Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ertena

no musicie jakos mi pomoc ...

Polecane posty

dobra;p jutro mam studniowke..a ja mam katar i w ogole nie czuje sie na silach..znacie cos co postawilo by mnie do jurra na nogi;p nie chce isc w takim "stanie zdrowotnym" na taki bal ;p ;/

Gość gkgkfgjyfuyj
Jedyne co przychodzi mi do glowy to garsc tabletek na przeziebienie przepic setka, mnie pomaga ale nie wiadomo jak to zniesiesz;p

Gość inhalacja
z olejku kamforowego-powinna złagodzić katar. Mało przyjemne jest wdychanie gorącego powietrza, ale działa :)

no wlasnie wzielam gripex i ani rusz;p moze sie faktycznie wygrzac ale jak tak nie potrafie;p a jakies domowe sposoby byly..tylko nie pamietam jakie;p a cos ejszcze innego na oprzeziebienie nie liczac gripexu?

Gość CIRRUS albo DISOPHROL
!!!!

cos na goraco typu theraflu lub domowy sposob:mleko z czosnkiem i miodem na cieplo i do wyra sie wygrzac.

komforowy to w aptece.lub olejej olbas oil i tez inahalacje i krple na poduszke lub ubranie to ulatwi oddychanie

jesli jeszcze nic nie brałas rto powiem ci jaki koktajl natychmiastowy zaleca moja pani farmaceutka 7 !!! rutinoscorbinów popij sokiem malinowym powinno pomóc tylko musisz miec zdrowe nerki ta kuracje mozna powtarzac 2 dni z rzedu ani jednego wiecej....

Gość gkgkfgjyfuyj
Tak wysmaruje sie swinstwami, nazre czosnku i na tym palu to pies z kulawa noga do niej podejsc nie bedzie chcial. Lepiej sie napij

Gość POWWWIEM TAK
dla mnie i mojego męza jak nas zaczyna rozkładać tak jak ciebie to biorę tabcin i po problemie weż kup i od razy łyknij dwietabletki i na noc też dwie i glowę daję że to pomaga mimo że to nie kosztuje 5 zł tylko ok 18 ale WARTOOO

Gość grgdggthyjutjdsrderybfvg
mnie pomagaja tabl gripec wezme zawsze za 5 rozpuszcze je w wodzie pije i po chorobie