Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CoFka

Facet artysta, nonkonformista opinie

Polecane posty

Gość CoFka

Co sądzicie o facecie, który jest nonkonformistą czyli taki co żyje we własnym świecie, jest pełen indywidualności (W ubraniu jak szersze ciuchy, zdania), dusza artysty i pełny życia?

ja znam artystę, który nie nosi szerszych ciuchów :D może masz na myśli kogoś 'kreującego się na artystę', bo świat jeszcze miał okazji poznać jego dzieło :P

Gość CoFka
No ubrany inaczej mi chodziło odbiegający od norm tak jak spojrzenie na świat. Oj ludzie ludzie ale Wy się czepiacie

Gość CoFka
Chodziło mi, ze ma własny styl i jak to się mówi ma "wyjebane" na to co kto o Nim sądzi w czym chodzi czy co mówi. A co do artyzmu to tworzenie muzyki :)

Gość CoFka
I też aktorstwo :)

Gość CoFka
zelek zielony no wiadomo jeśli chodzi o normy społeczne czyli żyć w systemie społeczeństwa w pewnej symbiozie. Aby wżyć się z ludźmi to czasem trzeba krakać jak Oni. Wyglądać tak jak inni, poglądy mieć podobne i tak dalej. A tu chodziło mi o osobę, która totalnie odbiega od tego wszystkiego wytycza własną ścieżkę życia

Gość CoFka
zołza jakich mało Nie tak. Chodzi bardziej o faceta, którzy raczej zazdroszczą takiego beztroskiego życia oraz poczucia humoru w każdej sytuacji ;)

nie trzeba krakać, nonkonformizm na pokaz to jest raczej wołanie o zwrócenie na siebie uwagi. on po prostu został 'artystą', bo to tłumaczy, dlaczego będzie zawsze biedny i nie będzie musiał przyznawać się do lenistwa, bo on ma 'własną ścieżkę' i nie będzie chodził do roboty jak ten cały konformistyczny motłoch :D

Gość CoFka
A kojarzycie odjechanych chłopaków z Beastie Boys? To właśnie taki typ, zwariowany z ADHD prawdopodobnie, wszędzie pełno nie patrzący się na to co powie a jak powie to zawsze wszyscy się śmieją a styl ubioru też właśnie podobny ;)

Gość Oj żelek żelek
Żelek zazdrości, że nie może być taka :D Ach ta zgorzkniałość i nudziarstwo prawda? :P :classic_cool:

Gość orangeeeeeeeee
I dobrze! Więcej takich facetów jak opisujesz a nie ciągle nudziarze co adorują kobietki ubierają się w koszulinę, płaszczyk, w cwelki i myśli, że jest kimś a jest stereotypowym nudziarzem a co zapyta kobietę to jedynie "Jak tam w pracy" czy "Co ostatnio czytałaś" a takich wiele, wiele kopii

Gość lubiem keczup
ja tam wole bobry

Gość człowiek biedronka
a ja wolę modę na sukces

Gość typowy nietypowy introwertyk
z dala od takich ludzi sie trzymam !!! co to o nikim innym nie mysli, ma w duuu** co inni o nim sadzą, i w ogole zaden czlowiek do zycia mu nie jest potrzebny !!! ja tu takze dostzregam zapedy narcystyczne :(, bo tylko on sie liczy, mysli tylko o sobie !!!

Gość RDZDR
Dlaczego dziewczyny nie lubią narcyzów? Przecież bardzo dbają. o siebie

Gość autorko mam wrazenie jak to
czytam , ze mowimy o tym samym czlowieku

Gość wypowiedzi żelka są żenujące