Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poczatkujacamamuska

spacerki z noworodkiem

Polecane posty

Gość poczatkujacamamuska

Witam, mam dwutygodniowego synka, kiedy moge z nim wyjsc na spacerek, na jaki czas i jak go ubrac ? dzis jest + 1 na dworze

Mi pediatra powiedziała, że jeśli jest do -5 stopni to na spacer mozna iść. Na początek zaleciła do 15 minut :) więc możesz się wybrać :)

Na początku zacznij go werandować żeby przyzwyczaił się i dopiero później zacznij z nim chodzić na spacery.

Wyjdz z nim na 10,15 min tylko ubierz w cieply kombinezonek i nie zapomnij o 2 czapeczkach!!!! W wózku bedzie mu dobrze:)

Gość Do kropelki 156
2 czapki? a jedna porządna nie wystarczy? Kombinezony zazwyczaj mają kaptury więc po co aż tyle czapek...?

Gość aleksandra06
JA zakładam jedna gruba czapeczke i kaptur od kombinezonu No i wkładam do nosidełka www.babymama.pl/Spacer/Nosidelka/Nosidelko-ORIGINAL-Spirit-BabyBjorn/flypage.tpl.html

zacznij od werandowania. ubierz tak jakbyś miała wyjsć na dwór , połóż do wózka i otwórz balkon na ok 10 minut. jutro powtórz to samo tylko że na 15 minut. jak w niedzielę będzie ładnie to możesz wyjść na ok 10-15 minut. z każdym dniem możesz wydłużać spacerki. i po co 2 czapki! bez przesady. załóż jedną, niezbyt grubą i kaptur od kombinezonu (jak masz kombinezon bez kaptura to załóż cieplejszą czapkę) i połóż do wózka.