Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekne_oczyyy

pomocyy, zachowalam sie jak idiotka........

Polecane posty

Gość piekne_oczyyy
nie odezwal sie, a ja za pozno odczytalam twoja wiadomosc i po 20 minuatach wyszedl z gg:P:P a moze i lepiej ze nic nie napisalalm, ja wole jak mezczyzni sie za mna uganiaja a nie zebym ja sie wykazywala;)

Gość piekne_oczyyy
nie wytrzymalam i napisalam maila do tego kolegi, boze po co ja to wysylalalm, wstyd jak ja mu spojrze w oczy. kolega mi doradzil abym zagrala w otwarte karty i spytala sie go czy interesuje go tylko luzna rozmowa na gg czy chce sie spotykac???

Gość zerwij z nim
No czyli sprawa bliska wyjaśnienia=) Albo chce Ci powiedzieć ż chce sie spotykac (to dobrze że chce to wyznać i dlatego nalega btyś spytała,bo wtedy dasz mu okzje do wyznania=) albom chce wyjasnic sprawe i zaprzeczyć=( oby to pierwsze! powodzenia ,i napisz koniecznie co dalej=)

Nie masz powodu zeby sie stresowac. Nie zrobiłas nic złego! To ze napisalas, nie jest niczym złym. Wiec sie nie martw. Będziesz przynajmnije wiedziała w czym rzecz i czy cos z tego będzie. Wiec poczekaj na odpowiedz. Jezeli napisze ze tylko rozmowa to bedziesz wiedziała,ze nie warto tracic czasu. I trzeba sie rozejrzec xza kims innym.

Gość piekne_oczyyy
macie racje: przynajmniej bede wiedziala na czym stoje, czy jest sesns abym sie angazowala. wyslalam mu ta wiadomosc wczoraj po 20, dzis weszlam na poczte patrze jakas wiadomosc- ale to od wizazu hahaha:) czyli jeszce nie odpisal. zobaczymy czy mi odpisze. uznalam ze lepiej napisac na maila z ktorego korzysta niz na gg albo nk czy na telefon.

Gość zerwij z nim
hm..a może napisz mu choć na gg zeby sprawdził skrzynke? bedziesz wiedziec ze wie o wiadomosci=)