Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amigo Amigo

Wierzycie we wróżki?

Polecane posty

Gość Amigo Amigo

Byliście kiedyś u takowej? Co Wam powiedziała?:D Ja wczoraj odwiedziłam jedną cygankę i jestem w głębokim szoku.

Gość ferdek z brzeszczy
szczrgóly prosimy???????

Gość a dlaczegojesteś w szoku
szczegóły:)

ja wierzę tylko jak mi przepowiadają miliony, podróże zagraniczne i piękne kobiety u mych stóp... wszystko inne to wyssane z palca bzdury

Gość Amigo Amigo
Nie no generalnie to weszłam do tego pomieszczenia... Zwykła cygańska chata, przepych mieszany z nowoczesnym sprzętem, bez gustu, ładu, składu. Przywitałam się, odburknęła cośtam, kazała przełożyć te śmieszne karty, wybrać kupkę... No i zaczęła opowiadać o moim zakończonym niedawno związku. Sypała faktami, imionami i radami. Potem zaczęła mówić o moich dwóch siostrach i o współkolatorce. Nie wiem jakim cudem trafiła w takie informacje... Jestem zmieszana, bo nie wierzę w takie rzeczy, ale z drugiej strony zbyt wiele rzeczy się zgadza:/

Gość Amigo Amigo
a po co namiary Ci? :P Wierzysz w to?

Gość moskala
"stultissimus ja wierzę tylko jak mi przepowiadają miliony, podróże zagraniczne i piękne kobiety u mych stóp... wszystko inne to wyssane z palca bzdury" ahahaahahhahahahahah wiesz jak poprawić humor

Jak pójdę i powie mi co sie działo u mnie z konkretami jak mówisz to wtedy powiem czy wierze czy nie. wg mnie nie należy zaglądać w przyszłość...