Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stanikowy problem

mamusie-ile macie sztuk biustonoszy z ktorych jestescie naprawde zadowolone?

Polecane posty

Gość stanikowy problem

Gość likto34
3 sztuki

Gość pytanie o super torbee
5 triumpha reszta to pomylka

ja ostatnio zrobiłam generalny porządek z bielizną, której nikt oprócz mnie nie powinien oglądać, więc teraz wszystkie majtki i staniki są bardzo ok :)

Gość 2 dwa dobre-reszta porazka

Gość mamciamamcia
Na razie 3 do karmienia - przerobione Panache Tango i Panache Harmony i gotowy do karmienia z Melissy. Więcej nie potrzebuję, będę kupować po odstawieniu, jak mi się biust ustabilizuje, a przedciążowe żadne nie pasują...

Gość w sumie mam to gdzieś
Mam pytanko, polecacie Triumpha? Bo kupiłam ostatnio 2 sztuki biustonoszy, nie wiem co to za firmy, dałam w sumie 100 zł za nie, ale jednak nie jestem zadowolona, myślałam o czymś naprawdę konkretnym i wybór padł na w/w markę.

Gość fiziak150
Mam kilka z których jestem bardzo zadowolona:) Najbardziej pasują mi FREYA - modele Arabella mam 3, Maisie, Darcey, mam jeszcze świetnie leżący stanik FANTASIE (to samo właściwie co Freya). Muszą to być balkoniki, bo inne po prostu źle leżą. Mam sporo staników różnych angielskich firm takich jak już wymienione i Curvy Kate, Panache, Gorgeous, Pour Moi, Kalyani itp. ale z uwagi na miejsce zamieszkania i małe dziecko kupuję tylko na allegro i nie zawsze są to trafione zakupy. W sumie wcześniej poszukiwałam, a teraz już wiem dokładnie co kupować dlatego kiedyś to były średnio udane zakupy, teraz są jak należy;)

Gość mamciamamcia
Nie polecam triumpha, oni nie mają ani dobrej jakości, ani przyzwoitej rozmiarówki (teraz to wiem, szkoda, że dopiero teraz :( ...). Jeśli chcesz kupować dobre staniki to popatrz za markami wymienionymi przez Fiziak, a w ogóle to poczytaj forum Lobby Biuściastych - tam nie tylko są oceniane sklepy czy firmy, ale dziewczyny pomogą ci też dobrać odpowiedni rozmiar (bo większość z nas niestety nosi źle dobrane staniki, sama takie nosiłam).

Gość no tajoj
heh a ja mam szesc sztuk tego samego ulubionego tylko kazdy w innym kolorze:D

Gość Preben i Porbjorn
2 sztuki La Senza wystarczą. Są ekstra jakości.

Gość Preben i Porbjorn
(Piszę oczywiście o takich do karmienia, bo codziennych każdy powinien mieć rzecz jasna więcej.) :)

Gość bez biustonoszy i majtek
po co zakładać, a później facet ma tylko problem i traci czas na zdejmowanie

e taaam problem moj zdejmuje jedna reka w ciagu polowy sekundy :D zaklada mi tez jedna reka i tyle samo czasu :D :PPPP kiepski facte z ciebie poprostu jak to dla ciebie problem hehehe