Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 malo biusciasta

************* biust **************

Polecane posty

Go艣膰 malo biusciasta

Witam 馃尲 chcia艂abym porozmawia膰 na temat naturalnego sposobu powi臋kszania piersi.. czyta艂am sporo o tabletkach, ale nie wiem czy one naprawd臋 dzia艂aj膮 :O skalpel odpada, nie chc臋 mie膰 silikon贸w :O stosowa艂a kt贸ra艣 tabletki? jakie rezultaty? pogadajcie ludziska :D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 malo biusciasta
mam ma艂e B, chcia艂abym mie膰 miseczk臋 C.... :O mo偶e jest kto艣, kto skusi艂 si臋 na tabletki? pliiiis..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tabletki...nic
nie pomog膮, dbajcie dziewczyny aby piersi byly jedrne, wcierajcie balsamy i 膰wicznie miesnie kt贸re podtrzymuj膮 biust.. jest tego duzo w necie. Wiem, 偶e nic nowego nie napisa艂am ale taka jest prawda: b臋d膮 zadbane, b臋d膮 艂adne.. cho膰 moze nie za duze :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malo biusciasta
nabawi艂am si臋 kompleks贸w przez swojego faceta :O gada艂 mi o swoich by艂ych, m贸wi艂 偶e ka偶da mia艂a cia艂ka tu i 贸wdzie, piersi te偶 spore, a偶 czasami za wielkie... i teraz mi siedzi to w g艂owie :O st膮d to moje pytanie... o te tabletki :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tabletki...nic
w takim razie zamiast kupowa膰 dziwne tabletki na porost biust贸w po prostu zmie艅 faceta... to jaki艣 palant.. zreszt膮 skoro takie podej艣cie ma do waszego zwi膮zku to sko艅czy sie to pr臋dzej czy p贸藕niej... wi臋c lepiej b臋dzie aby pr臋dzej....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malo biusciasta
nie no.. teraz ju偶 tak mi nie gada :O kiedy艣 mi po prostu tak powiedzia艂... nie wiem w jakim celu. W formie 偶artu te偶 powiedzia艂 偶e klat膮 si臋 od siebie nie r贸偶nimy :O zrobi艂am mu mega awantur臋 o te jego docinki i od tamtej pory nawet s艂owem si臋 nie odezwa艂 na ten temat. Teraz to tylko komplementy. Ale i tak jego s艂owa zapad艂y mi w pami臋膰 :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gwiazdeczka555
Moim zdaniem daj sobie spokoj z tymi tabletkami,bo i tak nie pomoga. Gdyby pomaga艂y, toby ludzie nie decydowali sie na silikony. Kup sobie stanik push-up, dbaj o piersi, by by艂y jedrne i nie przejmuj sie tym, co powiedzia艂 Ci Twoj facet. Jezeli jest z Toba, tzn. ze akceptuje Twoj ca艂okszta艂t, rowniez piersi, ale jego uwagi nawet jezeli to sa zarty sa nie na miejscu. Odp艂ac mu sie tym samym. Powiedz np. ze Twoj by艂y mia艂 o wiele wi臋kszego np. zobaczymy, czy bedzie taki madry. Ja bym sobie nie pozwoli艂a. Gdyby moj maz robi艂 mi takie uwagi,jak chodzilismy ze soba, na pewno by nie by艂 moim mezem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przede wszystkim sie nie doluj
i nie popadaj w kompleksy-naturalne jest ze jedne kobiety maja mniejsze biusty, inne wieksze, jedni faceci lubia wieksze biusty, inni mniejsze, a niektorym w ogole wszystko jedno-zeby tylko byl biust;) przede wszystkim zadbaj o to, zebys dopasowala odpowiedni rozmiar stanika i wcale nie musi to byc pushup-pushupy czesto splaszczaja piersi, zeby wypchnac je do gory pogrzeb na stronach: www.malobiusciaste.prv.pl http://balkonetka.pl/ http://stanikomania.blox.pl/2010/01/Ta-slynna-miseczka-D.html i glowa do gory;)

Udost臋pnij ten post