Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dermeczka

Facet - typ cioty

Polecane posty

Gość dyskryminowany
jak jest sie na stopie kolezeńskiej to po co sie starac aby wyszło cos więcej??

Gość a może to jakis
ukryty gej po prostu, to też sie niestety zdarza....facet naprawde może jest troche pogubiony ze swoją orientacją....

Gość moskala
On cię chyba już tylko irytuje, zostań na stopie koleżeńskiej niech będzie jak jest ale powiedz mu że nie jesteś zainteresowana związkiem bo chyba wielkiej namiętności tu nie będzie

Gość dermeczka
Moskala-to ostatnie to własnie ostatnia deska ratunku :D,tyle,że większośc kumpli zajętych,a Ci wolni,no cóż..., same cioty... Ja potrzebuję bliskości i fizyczności i to bardzo... Pierwsza litera imienia - P -> znasz takowego? :D Ja cąły czas mówię o stopie koleżeńskiej,a on się narazie zgadza. Piszemy do siebie smsy,ale ja to robię,zeby podtrzymać kontakt...

Gość o rany nie zazdroszczę
Nie, to nie ten, którego znałam ;) A On sam się nie odzywa pierwszy? Nie inicjuje żadnych wypadów, spotkań?

Gość httrr
a ile on ma lat?

Ale spytałam, bo ten, z którym się spotykałam też miał trochę dziwny głos ;) Ma 25 lat- jak napisała Autorka :)

Gość dermeczka
Tak,irytuje mnie. Naprtawdę mam momenty,że mam dosyć. A gejem nie jest. ostatnio niezdarnie,kiedy wysiadałam z samochodu,zapytał o buziaka. No poprostu go wyśmiałam :D Nie dałam rady inaczej... :( Jasne,że się odzywa pierwszy. Pisze,zadzwoni i proponuje.

Gość TH is IT
Dlaczego dziewczyny nie chcą prawiczków ? Wolą hulaków ?

Gość TH is IT
On zasługuje na lepszą dziewczynę

Gość dermeczka
hahahaha tez miał dziwny głos? :D Co mnie jeszcze w nim wnerwia. Udaje śmiech postaci z jakiejś kreskówki - taki skrzeczący (tragedia) i non stop powtarza jakieś cytaty z "Włatców Móch"...

Gość dermeczka
Powiedział mi też: "obyś spotkała chłopaka,który naprawdę na Ciebie zasługuje".

Gość httrr
no tez takiego znalam ale ciut starszy , liera imienia, zachowania, przeszloc "zwiazkowa" identyko

Gość httrr
i tez dziwny glos

Gość moskala
Ahahah - śmiech a'la kaczor donald może? też bym padła. no kobiety lubią dżentelmenów na co dzień i zwierzaki w łóżko a ten twój to raczej nie jest zbyt namiętny. Zimna ryba albo ślimak. Skoro się zgadza na przyjaźń to masz problem z głowy. Spotykaj się jak masz ochotę, a może po drodze trafi się ten właściwy

Gość TH is IT
To sobie szukajcie przystojniaków Zostaw go i nie dawaj mu wieęcej nadziei bo będzie mu trudno. Widać nie liczyć się z drugim człowiekiem Kto w ogóle cie wychował ? Hieny ?

Gość moskala
Ech zero przyciągania i iskrzenia między wami. Miej nadzieje ze się nie wkręcił ale on nie dla ciebie raczej i tyle

Co ciekawe tamten też lubił te filmiki z Włatców, hehe. Ogólnie też trzymał poziom, no ale nie wiedział sam czego chce. No, ale dzięki temu, że z Nim nie wyszło, mogłam poznać wspaniałego faceta, teraz już przyszłego męża :)

Gość dermeczka
Prawiczki,gdybyście w ogóle mieli kiedykolwiek dziewczyny,nie pisalibyście takich bredni. On na to,że powiedziałam,ze narazie nic do niego nie czuję i nie potrafiłabym z nim być,zakomunikował,że skoro tak,to ,żebym chociaż znalazła wartego siebie.

Gość TH is IT
Robienie z siebie głupa ma na celu zwrócenie na siebie uwagi. To że ktoś coś lubi nie świadczy o nim Mój brat lubi włatcy móch. Może nie śledzi każdego odcinka ale ma kilka DVD. A jest kimś o kim wielu z was może tylko pomarzyć.

Gość ooo nie doradzam
rzuc go-taki facet nie da ci satysfakcji... jak nawet jeszcze nie bylo pocalunku to chyba o czyms swiadczy,owszem na pewno cie szanuje to pewne ale chyba za bardzo:P..nie zartuje ale czasem w zwiazku potrzrebna jest ta dzikosc sexualna, poza kontrola..np moj mi gwaltownie sciaga majtki i sie szarpiemy ale tak wiesz dla jaj iu samej podniety...

Gość TH is IT
Czasem jak ktos się głupio wygłupia to chce w taki prymitywny sposób zwróić na siebei uwagę. Mój brat też lubi włatcy móch ma kilka DVD a jest kimś o kim większość z was może tylko pomarzyć

Gość TH is IT
Chyba coś się zacieło. Myślałem że tamten post nie doszedł a ten drugi też się nie wyświetla. Pewnie te wszystkie posty za jakiś czas wszystkie się ukażą

Gość dermeczka
dziewczyny,dlaczgeo tak jest? Gdzie tu poznac jakiegoś wartościowego i temperamentnego? Jeszcze,jak na początku zaczał do mnie pisac,to jego smsy,były swoistą spowiedzią z dnia. Coś w stylu:" cześc . dzis bylem tu i tu. robilem to i to"

Gość dermeczka
dziewczyny,dlaczgeo tak jest? Gdzie tu poznac jakiegoś wartościowego i temperamentnego? Jeszcze,jak na początku zaczał do mnie pisac,to jego smsy,były swoistą spowiedzią z dnia. Coś w stylu:" cześc . dzis bylem tu i tu. robilem to i to"

Gość dermeczka

Gość ooo nie doradzam
ojej w zwiazku potzrebna jest namietnosc...moj np sciaga mi na sile majtki przed sexem i mnie to bardzo silnie podnieca...w ogole czesto ma takie akcje:P

Gość TH is IT
A jednak nie ma moich postów

Gość hjdnsahdciehcne
Nie wiem ile lat ma autorka ale najwyrazniej jeszcze za malo dostala od zycia po doopie i nie umie doceni chlopaka...jak napotkasz z 10 przystojnych nieskrzeczacych facetow ktorzy zrobia Ci dobrze na drugim spotkaniu to zatesknisz za tym chlopakime - gwarantuje ;] Dorosnij dziewczyno ....

Gość TH is IT
A jednak są Każdy ma takiego partnera-partnerkę na jakiego-jaką zasługuje Trzeba wiedzieć komu pozwolić się kręcić przy sobie