Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kropelka156

Pijecie cole w ciąży????

Polecane posty

Gość saleminka8
ja kiedyś się napiłam :) i to kilka razy :) ale nie za dużo bo jest mocno gazowana i niezbyt fajnie jestz wzdęciem i dużym brzuszkiem hehe

Gość Anuleczkaa24
Pohamujesz sie jak dostaniesz ktoregoś dnia okropne wzdęcie hehe - wiem co mówie ;)

Ja piję od czasu do czasu, fajnie mi zgagę łagodzi ale podobno jest mocno kofeinowa więc raczej się hamuję :)

Gość belele
ja pije,nie mam wzdec. jak mnie czasem ochota zlapie to 2 szklaneczki na raz wypijam-tak raz na 3-4 tyg.

Gość mamauaksmamam
:O napijesz sie koli i wzdecia no litosci jak nie byłas w ciązy piłas miałas wzdeia no KRÓLEWNY !!!

Ja nie mam wzdec po coli??? A tak mi smakuje ze co dwa dni musze sie napic szklaneczke:) potem zaluje:( buuu

Gość ja przed ciaza
nie mialam nigdy takiej checi na cole jak w ciazy. Masakra :D zawsze musze miec ja w domu. Nie pije codziennie ale raz na tydzien cala mala butelke odrazu :-0 nie mam zadnych wzdec

Gość a chipsy
a jecie chipsy w ciazy??? ja mam na nie taka ochote ze szok, przynajmniej raz w tygodniu mam ochote je zjesc....normalnie jezyk mi kołkiem staje jak widze...wiem ze sa niezdrowe....

ja namiętnie piłam Sprite... normalnie musiałam bo mi aż ślinka ciekła po kolana:D jadłam strasznie nie zdrowo (choć nie za często) KFC,McDonald's... Maja zdrowa się urodziła;) chipsy też czasem podjadałam...Wszystko z umiarem;)

Gość nigdy po coli
nie mailam wzdęc, co najwyzej gaz mi uchodził nosem:P wiec niby czemu mam sie hamować z jej piciem w ciąży?

A mi się wydaje że nie ma co przeginać w żadną stronę... jak się chce to dlaczego nie zjeść czy nie wypić... szklanka coli czy garść chipsów jeszcze nikogo nie zabiła...;) trzeba zachować zdrowy rozsądek. "Chińszczyzna", macdonald czy kebab też są niezdrowe ale od czasu do czasu mam na nie chęć i sobie nie odmawiam :D

ja czasem zjem chipsy, colę też :) ale rzadko, tylko jak najdzie mnie ochota - może kilka razy w ciągu całej dotychczasowej ciąży :) a jestem w 23 tc

Gość bez coli sie obejdę
ale z dwie kawy dziennie muszą być by postawic mnie na nogi:P

Ja przez całą ciążę piłam colę bo właśnie będąc w ciąży nabrałam na nią ochoty :p żadnych wzdęć nie miałam a kofeina w niej zawarta chyba nie szkodziła mojemu dziecku bo mało się ruszała ;) póki co urodziłam zdrową córeczkę...

no właśnie;) wszystko z umiarem;) u mnie w mieście nie ma KFC i innych,więc za często nie jadłam.Ale jak już byłam nosem blisko...nie mogłam się opanować;D to jak narkotyk:D powiększony zestaw i Sprite, Skrzydełka ostre i 7Up...musiało być białe i gazować;) Mała mi czasem cole podpija ale nie pozwalam jej.Mam wrażenie,że jej to już "w brzuszku" zasmakowało;)

hihi ja tez lubie zjesc chipsy czasami jak mam juz wielka ochote czy np.zjem np fast fooda:) ale cole to juz strasznie uwielbiam w ciazy:)

Ja mieszkam niedaleko mc donalda i muszę się przyznać że od czasu do czasu wpadałam na jakiegoś cheesa ;) a co do pikantnego to tego żarłam przerażające ilości :p słodkie mogło dla mnie nie istnieć ale sos chilli w lodówce musiał stać :D

Kurcze, no dla mnie też słodkie może nie istnieć ale pikantne flaczki czy rosół musi być choć co dwa dni :D

Kurcze, no dla mnie też słodkie może nie istnieć ale pikantne flaczki czy rosół musi być choć co dwa dni :D

u mnie wszystko sie pozmienialo w tej ciazy:) przed:owoce byly bleee teraz.nie moge bez nich zyc! przed.tabasko moglam pic z buteleczki teraz:jedna kropelka mnie zabija przed:czekolada nie istniala tak samo cola teraz:lubie przed:zupki chinskie-uwielbialam teraz:nie moge patrzec ciekawe jak to bedzie po porodzie:)

ja przed ciążą np. nie lubiłam owoców i jogurtów a w ciąży zaczęłam je jeść ;) teraz po porodzie nie wyobrażam sobie dnia bez zjedzenia owoca czy jogurtu :p