Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie co z tym robic

poznalam faceta w necie a potem zobaczylam go na wielu portalach

Polecane posty

Gość piekne_oczyy
a ja na twoim miejscu zaczekala bym do walentynek, zobaczysz jezeli ci cos zaproponuje w ten dzien , zorganizuje cos to znaczy ze traktuje ciebie powaznie a nie jako przelotna znajomosc. wiesz to ze na spotkaniach bylo cudownie nie oznacza tego ze jest toba powaznie zainteresowany, trudno nam jest tutaj ocenic co on moze do ciebie czuc, bo nie znamy tutaj relacji jakie was lacza. mysle ze jako kobieta to powinnas sama to wyczuc czy traktuje cie jako kolezanke czy jako potencjalna dziewczyne. no uwazam ze nie powinnas narazie mowic mu ze go wysledzilas na portalach randkowych --> bo pomysli ze jestes nakrecona na niego, faceci nie lubia jak kobiety ich osaczaja. mnie wogole dziwi fakt , ze po co taki przystojny facet ma profile na portalach randkowych, przeciez w normalnym zyciu codziennym by kogos poznal--> wiesz nie masz 100% pewnosci z kim on pisze i z kim sie spotyka. bo jest grupa facetow ktorzy specjalnie zakladaja konta na wszelkich portalach alby wlasnie wyrywac laski. tacy faceci najczesciej beda sie przystawiac do ciebie na pierwszych randkach i czarowac.

a zony albo stalej laski raczej nie ma. chyba nie afiszowal by sie tak po necie?

czyli mam rozumiec ze mu sie podobam ale chodzi mu tylko zeby zadupcyc. wiadomo ze na 1-2 spptkaniu nic z tego wiec musi sie starac

Gość piekne_oczyy
no to ja bym sie dziewczyno zdystansowala, skoro spotyka sie z toba, macacie sie , calujecie i on na kolejny dzien zatuwa do lasek - no to najprawdopodobniej casanova i nie traktuje powaznie waszych spotkac, chce sie jedynie zabawic. skad mozesz wiedziec czy teraz np nie pisze i nie bajeruje jakis lasek, przeciez ty widzisz tylko komentarze ogolne, a nie chce mi sie wierzyc ze jak on jest przystojniak to te laski sie do niego nie odzywaja- napewno pisza mu prywatne wiadomosci.

Gość gurosik
no pewnie tak, nie zapominajmy o tym aucie:P za 120 patoli

Gość Słowo Prawdy
Dobra, to coś na poważnie, bo widzę, że problem Cię męczy. Fakt, że jest przystojny i szuka w necie o niczym nie świadczy. Wcale nie tak łatwo jest poznać kogoś w realu. Fakt, że ma profile na wielu portalach mówi tylko o tym, że intensywnie szuka. Ale już fakt, że dalej szuka po spotkaniach z Tobą nie wróży Ci najlepiej. Oznacza to, że albo nie traktuje Cię poważnie (nie czuje, że to jest TO), albo Ci do końca nie ufa (nie czuje się Ciebie pewny), albo jest zwykłym lalusiem podrywaczem. Czas Ci pokaże, która wersja jest prawdziwa!

Gość piekne_oczyy
a najwazniejsze gdybys bardzo mu sie spodobala i bys byla ta jego miloscia ktorej szuka to z miejsca zlikwidowal by te portale randkowe, a on widzisz spotyka sie z toba a udziela sie na portalach randkowych i wypisuje teksty do innych lasek, czyli raczej traktuje ciebie jak przelotna znajomosc do momentu kiedy nie trafi mu sie nic lepszego, sorki za te slowa, moge sie mylic ale mi sie wydaje ze jezeli facetowi bardzo sie podoba jakas dziewczyna i mysli o niej powaznie to nie siedzi na potrtalach randkowych

podejrzewam ze tak wlasnie jest. a to ze jest przystojny i ma kase , a szuka lasek na necie to nie swiadczy ze cos jest z nim nie tak. tam jest duzo ladnych dziewczyn, ja np jestem ladna i wyksztalcona:)

Weź, znajdz sobie jakiegoś innego chłopa, co to za w ogóle pomysł, żeby szukać kogoś za pośrednictwem portali randkowych?

to raczej bedzie ten typ lalusia podrywacza. bo mi gadal ze moglby sie we mnie zakochac, ze jestem materialem na jego zone (oczywiscie tak w zartach) a jednak dalej wypisuje pierdoly do innych.

Gość TH is IT
Lubisz takich lowelasów

Gość chyba ciezko stwierdzic
po paru spotkaniach ze ktos jest miloscia zycia

Gość piekne_oczyy
no wiesz ja ci powiemm tak: na ten moment nie angazuj ie i nie obiecuj sobie za duzo: ze bedziecie para itp. zebys sie po prostu jakby co nie rozczarowala , bo po co masz sie smucic pozniej i przezywac, dlatego zdystansuj sie i nie wierz we wszystko co on ci mowi. zdaj sie na los--> czas pokaze czy cos z tego wyniknie. dobrze ten problem uhwycila ,,slowo prawdy"" facet intensywnie szuka i nawet po spotkaniach z toba jest tam aktywny.

Gość piekne_oczyy
to sa stare sztuczki podrywaczy: ze jest sie doskonalym materialem na zone, matke jego dziecka, faceci wiedza czego pragna kobiety, co chca uslyszec. A ty napewno sie juz tym podjaralas:) nie winie cie za to, bo kazdej z nas ugiely by sie kolana:) na takie slowa. tylko po prostu ta sytuacja powinna dac ci do myslenia w tym sensie, ze nie powinnas slepo wierzyc facetowi w to co ci pisze lub mowi, skoro bajeruje do innych lasek.

Gość turmalinka
wg mnie brniesz w to po uszy, aż go spotkasz na mieście z jakimś aniołkiem i będzie płacz. Pomyśl logicznie trochę - skoro umawia się z tobą na macanki , i równocześnie nadal flirtuje przez neta to znaczy że raczej nie rzuciłaś go na kolana, to jakiś figo fago jest

Gość turmalinka
i jeszcze ciągle go usprawiedliwiasz i bronisz. zastanów się o co ci chodzi. ja bym go kopnęła w d...

Gość Oleńka234
pomozcie co z tym robic - poważnie podchodzący facet do kobiety .. nie rzuca od razu takimi tekstami do kobiety ... tutaj wyraźnie facet szybko chce osiągnąć efekt ...

Gość Oleńka234
Widocznie już zauwazył, że to działa na kobiety ... :O Ma teksty na takie okazje ...

Gość She83
Słowo Prawdy ma 100% racji. A ode mnie powiem tyle ze ewidentnie facet kreci. Jesliby byl bardziej toba zainteresowany (nie mowie ze zakochany bo kto jest po pierwszej randce zakochany?) to nie wyisywalby takich pierdol innym laskom (hehehe i jeszcze jedna sprawa z tymi tekstami typu kochany aniolku obcej lasce - normalnie pozal sie boze)

Gość ufgatria
dziewczyno masz 25 lat a podejście do tematu nastki 15 letniej...koleś się bawi po prostu, bawi się dziewczynami, lubi robić wrażenie, zaliczać, jara go to, nie licz na nic poważnego, a takie teksty jesteś materiałem na moją żonę no to sorry, ale żałosne, od razu widać bajer na kilometr:o