Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szcęśliwa

makijaż permanentny londyn CHURA

Polecane posty

Gość szcęśliwa

jestem bardzo zadowolona z wykonanego makijażu permanentnego brwi i ust u pani KAMILI SKRZYPCZAK z Bydgoskiego STUDIA ESTETYKI .POLECIŁA MI JĄ MOJA ZNAJOMA...ONA Z KOLEI JĄ ZNALAZŁA PO OPINIACH Z FORUM ; PERMANENTNY BYDGOSZCZ .TA BABECZKA TO NAPRAWDE SUPER FACHOWIEC!!!!!! JESTEM SUPER ZADOWOLONA BO PRZYLATUJE DO LONDYNU OD JAKIEGOŚ CZASU WIĘC NIE BĘDĘ MUSIAŁA DO NIEJ LECIEĆ-CHCĘ SOBIE ZROBIĆ KRESKI . słuchajcie dziewczyny nie warto na takich zabiegach oszczędzać kasę tyko uderzać do znanych sprawdzonych osób.wiem to bo sprawdziłam na własnej skórze,trafiłam do salonu gdzie zaoszczędzić miałam pare groszy-a skończyło sie tym ze musiałam robić makijaż ponownie bo kobieta tak mnie urządziła ze koszmar.Pani kamila naszceście uratowała sytuację.polecam ja serdecznie i z czystym sumieniem.powodzenia :-) a dla zainteresowanych nr tel do p kamili to 513094655 a kontaktowy do londynu +447809542774 tam można się zapisać .co prawda robi w londynie w domu,ale może z tego co słyszałam dojechać do domu. STRASZNIE SIĘ CIESZĘ.

Gość K_I_C_I_A
Ja też robiłam na Dworcowej 22 u pani Kamili , Lenergistka odradziła mi zrobienie samego konturu.powiedziała ze po obudzeniu bede wyglądała jak klaun,a to nie o to chodzi! namówiła mnie żebym zrobiła z wypełnieniem i jestem bardzo z tego zadowolona ..wyszło wiele lepiej niż myślałam JESTEM BARDZO ZADOWOLONA I POLECAM. SWIETNIE ŻE PISZESZ ŻE LATA DO LONYNU JA MUSZ E SIE JUŻ UZUPEŁNIĆ....HI HI :-)

Gość fcndjksa
co za zalosna autoreklama:o:o:o:o

Gość K_I_C_I_A
NO COŻ ZŁOŚLIWYCH NIE MAŁO:-) CHYBA KOMUŚ TU COŚ SIĘ WŻYCIU NIE UDAŁO.. W MOIM WYPADKU JEDNAK NIE JEST TO REKLAMA - UWAŻAM ŻE PO TO SĄ TE FORA ABYŚMY MOGŁY SIĘ PODZELIĆ SWOIMI SPOSTRZEŻENIAMI. MOGĘ WYSŁAĆ SWOJE ZDIĘCIA DLA ZAINTERESOWANYCH JAK WYGLĄDAŁAM PRZED A JAK PO :-)

Gość lllllllllllllllllllllllllll
przede wszystkim nie krzycz kobieto

Gość K_I_C_I_A
ZDIĘCIA WYŚLĘ NA E -MAJL

Gość K_I_C_I_A
O JEJ KTO TU KRZYCZY TROCHĘ POZIOMU PROSIMY POZDRAWIAM .OSOBY PODPISUJĄCE SIĘ BO ROZMAWIAĆ NIE MA SĘSU Z KIMŚ KTO BOI SIĘ UJAWNIĆ SWOJE DANE :-)PRAWDA

Gość lllllllllllllllllllllllllll
wlaczony caps oznacza krzyk i kazdy to wie

Gość ja wiem kto to
o kogo chodzi .ta kobieta swego czasu nieżle mnie zezłościła nie chciała mi wykonać makijażu-bo był nie spełnający jaj oczekiwań ponoc ...to dopiero śmieszne .ja chce mnieć zrobione coś ,pare razy z nią rozmawiam-a ona ze nie zrobi tego bo to jej się nie podoba! a moja stracona kasa na dojazdy! wkurzyła mnie! radze wcześniej rozmawiać czy wogóle się podejmie czegoś ,bo można strcić pare groszy...zależy z kąd oczywiście się jedzie.

Gość qewtry
nawet tłumok wie ,ze CapsLock oznacza krzykn i jest niemile widziany na kazdym forum.A na marginesie piszemy hura a nie chura.

Gość wgewrhwhw4h
"SĘSU " bezcenne hahahaha

Gość bizuteriayes
odrazu widac, ze te dwa pierwsze posty pisze sama zainteresowana..nie trzeba byc detektywem by sie zorietnowac: - zadowolona kilentka owszem napisalaby jakies pochwaly, ale bez podawania szczegolowych danych i tel do polski i do londynu.... - obydwa listy maja te same cechy pisania, male litery na przemian z wielkimi... - poza tym te razace bledy..no masakra! Jezeli uslugi Pani Kamili sa takiej jakosci jak ten wpis to ja bym raczej nie skorzystala...

Gość bizuteriayes
ZDIĘCIA WYŚLĘ NA E -MAJL jak mozna z takimi bledami pisac???? sorry za kolejny wpis, ale mnie to przeraza!

Gość aleksszymon
Coś okropnego! Takie osoby jak bizuteriayes mnie przerażają . Nie dość że oczernia wszystkich na forum to na dodatek uważa się za wyrocznie.Ja ani nikt normalny naszczęście nie zwraca uwagi na takie złośliwości.Niczego innego nie można się spodzieweć po takich osobach.Widocznie osoba jest(kilka możliwości do wyboru): -starą panną i nikt jej nie chce . -nic jej się w zyciu nie udało . -jedyne zajhęcie które daje jej radość to nękanie innych i czepianie się . -najzwyczajniej w śiecie zajmuje się tym samym i myśli że wykosi wszystkich innych w ten sposób . Tak czy siak śmiszna osoba.

Gość aleksszymon
śmieszna oczywiście:-)

Gość fcndjksa
a dla mnie smieszne sa osoby, ktore robia sobie autoreklame i zaprzeczaja. I na dodatek sadza mnostwo bledow

Gość aleksszymon
ależ oczywiście,nie inaczej ;-))

Gość to jest bezczelna autoreklama
😠😠😠 A pani "fachowiec" proponuje troszeczke poprawic polszczyzne bo do taaakiej "fachury" to ja bym sie w zyciu nie wybrala.

Gość supperbreakfast
do alekszymon: drogi kolego nie wiem czym cie zbulwersowal tak ten post bizuteriayes....przeciez nic tam obrazliwego nie jest napisane. ktos poprostu napisal, ze ta cala pani Kamila robi sobie sama slaba autoreklame czemu raczej nie da sie zaprzeczyc..a te bledy w jej wypowiedzi to rzeczywiscie raza w oczy niesamowicie....a ty odrazu wysuwasz wnioski, ze osoba piszaca negatywane opinie to juz musi byc stara panna albo ktos kto neka innych...przynajmniej nie ma tu wyzwisk i przeklenstw jak w wieksozsci postow na forum...

Gość szcęśliwa
Moje Panie rezultat widzę że OSIĄGNIĘTY . jeżeli ktoś nie domyślił się do tej pory to informuję że błąd w nagłówku jest celowy tak jak i w pseudonimie .To zaczepka która zawsze zdaje egzamin. :-) Pozdrawiam i TROCHĘ UŚMIECHU ŻYCZĘ. smutnym ;-(

Gość jaki rezultat
??? Czyli to odewala sie konkurencja, ktorej chodzilo o odgonienie klientek, tak? Aaaa...to faktycznie-cel osiagniety ;-)

Gość mozliwe.....
ale o co chodzi z tym slowem CHURA????

Gość Sylwia Tattoo
Witam, moze któras wie jaki jeste koszt takiego makijażu? I czy to boli jak sie go wykonuje? Dzieki za odpowiedz.

Gość tgyuio
ale sie uśmiałam:D i te błędy-re-we-la-cja:)))) co za żenuła:)))

Gość Nicca76
Ja pofrunęłam do gabinetu Panther Eyes w Londynie na brwi i jestem bardzo zadowolona. Tak się zaraziłam tym makijażem, że po dwóch tygodniach zrobiłam sobie jeszcze oczy. Naprawdę polecam. Miła dziewczyna i profesjonalnie robi.