Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piotrekk

Dziewczyna z autobusu

Polecane posty

Gość mininininmi
hmm może zamiast na anszej klasie, poszukaj w gronie.net albo facebook'u? ja np jestem tylko na jednym z tych portali wiec szukanie jest trudniejsze ,może ona tez jest gdzieindziej, a na gronie tez jest spis szkół. Powodzenia! ps ja bym pare dni pod rząd koczowala na przystanku, bo może ma rózny plan, albo jednego dnia sie źle czuła i nie pojechala do szkoly...?

Moze ona studiuje na Kulu co? Jesli jednak liceum... to moze wejdz to szkol i posiedz tam troche i poobserwuj moze ja znajdziesz. Na raclawickich to przeciez te Chemiczne i Sobieski chyba tylko. Nie liczac Kulu, Medycznej i Przyrodniczego, ktory tez gdzies tam na raclawickich ma budynek. A skad pewnosc ze to licealistka? Miala bilet za 1.40?

Gość piotrekk
:) skad pewność ze to licealistka?? heh...no widac po prostu:) i chyba dawno w LBN nie bylas:) bo bilety po złotówce są :P osobiście wątpie zeby miala konto na jakiejs innej stronce...

Po zlotowce dla studentow a dla mlodziezy z szkol tez? To nie wiedzialam. Ale ja mieszkam w LBN:P A poza tym wyglad moze mylic. Ja jestem studentka 4 roku a nikt mi nie daje 18 lat:P

Gość piotrekk
no dla uczniow wogole po złotówce :P ale aby ta zime przekoczowac potem na skuter sie wsiadzie i pod koniec roku na prawo jazdy czekac trzeba...pff juz w trans wchodze samochodowy heh:P ojj mi sie zdaje osobiscie....ze po prostu trzeba dać losowi zadecydowac jak ma byc...moze uda sie ją zobaczyc teraz..mzoe za rok...moze wczesniej kogos poznam...trzeba byc optymistą...:P heh

Gość piotrekk
ma ktos jeszcze jakies pomysly na odnalezienie tej dziewczyny czy nie bardzo??co mi radzicie bo sam juz nie wiem co robic...

Gość Uwierz w przeznaczenie
Napisz jak ta dziwczyna wyglada (wzrost,kolor wlosow,znaki szczegolne),w co byla najczesciej ubrana,moze dziewczyna czyta kafeterie i sie odezwie podaj gg,moze odezwa sie rozne dziewczyny i a noz to czyjas kolezanka;)Nie trac nadzieji ,POWODZONKA:)

Gość kathyyyy
zapal świeczkę św. Antoniemu :P zguba sie znajdzie ;)

Gość kathyyyy
nadziei (bo aż gęsiej skóry dostaję :P )

Gość opisz ją z wyglądu
kolor włosów,oczy,wzrost,styl ubiory tak z ciekawosci:D

Gość piotrekk
Ona jezdzi zawsze atobusem 57 i odjezdzała z PKSu w poniedziałek o 6:41. ale czasem widzialem ją tez w czwartek..ze dwa razy..i jezdzi z kolezanką.Nie jest wysoka..ma brązowe włosy na kucyk i takie przed uszami takie cuś zwisa tez z włosów(nie pamietam jak to w jezyku KOBIET sie nazywa:P)Jest ubrana w czarną kurtkę z białymi MAŁYMI elementami. kaptur taki futrzany i chodzi z torebką dużą.z tego co pamietam to byla w takich brązowych spodniach sztruksowych czy jakos tak.i do tego czarne buty na obcasie. ok.8cm.chyba ze przesadzam to z 6cm:P i jezdzi na biletach :) i chyba tyle szczegółów znam...cos by jeszcze sie znalazlo ale naprawde musialbym przypomniec sobie bo poltora miesiąca jej nie widzialem... :( a gg to 8287010 baardzo mocno chcialbym miec takie szczescie zeby akurat weszla na ta strone i akurat weszla tutaj...ehh

Gość Rozen
Za wielka pierdoła z ciebie skoro boisz się zagadać w autobusie. Teraz straciłeś szansę. Pewnie ją spotkasz ponownie, tylko, że tym razem zamiast z koleżanka będzie z chłopakiem.

Gość CandyGirl00
zwolnij się z zajęć i idź na tą stację gdzie ona wsiada(tak abys w kolejce do kierowcy po bilety byl tuz za nia)jak bedzie dawac legitymacje to zerknij skad jest :) )

A ja wierze ze ja spotkasz:)trzymam kciuki:)W koncu zaczal aie luty miesiac walentynkowy...

Gość Rozen
"W koncu zaczal aie luty miesiac walentynkowy..." Jezu ... jakie wy jesteście żałosne czasami lol

Chlopaka trzeba podbudowac,podniesc na duchu,a nie dolowac i dogryzac mu.Najlatwiej jest krytykowac!!!

Gość Rozen
Akurat o tobie Depeche nie pisałem.Ten gość to podręcznikowy przykład ciapowatości a tu mu jeszcze dziewczyna radzi, że data w kalendarzu - 14 luty w magiczny sposób ich do siebie zbliży. No błagam...

Gość Rozen
"Najlatwiej jest krytykowac!!!" Racja. Bo i jest co. A liczba wykrzykników nie sprawi że masz więcej racji. Dorośnij. "Chlopaka trzeba podbudowac" Z taką podbudową to więcej krzywdy mu wyrządzisz. Jeszcze napisz niech zaufa losowi a kiedyś pewnego dnia coś się ...wydarzy. Miłego czekania.

Widze,ze Ty Rozen w nic nie wierzysz,a panny wyrywasz na pstrykniecie palcow,gratuluje:)

Gość Rozen
" Widze,ze Ty Rozen w nic nie wierzysz,a panny wyrywasz na pstrykniecie palcow,gratuluje" I wywnioskowałaś to z moich dwóch wypowiedzi. Moje gratulacje młokosie.

Gość piotrekk
doobra juz nie kloccie sie heh...a ty rozen lepiej przeczytaj co pisalem to bys wiedzial o co chodzi....przeczytasz 5 linijek co wyzej napsiali i juz piszesz heh:) przeczytaj calosc to sie polapiesz

Gość Rozen
A co niby takiego napisałeś? Że koleżanka i ludzie w autobusie wszystko by słyszeli a teraz to: Lassie wróć? Trzeba było myśleć a nie jak kretyn na przystankach wystawać.

Gość piotrekk
rozen sa tez ludzie ktorzy sie stresuja i denerwuja..a jak mi na czyms bardzo zalezy to taki jestem i ostrozny jestem bardzo dlatego chcialem podsluchac to i owo...a ty zaloze sie podszedlbys i "czesc laska zrobisz mi loda?"i za dupe bys zlapal... jak masz mi tak pomagac to bajke o wężu znasz...tak mi sie wydaje przynajmniej

Gość Rozen
No i bys przegrał zakład Nie podchodzę i nie proponuję zrobienia mi loda. Nie łapię też za tyłek ale skoro takie myśli chodzą ci po głowie to chyba najwyższy czas zmienić kolegów. a bajki op wężu nie znam. Liceum skończyłem już daaawno temu.

Gość piotrekk
nie interesuje mnie czy skonczyles liceum czy podstawowke czy cos tam innego...a bajka o wężu to: SSSSSSssssssssssssssspierdalaj i dzieki za to ze tak mi pomogles pfff

Gość Rozen
Ojej to mi powiedział :D

Gość pietross
ja pierdole ale mnie wkurwiaja tacy ludzie...jak mnie by ktos powiedzial wypierdalaj to bym poszedl i nie wracal...a ten kurwa wraca i jeszcze cos mowi...DNO...i tyle ci powiem

Wiem że to może głupi pomysł, ale może kojarzysz jakichś innych ludzi też, którzy czesto jeżdzą tą linią i tym kursem, to moze ją zauważyli. Zapytaj. Może podpowiedzą, czy często jeździ. No ale to moze być trudne skoro taki nieśmiały jesteś. Mówie tak, bo ja sama też często jeżdze tym samym autobusem i tym samym kursem, wiec zna sie mimo wszystko z widzenia ludzi, którzy też tak jeżdzą. Spróbuj zagadać. No nic innego mi do głowy nie przychodzi. A jeśli chodzi o wystawanie na przystanku to moze zły dzien wybrałeś. Dziś wtorek, a pisales wcześniej że ją widziałeś w poniedziałki i w czwartki, może spróbuj w taki dzień i nie 3 godziny, ale conajmniej kilka. No o ktorej wy zazwyczaj te lekcje kończycie? A tak jak tu ktoś już napisal, moze akurat chora jest czy coś i dlatego nie jeździ. No i nie poddawaj sie, moze w koncu sie uda. A co do modlitwy do sw. Antoniego, to moze lepiej się módl do św. Tadeusza od spraw beznadziejnych a nie od zgub :P:P:P :) 3mam kciuki!