Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bekis123

korekta odstających uszu u dziecka

Polecane posty

Gość bekis123

Witam mam córeczkę 8 lat chcę się zdecydować na korektę uszu.słyszałam o doktorze o nazwisku Wiejek--robi zabiegi z NFZ proszę o pomoc może akurat ktoś zna namiar do tego pana--dzięki z góry Oczywiście jeżeli ktoś może kogoś polecić bo ma taką sytuację za sobą u innego lekarza jestem zaineresowana....

Gość ggggghjk
a może tak poczekać jak dziecko dorośnie i samo będzie chciało operacji. brak mi słów

Gość nagietkaa
tobie te uszy przeszkadzaja czy ośmioletniemu dziecku?ty chcesz czy dziecko?poczekaj aż mała będzie miała naście lat i wtedy to ona sama zdecyduje czy chce czy nie.

Nie potrzebnie robicie najazd na tą mamę. Ja z powodu odstających uszu miałam poważne kompleksy, które wzięły się oczywiście dlatego, że rówieśnicy dokuczali. MOCNO DOKUCZALI! Jeśli wada jest mocno widoczna nie ma na co czekać. Ja się zdecydowałam na zabieg dopiero 3 lata temu i żałuję, że tak późno! ggggghjk brak słów to gdy matka/rodzice widzą defekt który może dziecku zatruć życie i nic z tym nie robią by je uchronić przed tego "konsekwencjami".

Gość bekis123
dziękuję

Gość nagietkaa
a co twoje dziecko na to?Moja córka skorygowała sobie uszy jak skończyła 14 lat,była w pełni świadoma bólu jaki ją czeka.Niech dziecko nosi takie fryzurki,ktore mu te uszy zakryją i zrobi zabieg jak podrośnie:)nie słyszałam ,żeby NFZ spnsorowal takie zabiegi