Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olidi

szczoteczka elektryczna-jaki model kupic

Polecane posty

Gość olidi

witam chcialam sie poradzic w tej oto kwestii zamierzam kupic szczoteczke elektryczna obecnie na rynku sa ich miliony :) moze doradzicie jakie macie jakk sie sprawuja jaka bajery tak naparwde sie przydaja i przedewszystkim na jaka marke stawiac

Gość Simona1811
ja mam model (uwaga, będzie profesjonalnie :)) "D15.525 Professional Care 5000" Brauna, na electro.pl za 164,99 zł i kolacja walentynkowa do wygrania :) Według mnie lepiej czyści niż klasyczna szczoteczka i nadgarstki nie bolą ;)

bardzo dobrymi szczoteczkami elektrycznymi jest braun albo oral B. Myślę, że jak chcesz kupić dobrej jakości szczoteczkę moim zdaniem powinnaś wybrać jedną z tych firm. Ja mam szczoteczkę Oral B i jestem z niej bardzo zadowolona, ale niestety nie pamiętam jaki to jest dokładnie model;/

Gość ja mam brauna
profesional care. ale na tych koncowkach wymiennych pisze oral-b. jest dobra. tylko zastanawiam sie czy takie elektryczne szczoteczki nie uszkadzaja plomb w zebach?

Gość olidi
podnosze temat jestem zainteresowana zakupem a wybor modeli jest tak duzy kazda podpowiedz bedzie cenna

Gość hajfajf
http://www.magicznaplaneta.pl/dzial/drobneagd/kategoria/?id=184&prod=265602 ten wydaje sie dość porządny, w zestawie masz BRAUN D16.513 Professional Care 5000+Pasta+Płukanka czyli porządny zestaw na początek :) zasilana akumulatorowo, z sygnalizatorem czasu mycia, wskaźnikiem naładowania baterii, porządny mode, warto zainwestowac raz a porządnie moim zdaniem.