Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxx y z

jak przeżyć zapuszczanie grzywki?

Polecane posty

Gość xxx y z

postawnowilam zapuszczac grzywkę. czy któraś z was ma jakies sparwdzone metody jak wytrzyac ten czas? za dluga jest juz zeby ladnie wygaldac na czole a na boki jeszcze za krotka. prpbowalam ten grubszy bok przypinac spinką ale wygląda tragicznie przod jakby przyklapniety a to co za tym odstajace. ech...

Gość zacznijmy pisać tylko na czarn
opaska?

Gość xxx y z
za krotka grzywka jeszce na opaske ona byla skosna i jest nierowna od najkrotszych wloskow do dluzszych

Gość ja z grzywką musiałam ostro
musiałam ostro kombinowac... najpierw obcięłam ją po skosie, żeby lepiej się na bok układała, a później podpinałam spinkami lub opaską

Gość xxx y z
chce na bok zeby sie zrownala z wlosami a am je do konca szyi wiec wiem ze to zajmie z 2 lata

Gość
wycieniuj grzywę po skosie, będzie łatwiej ją "ujarzmić" a ja właśnie zamierzam zrobić sobie grzywkę (mam proste, równe włosy do połowy pleców) - jakieś za i przeciw?

Gość xxx y z
nieznana no są i plusy i minusy. mnie sie bardzo podobalo, ale mialam tak kilka lat i znudzilo mi sie i teraz jest żmudny proces. szkoda ze grzywki nie da sie po prpstu ściąć

Gość zależy jakie masz wymagania
dwa lata? no co ty! mi to pół roku tyle rośnie!

Gość xxx y z
upp czy ktos jeszce ma jakies rady? bo ze spionkami to wygalda fatalnie jakbym miala pol glowy splaszone a resztwa wystajace

Gość Maja164
Możęsz spiąć spinką ale tak, żeby grzywki nie łapać naciągniętej na maska - nie wiem czy to wyjdzie ale powinno nie być efektu płaskiej głowy.

Gość GallAnonim
Na tym filmiku jest kilka fajnych upięć ;) https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=zapuszczanie%20grzywki&source=web&cd=8&cad=rja&ved=0CEsQtwIwBw&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DjKowAMrfZPo&ei=zbw4UqCRAYmo4gTrkIDABQ&usg=AFQjCNF0B3OHZugjLGoFPchKJQRiKftqeA&sig2=FpdL9hfnGd-tufW-SIDBdA&bvm=bv.52164340,d.bGE