Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cyfro_Kitti

Poronienie zagrażające

Polecane posty

Gość gość andzelika
Witam mam na imię Andżelika i mam takie pytanie jestem w ciąży19 tygodni i byłam w szpitalu od 16 do 30 października bo miałam zabarenie pęcherza moczowego i badania wchodzilo bardzo dobre i dostałam wypis z szpitala do domu 30 mnie wypuścili do domu i na następny dzień 31 października był wypis i tam napisanie rozpoznawanie ostatnie krwawienie we wczesnym okresie ciąży- poronienie zagrażające ale krwawienie nie miałam tylko było krew pokazana na papierze taretowych dwa dni 20 i 21 października tylko miałam dwa dni i nic nie boli mnie i badanie usg 16 października wyszło ciąża pojedyncza płód w położeniu dowolnym.łożysko na ścianie przedniej prawidłowa ilość wód płodowych FHR(+) plus i nie chcę stracić dziecko. Poproszę odpowiedź o szybką

Gość gość
gość andzelika Ale o co chodzi? jakie jest twoje pytanie?

Gość gość andzelika
Witam mam na imię Andżelika i mam takie pytanie jestem w ciąży19 tygodni i byłam w szpitalu od 16 do 30 października bo miałam zabarenie pęcherza moczowego i badania wchodzilo bardzo dobre i dostałam wypis z szpitala do domu 30 mnie wypuścili do domu i na następny dzień 31 października był wypis i tam napisanie rozpoznawanie ostatnie krwawienie we wczesnym okresie ciąży- poronienie zagrażające ale krwawienie nie miałam tylko było krew pokazana na papierze taretowych dwa dni 20 i 21 października tylko miałam dwa dni i nic nie boli mnie i badanie usg 16 października wyszło ciąża pojedyncza płód w położeniu dowolnym.łożysko na ścianie przedniej prawidłowa ilość wód płodowych FHR(+) plus i nie chcę stracić dziecko. Poproszę odpowiedź o szybką o to mi chodzi poproszę o odpowiedź o szybką