Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AniUsiaaxD

Co robic by byc bardziej zboczona?

Polecane posty

Nie chce sie zeszmacic... wedlug was to moge go tylko pocalowac i tyle? bo na to wychodzi... ten etap mamy dawno za soba i nie pomyslcie ze chce seksu bo nie..

Zależy Ci, bo jesteś młoda. Kochanie... zwykle jestem na luzie, ale naprawdę... daj sobie spokój. Będziesz mieć jeszcze mnóstwo chłopaków, dużo seksu itd. Jeszcze nie warto. Uwierz :) Porozmawiaj z Nim. Daj MU do zrozumienia, że jesteś jeszcze dzieckiem. Nie bój się tego powiedzieć.

Juz mialam takie mysli zeby z nim zerwac, ale ja go tak kocham ze nie dam rady... wiem, bo juz raz zerwalismy..

Czy Ty nie rozumiesz, że on tego chce?! O kurwa idę spać bo nie wytrzymię. Sorki, ale jesteś ślepa naprawdę. Miałam znajome które kiedyś też w taki sposób postępowały. Bo nie widzaiły nic poza swoim facetem. Oczywiście facet jak to facet, wychu*ał i zniknął i zostawił ze złamanym sercem i poczuciem zeszmacenia. Bo kochana tu chodzi o to, żeby rządzić facetem myśląc, że to on Tobą rządzi.

Gość starsza od ciebie
Zgadzam się, że to smutne... Co się porobilo z dzisiejszymi dzieciakami ? Ja miałam pierwszego chłopaka w wieku 15 lat rowniez... i moje wspomnienia z tym są bardzo pozytywne, tak jak juz ktoś tu pisał : spacerowanie za rękę po parku, przytulanie, niewinne całusy, rumieńce , odprowadzanie do domu po szkole etc... a nie zastanawianie sie, jak tu być bardziej zboczoną, żeby dogodzić chłopakowi :o Dziewczyno, po co Ci to teraz ? Ciesz się z tych niewinnych chwil, które spędzacie razem... Pierwsze miłości warto później mile wspominać, niż żałować, że się zrobiło o krok za dużo. Mowisz, że do seksu na pewno nie dojdzie, ale nie bądź tego taka pewna. Jeśli Twoj chłopak, zobaczy, że nakłonił Cię do jakichś pieszczot itp. to może posunąc się o krok dalej, jak ktoś tu pisał możesz potem tego żałować. Tym bardziej, że sama tego nie chcesz.... Bo jakbyś chciała , miała ochotę, i czuła się gotowa na pieszczoty czy bardziej zboczone gesty, jak to nazywasz, to byś to robiła... a Ty chcesz się przełamać dla Niego. Na takie gesty przyjdzie czas, z bardziej odpowiednim facetem. Warto się posuwać do robienia czegoś, na co nie masz ochoty , dla tego chłopaka ? Zastanow sie. Masz dopiero 15 lat, i na pewno jeszcze niejednego chłopaka będziesz miała. Wiec czy dla obecnego warto się poświęcać ? Myślisz, że obmacywanie się w parku na ławce jest fajniejsze , niż posiedzieć , popatrzeć sobie w oczy, potrzymać się za rekę, poprzytulać ? i jak sama się z tym będziesz czuła ... ? Zastanow sie .

Aniu ( czy jak Ci tam ) Nie znasz się jeszcze na Facetach. Oni mają prostą budowę i logikę ;) Jeszcze dużo nie wiesz :P Chodzi o to, że On chce Cię przelecieć, wykorzystać. Chce się poczuć Mężczyzną :P, a sam jest jeszcze Chłopaczkiem. Czemu, to Ty masz się starać, a nie On ?

Ja sama stosunkowo młodo straciłam dziewictwo i uwierz, że to nie jest takie fajne... Słuchaj się doświadczonych. Twoja cnota (dziewictwo, to nie tylko błona dziewicza, to leży też w psychice) jest dla Ciebie najważniejszą rzeczą. On nie jest tego wart. Powinien poczekać. Powiedz Mu, że jeśli chce seksu, to niech sobie na dziwki idzie, a nie wymaga od Ciebie nie wiadomo czego !

Gość Twoja zaniepokojona mamusia
Aniu, skarbie... nie chcesz seksu, bo masz problemy ze swędzeniem skóry... :( nie wiedziałam, że będziesz szukała pomocy w TAKIEJ sprawie na tym forum :(

Porozmawiać z nim szczerze. I powiedzieć, że jesteś za młoda na takie rzeczy i jeśli będziesz czuła, że już do tego dojrzałaś to wtedy coś się pomyśli. Tylko nie mów mi tu teraz, że czujesz, że dojrzałaś bo zabiję śmiechem.

Ja znim rozmawialam ostatnio na ten temat, powedzial ze go coraz bardziej do tych spraw ciagnie ale ze nie chce seksu..

Gość Nooo sorrryyy
ale jeśli nie wiesz co robić, to znaczy że JESTEŚ NA TO ZBYT MŁODA! DOTARŁO?! Samo przychodzi, z wiekiem i żadne szczególne instruktaże nie są tu potrzebne. Zrozumiałaś już czy jeszcze nie?

Gość Twoja zaniepokojona mamusia
córciu idź już spać.. tylko nie zapomnij się posmarować przed snem. jak tata sie dowie, że chcesz robić "zboczone" rzeczy w takim wieku z rok starszym kolegą :o da Ci szlaban na komórke!

Gość starsza od ciebie
Musisz dać Mu do zrozumienia, że nie jesteś na to gotowa, nie chcesz być bardziej zboczona i że jest Ci dobrze, jak jest. Nie zmuszaj się do niczego dla Niego, bo tak jak mow tajemnicza Dama , dlaczego to Ty masz się starac , a On nie ? Jeżeli tego nie zrozumie, to trudno... Przynajmniej zachowasz klasę w tym wszystkim. Pewnie trochę popłaczesz, ale pomyśl ile jeszcze pięknych chwil przed Tobą z wartościowszymi facetami. Naprawdę warto na to poczekać. Nie poświęcaj się dla niego, a co jeśli chce Cie tylko przelecieć , a potem zostawi ? Chłopcami w takim wieku kierują bardziej hormony , niz uczucia wyższe

Gość Tajemnicza Dama brzydka
jestes i stara panna :D

Ciągnie go do "tych" spraw. To normalne u facetów. I niech Ci nie mydli oczu, że nie do seksu. Zapamiętaj to, że najczęściej młodzi chłopcy myślą penisem (zresztą nie tylko młodzi :O) jeśli odważysz się na ten krok to wkrótce będziesz tutaj zakładać temat o tym, że Cię wykorzystał i zostawił.

Rozumiem, że Ci na Nim zależy, ale opamiętaj się ! Jeśli się wahasz tzn., że nie jesteś jeszcze gotowa na takie rzeczy. Jeśli Cię poprosi o striptiz, to też to zrobisz ? :O

Gość lubiem keczup
jeśli chcesz być bardziej zboczona to wyruchaj bobra a chłopakowi wsadz sobie waltornie w dupe i zapros chłopaka do wspólnej zabawy