Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulaaa1

tego kwiatu pół jest pół światu

Polecane posty

Gość ulaaa1

to odpowiedział gdy zapytałam co by zrobił gdybym odeszła. Jesteśmy ze sobą 3 lata, mieszkamy razem, to zabolało. Nie mam ochoty z nim gadać, teraz powiedział że źle to zrozumiałąm ? Przeicez to znaczy, że ma mnie w dupie głęboko. Nie potrafię jednak odejść, myślicie że powinnam ?

Gość Słowo Prawdy
Przez jeden głupawy żart chcesz odejść??? Jeśli z tak błahego powodu jesteś w stanie zerwać - to powinnaś :P

Gość miłoki
głupio zapytałas taką odpowiedz otrzymałaś,

Gość ulaaa1
nie uważam tego za zart, potem dodał że już mnie nie kocha jak kiedyś. I że jest dobrym facetem, i wie że mógłby nawet lepszą ode mnie mieć. To nie był głupawy żart.

Gość hr Rosporek-Walicipski
mówi się: tego kwiata, to pół świata....

Gość ulaaa1
po prostu od jakiegoś czasu nie układa nam się już tak dobrze jak kiedyś, dlatego zapytałam, może głupie pytania, ale chociaż powiedZIał co do mnie czujel

Gość miłoki
moim zdaniem oboje jestescie beznadziejnie dzicinni,gówniarskie kłotnie.... czas wam zmadrzec i pojąc ze nie na tytm zycie polega by straszyc sie rozstaniem albo robic to z byle powodu.... dorosnijcie wreszcie moze zaczniecie myslec rozsadnie

jesli powiedzial, ze moglby miec lepsza od Ciebie ,to dla mnie jest sygnal, ze jestes postrzegana jako bardzo przecietniutka kobieta.A dla swojego mezczyzny kazda powinna byc ta jedyna, wyjatkowa.Jesli jestes wrazliwa i ambitna osoba to gleboko nalezy sie zastanowic nad celowoscia zwiazku. Po co ma sie meczyc z taka co to na peczki ich jest.

Gość tego kwiatu jest pół świat
lecz trzy czwarte gówno warte

Gość Mertoro
Odpowiedziałbym podobnie, bo i co można zrobić, gdy ktoś z nami zrywa - tylko zaakceptować fakt i żyć swoim życiem.

Głupie pytanie, głupia odpowiedź. Kurwa, baby same szukają "guza" i dziwią się, jak w końcu znajdują... Droga autorko, głowę masz po to, żeby deszcz nie padał do środka?

Gość AGATUSIA.25
Musze sie z wami podzielic moim szczesciem kiedys znalazlam na forum tabletki http://www.intymnosc.pl/aff/7733/powiekszani e-piersi/fabulous-breasts-tabletki-90-sztuk-rekomendowany dlugo sie zastanawial ale wreszcie kupila. biore 3 tydzien ... i wiecie co... sa EFEKTY widac rozniece. D o tego skora jest taka miekka. Wszystkie staniki mi sa zaciasne kolezanka nie mogla uwierzyc jak jej pokazalam. Tez takie chce i juz zamowila. Jak sie chce to cos sie znajdzie dla kazdego, ja tam na operacje bym sie nie zdecydowala. I juz sie pogodzialam, ze mam male. A teraz jestem przeszczesliwa