Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luśka Widsor

Mam talent.

Polecane posty

Miazga, nie prosiłam o radę, jak błysnac w tańcu, Ty debilu! czytać nie umiesz??? (O to Ci mniej więcej chodziło, Krwawy?) :-)

kuli gejszy to takier obłe przedmioty do wkładania do pochwy (pisząc krótko). Do zakupienia w inetnecie bądź pobliskim sex shopie :) Wybacz krawa miazgo ale nie mogłam sie powstrzymać :D

Gość sdfghjkczxvbnmhjgfds
Na tyle co Cię znam to masz bardzo dobrze opanowany talent robienia obcym facetom loda z połykiem

lusia po prostu kup te kulki i się wszyscy odczepią :P

Gość A gdzie Psełdo

Gość Uprzejmie pytam........
Google pomogły :) "Kulki gejszy składają się z dwóch wibrujących, metalowych kuleczek. Ich delikatne ruchy dyskretnie pobudzą najintymniejszą okolicę ciała kobiety. Właśnie przy ich pomocy może ona wyćwiczyć mięśnie pochwy, które pomagają osiągnąć jej satysfakcję seksualną. Podobną funkcje pełnią różnokolorowe wibrujące jajeczka. " Czy nie uważa pan, panie miazga, że czterokrotne zamieszczenie takiej sugestii może się komuś wydać zachowaniem w wyjątkowo złym tonie, by nie rzec - zachowaniem prostackim ? Przypominającym zachowanie niejakich gaci ? Mógłby pan odpowiedzieć ? Na to pytanie Google mi nie odpowiedzą :)

Lusia sam fakt ze sie chce udawac zaklada ze sie wyda wiec to ryzyko wkalkulowane :D

"to oczywiste - aktorski" :-) na zasadzie, że tylko dobry aktor będzie umiał ukryś swoje aktorskie umiejetności na tyle dobrze, ze nikt ich nie dojrzy, i to będzie ten talent? "lusia po prostu kup te kulki i się wszyscy odczepią " he he :-D Nic z tego, Miazga zapragnął sie o to pokłócić, a ja przeciez uwielbiam takie sceny. ;-) Najwyzej się potem topik pośle do krainy wiecznych łowów.

a no to chyba, że tak:) wojny o kulki jeszcze nie było:)

na zasadzie, że tylko dobry aktor będzie umiał ukryś swoje aktorskie umiejetności na tyle dobrze, ze nikt ich nie dojrzy, i to będzie ten talent? albo przez zastosowanie negatywnego potwierdzenia odwrotnego

"Lusia sam fakt ze sie chce udawac zaklada ze sie wyda wiec to ryzyko wkalkulowane" No niby tak, ale przecież rózne rzeczy uchodzą ludziom na sucho, czyż nie? ;-)

"wojny o kulki jeszcze nie było" wchodzisz w to? czy pytam retorycznie? ;-) "przez zastosowanie negatywnego potwierdzenia odwrotnego" To byłby hit, ale aż tak optymistycznego wariantu po prostu założyć nie sposób, gdyż tylko nieliczni sa na tyle utalentowani, żeby wspomnianą zasadę jako tako potrafić wprowadzić w życie. Wskazywać palcem chyba nie muszę?

nie lusiu takie walki oddaję walkowerem:)

Gość Luska z Win
Gotuję właśnie świńskie ogony, reflektuje ktoś ?

ja bardzo lubię gotowane świńskie uszy:)

ZS znowu próbuje mieć ostatnie słowo :P

Ale dlaczego pokłócić?? "Ty debilu! czytać nie umiesz??? " właśnie o to mi chodziło, dziękuję, każdy ma swoje potrzeby :P "Czy nie uważa pan, panie miazga, że czterokrotne zamieszczenie takiej sugestii może się komuś wydać zachowaniem w wyjątkowo złym tonie, by nie rzec - zachowaniem prostackim" Uprzejmie odpowiadam. Nie zawsze zachowuję się w sposób sugerujący że obchodzi mnie cokolwiek to jakim się to zachowanie może komuś wydawać jednak tym razem to wina łączy lub kafe. Z mojej strony wyglądało to tak jakbym nie miał połączenia pierwsze trzy razy więc słałem do skutku :P Jest mi oczywiście niewymownie przykro że pobudki mego powtarzania się są tak mało prozaiczne i mało złośliwe :(

Gość teraz cie lubie miazga

Pomarańczo - wykazujesz pewną labilność w emocjach :D

Gość Uprzejmie pytam........
A jednak ! :D Dał się pan złapać, panie miazga, na prostą sztuczkę pod nazwą "czterokrotnie" ;)

To jakieś ukryte na cześc "pana Miazgi", czy mój topik? ;-) "pytalas jaki talent - aktorski, koniec kropka " Wow! Jakiś Ty stanowczy! pokłóciłeś się z MSem, czy co? A żebyś wiedział, że się powstrzymam od filozofowania, niech będzie, ze czwartek dniem milczenia, które jest złotem. :P

Gość pieknis kaczor
To jakieś ukryte na cześc "pana Miazgi", czy mój topik? No oczywiscie, ze twoj :) Siedz na nim sama i podziwiaj swoje "dziecko" :)

ja posiedzę z lusią i też sobie bedę podziwiać