Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luśka Widsor

Mam talent.

Polecane posty

lusia zawsze coś do podziwiania się znajdzie :D

Miazga, widzę peany nie robią na Tobie wrażenia skoro tak Ci zalezy na tych kulkach akurat dla mnie. :P Kaczor, odpowiedź dostałaś, czego jeszcze chcesz?

lusia a dlaczego mój??? to ja się staram zejść na drugi plan a ty tak??

Ike, wcześniej zaczęlas w tym roku wielki post i takie postanowienie poczyniłaś? No no, wysoko mierzysz, ale trzymam kciuki, chociaż zdania o skuteczności tej diety cud na odchudzanie Twojego ego nie zmieniłam. ;-)

Gość pieknis kaczor
Od ciebie ? Nie mozna chciec od kogos, kto nie ma NIC do zaoferowania :)

co?? gdzie?? obseruję TOPIK i Mam talent oraz trenuję udawanie przed szefem że ciężko haruję, nie jestem w stanie ogarnąć całej piany na moją cześć :P

Kaczor, skoro się zgadzasz się ze mną w kwestii, że nie mam ci nic do zaoferowania, to po co jeszcze przedłużasz tę rozmowę? Może ci ułatwię, uwazam ją za skończoną. :-)

krwawa miazga ma po prostu dobrego dilera:P

"jednym słowem nie wierzysz we mnie?" Ej no, ładnie tak do starej koleżanki z takimi ciosami poniżej pasa, czyli pytaniami na które nie ma ani jednej poprawnej odpowiedzi? ;-) "nie jestem w stanie ogarnąć całej piany na moją cześć " Tak, wiem, ze ja i Ike przyćmiewamy wszystkie poducentki piany. :P

Ike, ales Ty miła, od razu zareagowałaś, żeby się rehabilitować, bardzo dzięki: Tak, rzucam C kłody pod nogi, bo w Ciebie wierzę!

Ike, ales Ty miła teraz to przesadziłaś widzę nauki ZSa nie poszły w las

Gość Luśka Windsor w tytułach
topików, tak jak w tutułach książek albo tytułach w gazetach nie stawia się kropek na końcu. Znak zapytania - tak, wykrzyknik - tak. Kropka - nie. Bryluj dalej.

pomarańczo aleś ty głupia przecież od razu widać, że to skrót i powinno być talenty a w takim wypadku stawia się kropkę

"teraz to przesadziłaś widzę nauki ZSa nie poszły w las" Ike, czyli jednak przyznajesz, ze nauki ZSa mają jakiś efekt??? Czy zgłosić topik do usunięcia? :P Dzięki za zwrócenie uwagi, alfą i omegą nigdy nie będę, więc jednak kropka więcej, czy mniej nie robi znaczenia, tym bardziej, ze Ike ma rację z tym skrótem. ;-)

Oczywiście powyższe pomyłki zostały zamieszczone celowo, w celu takowym, ze niektórym trudno będzie uwierzyć, iż rzeczywiscie alfą i omegą nie jestem! ;-)

Gość pieknis kaczor
Może ci ułatwię, uwazam ją za skończoną. Uwazalas ja za zaczeta :) ?

Ike, wiesz, początki zawsze sa trudne. A ja się u niego edukuję nie tak znowu długo, więc to "jakiś" to jest całkiem dobry wynik. ;-)

Gość polecam ja sie popłakałam
Gasto'n wiadro dla pana :D

lusiu w sprawie nauczania i jakichkolwiek efektów oczywiście też mogę się mylić, bo również nie jestem alfą i omegą i może się okazać , że są one żadne:)