Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekne_oczyyy

pomocyy, zachowalam sie jak idiotka........

Polecane posty

Gość piekne_oczyyy

weszlam tutaj poniewaz nie wiem co teraz zrobic. wrocilam do mojego bylego chlopaka- on byl moim pierwszym facetem bardzo go kochalam i nadal za nim szaleje, w ciagu miesiaca nie mielismy kontaktu, on nie wytrzymal i napisal mi co u mnie? ja odpisalam po 2 dniach i od nowa zacelismy nasz zwiazek, dostaje codziennie po kilka smsow ze teskni , kocha itp. niedawno zadzwonil i rozmawialismy, w pewnym momencie spytal sie mnie czy nie mialam w tym czasie kiedy zerwalismy innego faceta, ja odparlam ze nie i sie zasmialam, potem on czy kogos nie poznalam i znowu odpowiedzialam smiejac sie- no po prostu mnie to rozbawilo jak mu moglo cos takiego do glowy przyjsc- on odparl ze smieje sie jak 15- ja chwile milczalam i odpowiedzialam przepraszam i potem nie wiem znowu zachichotalam - nie wiem czemu- jestem nidojrzala i nie wiem jak z tym walczyc, on juz chyba nie wytrzymal i powiedzial ze musi konczyc i sie rozlanczyl, teraz nie odpowiada na mojego smsa, nie wiem co robic>>?? nigdy bym go nie zdradzila, nie przespala sie z innym facetem. dodam ze ja mam 21 lat a moj partner 32.

Gość miłoki
odczekaj troche a puzniej wyjasnij swoje zacowani, porozmawiajcie szczerze o tym, a ty musisz zachowywac sie odpowiedzialnij chcac byc z dojrzałym facetem

Gość piekne_oczyyy
tak wiem ze zachowalam sie niedojrzale;( jest mi etraz z tym zle, chcialabym sie zmienic i nie wiem jak teraz wyjsc z tej stuacji . trzeba bylo do niego nie pisac dzisiaj po poludniu, moze by mi tych pytan nie zadawal:

Gość Aldonkaa
Noo zachowałas sie jak idiotka :-)

Gość piekne_oczyyy
po prostu ja go traktuje jak swojego rowiesnika, zapominam ze miezy nami jest ponad 10 lat roznicy, a moi rowiesnicy zachwuja sie podobnie jak ja- musze byc bardziej opanowana przy nim , nie wiem, ja naprawde go kocham

według mnie nic dziwnego nie zrobiłaś to on jakiś dziwny wiem że jest ci ciężko ale poczekaj aż on sie pierwszy odezwie bo on żle sie zachował , normalne że z mężczyzna inaczej się rozmawia niż z kobieta czy z koleżanka z każdą osoba masz inny akcent rozmowy nie dołuj sie nie rób wyrzutów mu cos odbija

Gość piekne_oczyyy
naprawde on nie powinien mi zadawac takich pytan? czy uprawialam z kims sex? czy kogos poznalam? no ja sie teraz nie odzywam

Gość piekne_oczyyy
ale on sobie chyba nie pomyslal ze ja sie z kims zabawialam???

Gość zielona toyota
co przepraszasz ze sie smialas? za niedlugo bedziesz musiala przepraszac, ze ubralas nie tej sukienki, co chcial:)

Gość piekne_oczyyy
jemu nie podoba sie to ze czasami zaczynam sie smiac, dzis ocenil ze smieje sie jak 15 latka:( zrobilo mi sie przykro , a on nadal te glupie pytania zadawal a potem cos mu sie nie spodobalo w moim glosie i z fochem powiedzial mi ze musi konczc i sie rozlanczyl

Gość miłoki
wiec wyjasnijcie to tak na powaznie i na spokojnie

Gość piekne_oczyyy
on ma do mnie zal za to ze czasami zachowuje sie dziecinnie, nie podobalo mu sie kiedys jak smialam sie w trakcie ogladania tv, bo on wlazyl telewizor i szybko po kanalach latal i nagle zobaczylam na obrazie jakies spiewy kabareciane i sie zachichotalam to on sie na mnie dziwnie spojrzal a jak sie pokluccilismy to mi to wytknal:(

nie ty sie zachowałas jak idiotka, tylko on jest kretynem. śmiac sie nei wolno czy jak?...

Gość hjgjhmjhyjhyg
Umawiałaś się z idiotą:) Szkoda Twojego czasu

Gość Riczard Gir
Ale gogus, wlasna kobiete sie wspiera, a nie doluje ;)

Gość piekne_oczyy
no wlasnie mezczyzna powinien wspierac kobiete, no mi sie zrobilo glupio wtedy- az zamilklam na kilka seksund, wiem ze on powiedzial delikatnie: ze smieje sie jak 15 latka, aby mnie nie urazic, a w duzhu sobi e pomyslal co innego, ze pwnie jestem glupia:( nie wiem czy to przez ta roznice wieku??? myslicie ze ona moze wywierac wplyw na nasze relacje??? bo ja rzadko sie kloce z moimi rowiesnikami.

Gość po bandziee
haha depeche :)

Gość Blaugran
Nie mogę Ci pomóc..... Jestem koniem!

Gość kordeliusz
cos mi sie wydaje, ze to on mogl z kims sie zabawic podczas tej przerwy. wiem po sobie, jak szaleje to sie wypytuje mojej

Gość dwefwefwefwefwe
fakt idiotka

"nie wiem czy to przez ta roznice wieku??? myslicie ze ona moze wywierac wplyw na nasze relacje??? bo ja rzadko sie kloce z moimi rowiesnikami." obawiam się że to raczej brak poczucia humoru, albo po prostu brak dystansu do samego siebie. facet nie umie przyjąć śmiechu, żartu itp skierowanego personalnie do neigo. sfochował sie nawet jak było tylko wrażenie że to moze byc skierowane do neigo... z takimi ludzmi ciężko życ.

Gość moskala
Swoją droga jak nie byliście razem to czemu się wypytuje czy z kimś nie byłaś nawet jeśli to przecież nie byliście razem.jakiś dziwny ten facet i ogólnie sztywniak bez poczucia humoru. nie lepiej ci poszukać rówieśnika?

Gość zachowalas sie jak idiotka
ale nie dlatego, ze sie zasmialas, tylko dlatego, ze za to przeprosilas, a jeszcze bardziej dlatego, ze czujesz sie z powodu tego smiechu winna :O facet ma problem nie Ty...

tak, tak płaszcz się przede nim jeszcze to niedługo będziesz przepraszać, za to że spojrzy na ciebie inny mężczyzna

Gość piekne_oczyyy
tak macie racje ja nie mam za co przepraszac, ale chyba sie na mnie obrazil bo codziennie wysylal mi ponad 10 smsow dziennie a dzisiaj sie nawet sie do mnie nie odezwal, wczoraj mi odpisal : ok tzn wiecie bylam na randce z moim kolega wtedy ale do niczego nie dosszlo miedzy nami, po prostu bylam bardzo smutna i kolefga zaproponowal mi kino i kolacje w restauracji, ale wolalam nie mowic facetowi ze poszlam z kolega do kina bo zaraz by mi awanture moze zrobil i wyskoczyl z zarzutami ze moze poszlam do lozka z tym facetem.

Nie to nie ty zachowalas sie jak idiotka! to on jest kretynem!!! i liczyl na to ze bedziesz trzymała mu palec prosto w d...a tak byc nie moze. porposnuje nieodzywac sie do niego. Wiem ze to trudne:( ale musisz tak zrobic. Jak bedzie chcial to zadzwoni, a jak nie... to szkoda twojego czasu...wiem co mówie. Jestes młoda. Ja zostalam sama po 11 latach zwiazku, w wieku 31 lat i myslałam ze to koniec swiata. A jednak nie:) Wszytsko mozna przetrzymaci czasami sama siebie mozesz zaskoczyc swoim podejsciem do niektorych spraw:)

Gość piekne_oczyyy
masz racje, nie bede sie tym przejmowala, nie chce pisac to niech nie pisze-miesiac bez niego wytrzymywalam i bylo mi dbrze , to on po miesiacu zaczal wydzwaniac. napisalam mu ze pewnie sam sie zabawial i dlatego takie pytania zadaje, ale to jego sprawa, dobranoc. tak mu napisalam i nie bede juz z nim pisala. niech przeprosi