Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeenergia

Kto był ostatnio na bazarku nieopodal stadionu X-lecia?

Polecane posty

Gość eeeeeeeenergia

Co sprzedają ciekawego z ubrań? Sukienki, czy tuniki gł mnie interesuja...coś jest? Warto wogole tam jechać....chodzi mi o te stragany przy pętli PKS... Będę wdzięczna za info bo w ciemno jechać i marznąc nie uśmniecha mi się ;)

Gość eeeeeeeenergia
podnosze...

Gość zabkagrabka
upupupupuu

Gość lorianna
ale tego już nie ma. już jedną stronę od strony pksu zburzyli. teraz jak idziesz od strony zielenieckiej od tramwaju to nie ma żadnych bud. za to widać doskonale stanowiska autobusów. jest tyle przestrzeni że hej

Gość eeeeeeeenergia
Hm to w takim razie na jakim bazarze w Wie można coś kupić np u wietnamczyków???? Nie mówcie że tylko Maksimum mi został ;/

Gość eeeeeeeenergia
podpowiedzcie mi kobietki....

Gość lorianna
jeszcze na stadionie są skośnoocy. tylko zlikwidowana jest ta część na której sprzedawali gównie Bułgarzy. jak idziesz od strony zielenieckiej to tej w stronę PKS, główną drogą to nie ma już tych bud. przy pks też nie ma tych z butami. z tamtej strony są jeszcze nieliczne budy. ale dalsza część jest normalna tylko według mnie zawsze coś ciekawego i taniego można było kupić u Bułgarów. podobno stadion jeszcze ma być do końca roku ale jak w takim tempie będą wszystko rozwalać to może do jesieni wiekszej części juz nie bedzie

Gość eeeeeeeenergia
Aha dzieki to może jednak podjade. Jak zlikwidują te reszte straganów to gdzie jest jeszcze tego tupy rynek w Wawie??? Jak już wyżej pisałam, chce uniknąć wyprawy do maksimusa.

Gość lorianna
no jest KDT które przeniosło sie do jakiegoś wieżowca w centrum. stadion przeniesiony będzie chyba na ul marywilska ? i jest jeszcze centrum chińskie (czy jak to sie nazywa) pare takich dużych hal, ale to już pod warszawą.

Gość giggles
w związku z tym że likwidowany jest bazar na stadionie gdy likwidują budy to właściciele obniżają cene ubrań żeby pozbyć sie ich. tak było na początku stycznia. ja byłam dziś ale przeszłam tylko obok kilku stanowisk i wg mnie jak na razie nic ciekawego nie ma. i podstawowa zasadza to nie idzie sie na stadion w piątek, sobotę, niedzielę bo jest drożej, w poniedziałek nic nie ma.

Gość eeeeeeeenergia
To może podjade w śroe bo akurat mam wolne przedpoludnie. Czy są tam jakieś sukienki z dzianiny ????????????????

Gość fela70

Gość wirujaca sukienka
a gdzie jest to chinskie centrum? Artykuly spozywcze tez maja?