Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fajerek

Ludzie pozytywni - czyli radośnie i bezproblemowo

Polecane posty

magic moments- wielkie gratulacje i podziw z mojej strony :) To niesamowite, że para z takim stażem nie boi się okazywać sobie uczuć i wciąż łączy ich czułość... Dziwię się Twojej córce, ja bym bardzo chciała, żeby moi rodzice okazywali sobie taką czułość- niestety, oni są raczej jak "Stare, dobre małżeństwo"- staż imponujący bo ponad 40 lat ;) Ale nie kłócą się, pomagają sobie w każdej kwestii więc nie mam co narzekac :)

Gość lubiem keczup
lalalalalalala ja jestem bardzo szcześliwa albowiem dziś wraz z moim chłopakiem zagraliśmy wspaniały koncert, jesteśmy muzykami i to daje nam dużo radości. Mój chłopak Daisy gra na puzonie i jodłuje po austriacku (jest bardzo zdolny), a ja poświęciłam się waltorni i gram jednocześnie stepując. Publicznosć była wspaniała, czułam ich energie. Jako support wystąpił kwartet smyczkowy 2 bobry, pasikonik i grażyna z kotliny kłodzkiej. Liczymy ze na wiosne ukaze sie nasz debiutncki album. Daisy kocham Cie.

Gość magic moments
clementine-córka UDAJE zgorszoną, tak sobie żartujemy...bo w rzeczywistości to jest z tego powodu bardzo szczęśliwa.

Gość lubiem keczup
tak dla Ciebie człowieku biedronko nie ma problemu trzeba sie radowac, oto mój mail keczupowarewolucja@wp.pl, skontaktuj sie na pewno wspólnie zagramy! Mnie bardzo pasjonuje też japoński folk gram też na dudach i troszke na kobzie.

Gość magic moments
Ostatnio zastanawiałam się nad tym, czy to takie dobre, być jak papużki-nierozłączki...? Nie wyobrażam sobie życia bez Niego...ale to chyba temat na inny topik.

magic moments- ja uważam, że to dobrze ;) A nie ma sensu zastanawiać się, "co by było gdyby" bo to do niczego nie prowadzi, jedynie do stresu i nerwicy. Trzeba się cieszyć, że ma się wspaniałą osobę przy swoim boku. Mi sie kiedyś wydawało, że najlepsza jest zabawa, chodzenie na randki, a nie nudzenie się z jedną osobą. Teraz widzę, że się bardzo myliłam, bo nie ma nic lepszego od takiego "nudzenia się" ;)

Gość magic moments
Masz rację, już nie będę więcej o tym myślała... "...dopóki diabelski młyn się kręci, trzeba podziwiać roztaczający się wokół krajobraz i wrzeszczeć z radości..."

Gość magic moments
A takie "nudzenie się" z jedną osobą jest naprawdę cudowne! Tylko trzeba trafić na tą "jedną" mnie się powiodło, czego wszystkim poszukującym z całego serca życzę!

Gość tak czy nie tylko odp
hej! spodobal mi sie wasz temat,jest wlasnie taki inny.ja od dzis postanowilam,ze koncze z pesymizmem,zameczaniem sie glupotami niewartymi zawracania sobie glowy!juz sie wyzalilam na innym topiku,czuje sie troszke oczyszczona i chce wkoncu byc osoba optymistycznie patrzaca na swiat:) 3 rzeczy co dzis wprawily mnie w dobry humor: -pomoglam siostrze -caly dzien spedzilam w lozku,odpoczywajac,zajmujac sie glupotami -porozmawialam z jedna kolezanka co jest wlasnie taka optymistka do kwadratu:)

No właśnie, zanim spotkałam mojego faceta nie przypuszczałam, że leżenie na kanapie i wpatrywanie się w głupi reality show, zajadając chipsy może być tak fascynujące :D Gwoli ścisłości, to nie jest nasz główny sposób spędzania czasu ;) Moim zdaniem w związku ważne są też wspólne zainteresowania, my na szczęście mamy ich sporo:)

tak czy nie tylko odp- super, że zmieniasz podejście do życia :) Ja zauważyłam, że optymizm jest zaraźliwy (pesymizm niestety też), więc pomyśl o tym, że jak zaczniesz już na dobre myśleć pozytywnie, to różne smutasy z Twojego otoczenia też mogą zacząć się uśmiechać :)

magic moments - Suoer, gratulacje ogromne, przeczytałam Twój wpis mojemu mężowi ( od tygodnia :) ustaliliśmy że Twój mąż i ty jestescie wzorem , i cudownie wiedzeić że w dzisiaejszym świecie zdarzają się takie "CUDA" , pozdrowienia serdeczne :)