Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w kropce 26

mój mąż-alkohol-moja porażka ...

Polecane posty

Gość w kropce 26
coz, moze pora to skonczyc poki dziecko male i moze jest szansa ze i jak uloze sobie jeszcze zycie, to bedzie zalezec od niego...............................................................

Gość mfkfkfk
wiesz to jakbym czytała osobie 10lattemu... NIESTETY IM dalej tym gorzej... znalazłam pracę,dzięki jego znajomościom, zarabiam wporównaniu doniego grosze...tzw. waciki... co oczywiście mi wypomina gdy jest pijany... ja urodiłam jeszcze jedno dziecko, właściwie mogłabym go zostawić, alecodalej? nie łudzę się żekogoś jeszcze spotkam,kobieta z 2dzieci, nawet gdy jest bardzo atrakcyjna,jest nastraconej pozycji, on mimo tego żegruby i łysy zawsze sobie znajdzie pocieszycielkę co mnie trzyma przy nim? kasa i brakperspektyw. kobieta z 2 dzieci nieawansuje, dostaje gorszą pracę itd taka jest prawda od 10 lat próbujęsię usamodzielnić, pracuję, robię zawłasnąkasękursy, uczę sięjęzyków, a i takawansują faceci...

Gość w kropce 26
no to ladne pocieszenie:( u nas pozornie jest dobrze , nie stosuje przemocy , jest kochajacy, wywiazuje sie z obowiazkow, co z tego jesli on mowi ze jedyne co ode mnie chce to zebym sie zloscila kiedy pije, a a kurat to mnie najbardziej boli nie nie moge nie reagowac, wychodzi na to ze mam to zaakceptowac i tyle, to bedzie dobrze tez moglabym odejsc ale dokad i za co? przeciez nie mam ani grosza, wszystko zalatwia on, mowi ze ja powinnam sie leczyc z tej zlosci, on jest bez winy fakt kto by chcial kobiete z dzieckiem? bez pracy, marne perspektywy, co bym nie znalazla w porownaniu z jego zarobkami to beda grosze, ale i tak musze cos znalezc , bo zwariuje