Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paollla.26

szok.. dwa dni po na TEŚCIE DWIE KRESKI!

Polecane posty

Gość Paollla.26

Dziewczyny, jestem w szoku.. staramy sie z mężem o drugie dziecko..pierwsze straciłam.. od polowy syklu bolaly mnie bardzo piersi co bylo dla mnie dziwne..@ jednak sie pojawiła ale 4 dni po terminie i trwala 3 dni.. byla słaba.. zurzyłam 3 podpsaki.. wiec pozmylalam tak jak by kazda z nas pomyslala ze nie tym razem..ale cos sie inaczej czułam i nie dawalo mi to spokoju... dzis zrobilam test i.. wyszła druga słaba kreska! o co chodzi? jakas pomylka

Gość jestem pod koniec 5tc
nie, dlaczego? to możliwe moja koleżanka miała łaściwie identyczną sytuację dostała krwawienia troszkę wcześniej niż w dniu planowej @ i było ono mniej obfite niż normalna @, ale mimo wszystko uznała, że nie ma ciąży za jakiś czas ginekolog potwierdził 8 tydzień;)

ja rowniez miałam podobna sytuacje. ciaza jak najbardziej mozliwa,u mnie to prawdopodobnie było plamienie implantacyjne- nie wiem co było powodem plamienia u ciebie. powtórz test, najlepiej z krwi,bedziesz miała100% pewnosci.

Gość Paollla.26
to jest szok dla mnie.. nawet zignorowałam wynik testu.. ale zaczelam sie zastanawiac nad tym i dobrze ze tu sie wygadalam, fajnie z esie odezwałyscie.. jestem szokowana że tak sie dzieje..ale druga kreska jest i nie da sie teo ukryć.. pujde na test z krwi:)

Gość jestem pod koniec 5tc
najlpeiej, to już dziś zarejestruj się do ginekologa, bo jak przegapisz 10tc, to becikowego nie dostaniesz;) powodzenia:)

Hmm ciąża bardzo możliwa... Jeżeli straciłaś pierwsze dziecko to prosze zrób drugi test jeżeli wyjdzie pozytywny nie zwlekaj tylko idź do lekarza.

Gość obudzony
GRATULUJE !!!

Gość Paollla.26
macie racje.. jeszcze to sprawdze i zarejestruje sie do gina.. ciągle jestem w szoku.. 3 dniowa@ a mimo to taki wynik... dodam jeszce ze moja @ zawsze trwałą nawet tydzien...