Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość promocja-50

allegro-pomoc

Polecane posty

Gość promocja-50

w poniedziałek zamówiłam sobie 3 tusze do rzęs, za ok 100zł +przesyłka za pobraniem priorytetowa do dzisiaj nie otrzymałam paczki i napisałam rano maila do sprzedawcy kiedy mam sie spodziewac paczki albo czy ją wogóle dostane ponieważ był to mój pierwszy zakup i dlatego nie mam jeszcze wogóle opini, nie dostałam jeszcze żadnej odpowiedzi i czy mam dalej czekac aż coś odpisze albo co mam robic? zaznaczam że na aukcji nigdzie nic nie pisało że nie wysyła do takich osób

Gość promocja-50
pomóżcie mi!

Gość promocja-50
plisss

Gość promocja-50
co byście zrobili w takiej sytuacji?

Gość nnnnno coz
watpie czy ci wysla za pobraniem, poniewaz nie masz opini nie jestes wirygodna. Zadzwon do nich powiedz ze wyslesz kase na konto i wtedy wysla. Taka moja rada

Gość Ander
A czy sprzedawca miał w swoim opisie na "stronie o mnie" napisane, że osobom bez minimum 10 transakcji lub bez pełnej aktywacji konta nie wysyła za pobraniem? Z reguły sprzedawcy tak sobie zastrzegają, więc jeżeli to był twój pierwszy zakup na allegro, to bardzo możliwe, że za pobraniem nie dostaniesz towaru. Zobacz dokładnie co jest napisane w opisie aukcji i w "strona o mnie" tego sprzedawcy.

Gość promocja-50
ja miałam pomysł wysłac 2 maila z potwierdzeniem zakupu

Gość promocja-50
weszłam właśnie na tą strone "o mnie" i przekierowała mnie liste produktów które sprzedaje

Gość styraana
mój Boże, czekaj ! Ja zamówiłam spodnie ciążowe też za pobraniem priorytetem i otrzymałam po 12 dniach. Regulamin allegro mówi, że sprzedający ma 7 dni roboczych na wysłanie towaru !

Gość promocja-50
na stronie tego produktu całkiem na dole też jest osoba która ma zero opinii i zamówiła, kurcze mógłby odpisac teraz nie wiem na czym stoje

Gość promocja-50
ok, poczekam do wtorku, a może nie zaszkodzi jak wyśle jeszcze jednego maila z potwierdzeniem zakupu