdź też na wszelki wypadek bursy... i popytaj znajomych z tamtych szkół ;) Życzę powodzenia i dawaj znać, jak idą poszukiwania :)

Gość hdshdjsh
Może :P