Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kazeina

czy seks jest aż taki ważny w związku? problemy z seksem a milość

Polecane posty

Gość kazeina
a poza tym tylko przy stosunku mogę go pocałować, przytulić. Jak ma głowę między moimi udami kontakt jest troche ograniczony... dlatego seks jest taki fajny

Gość mój ma odwrotny problem
szybko się napala i po chwili jest po wszystkim - tak jest od 7 lat, nic nie pomaga. Z tym, że ja orgazmu pochwowego nigdy nie miałam.

Gość Kamienna góra Joanna senyszyyn
moze ci wylizac a pozniej ciebie polizac :-D

Gość kazeina
czy tak trudno uwierzyć w istnienie kobiety która poprostu lubi kochać sie ze swoim facetem? lubie seks i jestem w stanie osiągnąć orazm pochwowy, więc może dlatego tak dążę to naprawienia naszego życia seksualnego

Gość prowokejszynn
co ty tu dziewczyna pitolisz? przecież jest on twoim pierwszym, tak? i kochaliście się tylko kilka razy, więc jakim cudem osiągasz orgazm pochwowy? mylą ci się chyba pojęcia.

Gość no ale skoro to trwa kilka
lat to co tu jeszcze naprawiac? On już najwyraźniej jest taki "uszkodzony" egzemplarz..

Gość kazeina
widocznie osiąganie orgazmu pochwowego rpzychodzi innym kobietom łatwiej niż innym

Gość przestan do tego dazyc to moze
sie uda:-) leki bierze dopiero m-ac, nie skupiaj sie na tym i nie rob presji, bo sie tylko chlopak bardziej stresuje i sprobuj zmienic cos z techinika, zapytajcie sie seksuologa :P

Gość kazeina
czemu niby jestem debilką?

Gość najlepiej nazwać
kogoś obcego debilką i sobie pójść.. i kto tu jest debilem? Zero kultury.

Gość prowokejszynn
eee tam. jak go kochasz, to dacie radę. dziś mamy XXI wiek i brak erekcji jest uleczalny. musi tylko do seksuolaga pójść.

Gość kazeina
wlaśnie seksuolog nie chciał żebyśmy przyszli razem

Gość kazeina
wlaśnie chodzi o to że był u seksuologa już dwa razy, teraz jest na etapie brania testosteronu, żeby podwyższyć jeg poziom

Gość ile z nim jestes

dorwały się głupie pomarańcze i będą się mądrzyć. ja na początku moich eksperymentów miałam orgazmy pochwowe, a łechtaczkowe odkryłam później, więc już nie bądźcie tacy do przodu, bo g... wiecie o kobietach. oczywiście zaraz polecą teksty o marchewkach i ogórkach, ale mnie to już nie rusza 😴

Gość kazeina
oczywiście że go kocham i będę czekać, założyłam ten wątek żeby sie wygadać, to niestety nie jest temat dla mojej przyjaciółki, a dziś w łóżku odpowiedziałam ehh na stwierdzenie że seksu nie bedzie no i chłopak sie obraził i sie ni odzywa

Gość wiesz dla niego
takie wizyty u seksuologa to jak pójscie do dentysty albo i gorzej:/uderzają w jego męskość i zaczął wątpic juz sam w nią. Musisz być wyrozumiala.

Gość kazeina
w praktyce jesteśmy ze sobą koło roku, le od około pół roku mamy lokum, spotykamy się częściej, pieścimy się, i próbujemy tego nieszczesnego seksu

Gość prowokejszynn
ale to nie o testosteron chodzi. na pewno on był u lekarza? byłaś razem z nim? czekałaś na poczekalni? widziałaś receptę? bo mi się wydaje, że on sobie załatwił testosteron i sam próbuje sobie w ten sposób pomóc co jest niezdrowe. a jak odłoży testosteron, to co wtedy? przecież jest młody i nie będzie mógł go do końca życia brać.

Gość wiesz dla niego
ja mysle ze ty go swoim zachowaniem blokujesz, tresure prowadzisz jakąś. On nei moze sie czuc swobodnie bo wciaz sie martwi czy zadowoli jaśnie panią.

Gość kazeina
wiem ze to stesujące i niemiłe, jestem bardzo wyrozumiała wspieram go, ale czasem zaczynam watpic tez w siebie, wyrwie mi sie jakieś eh, to nie ejst łatwe

Gość wiesz dla niego
mówisz mu jeszcze ze seksu dzis nie bedzie - a co to ma byc kara za brak erekci?

Gość prowokejszynn
wiesz dla niego - też mi się tak wydaje. żeby brać poza tym testosteron, to masa badań jest potrzebna. oprócz badania krwi, to serce lekarz bada i inne tam pierdoły i w tak młodym wieku raczej się go nie przepisuje.

Gość kazeina
nie prowadze żadnej tresury wspieram go, mówię ze będzie dobrze, namawiam na leczenie, on wie ze robi to dla siebie nie dla mnie. Testosteron na receptę, z apteki, byłam przy kupowaniu.

Gość wiesz dla niego
to co ci sie wyrywa powinno zostac w twoich ustach, krzywdzisz go, myslisz ze nie chxialby ci sprawic przyjemnosci? Ugryz sie w jezyk nastepnym razem. Proponuje zwolnic tępo i dorzucic jakies dodatkowe bodzce moze film erotczny?

" mówisz mu jeszcze ze seksu dzis nie bedzie - a co to ma byc kara za brak erekci " to powiedział on, a nie ona, nauczcie się czytać :classic_cool:

Gość kazeina
to on mówi że seksu dzisiaj nie bedzie a to mi sie wyrwalo proste eh

Gość wiesz dla niego
"to on mówi że seksu dzisiaj nie bedzie a to mi sie wyrwalo proste eh" - dziwne zdanie, cięzko cię zrozumieć, słaba składnia.

Gość wiesz dla niego
no uczę się żelek cały czas, odkąd jestem na forum tak jakby od nowa.

Gość kazeina
wiem, że chciałby mi sprawić przyjemność, pieści mnie oralnie bardzo często, ale wydaje mi sie ze zaczyna stosowac formę wynagradzania mi braku seksu prezentami... nie chcę czegoś takiego. Jestem z nim szczęśliwa i nie chce go zostawiać bo wiem jak mocno mnie kocha. Nie chce go zostawiać go sama bardzo mocno go kocham