Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rastrowa

dziewczyny, jak wygladacie bz makijazu? czy jestescie duzo brzydsze?

Polecane posty

Gość rastrowa

ja niestety tak:( gdy sie nie umaluje jestem naprawde przecietna dziewczyna. widze duzo roznice w moim wygladzie gdy sie umaluje. wtedy mam ladne duze oczy, zaznaczone kosci policzkow itp, a gdy jestem bez makijazu moja twarz jest szara i taka nijaka :O boje sie, ze jak chlopak zobaczy mnie pierwszy raz bez makijazu to sie przestraszy :P a wy jak wygladacie bez makijazu? i jak zareagowal wasz chlopak, gdy pierwszy raz zobaczyl was w wersji naturalnej?

Gość standard kafe
Na wszelki wypadek przywiąż go do łózka i zmyj makijaż jak się nie będzie wyrywał to znaczy że ma wadę wzroku i możesz być spokojna :classic_cool:

Gość ja też nie ladnie
wygladalam bez makijazu, ale teraz kiedy robie sobie pernamentne rzesy jest już znacznie lepiej. No tylko cera o wiele lepiej z podkładem wygląda niż bez bo ma lepszy koloryt nie widac naczyniek . A jak zareagowal? nie wiem czy klamal ,ale powiedzial ,że jestem jeszcze piekniejesza bez makijazu niż z ;)

Gość standard kafe
człowiek różne głupoty w strachu wygaduje :classic_cool:

Gość ja się nie maluję
bo uważam, że nie potrzebuję.. cenię sobie naturalność. nie podobają mi się wymalowane dziewczyny. i nie muszę się bać, co facet pomyśli, jak zobaczy mnie bez makijążu.

Gość ja się nie maluję
W sumie i tak mnie nie widuje bo pracuje od rana do wieczora a w nocy zapobiegawczo wykręcam żarówki :).

Gość Ja maluje
tylko oczy i usta blyszczykiem...Nie uzywam zadnych pudrow itp bo ich nie lubie a i nie musze.A jak sie nie pomaluje to wygladam jak taka dziewczynka hihi ale jestem ladna dziewczyna takze nie mam sie czego wstydzic.Np latem na plaze chodze bez makijazu,wiadomo slonce to zaraz sie cien rozpuszcza ;)

Gość rastrowa
hehe, pocieszylyscie mnie dziewczyny :) myslalam, ze nastapi wysyp kobiet, ktore beda twierdzic, ze sa tak piekne, ze makijaz nie jest im wcale potrzebny :P

Gość rastrowa
zazdroszcze dziewczynom, ktore nie musza sie duzo malowac, zeby ladnie wygladac. ja gdy sie ladnie nie pomaluje i uczesze, to wygladam jak czarownica :O

Gość
jestem tak piękna, że makijaż nie jest mi wcale potrzebny :classic_cool:

Mnie w sumie nie potrzeba makijażu-mam ciemną oprawę oczy i gładką cerę.Jedynie co to dość wąskie wargi :O i mam manię że bez kremu nawilżającego wyglądam za sucho :P

Gość rastrowa
nie mialyscie zadnych oporow przed pokazaniem sie chlopakowi bez makijazu? po jakim czasie trwania zwiazku mniej wiecej to nastapilo?

Gość njon
ja wygladam nawet ok bez makojazu, ale wtylko w tedy gdy nie mam okresu i nie mam zadnych wysypek i pryszczy .... A etraz niestey mam wsyzko na raz i okres, choc sie juz konczy, i pelno plamek czerwonych i takich wodnych syfkw, a one sa najgorsze i zimno mam tez;/ masakra, nie mohge patrzec, czekam tylko aa mi to wszysko poznika , na dodatek mam sucha skore , od meisiaca sie nie maluje ;/ i mam andzieje, ze nie ebde sie malwoac , bo zniszczylam sbie przez to cere, czekam az sie poprawi, przynajmniej mam taka nadzieje, ze bedzie lepiej jak przestane uzywac pudru, a sam krem wystarczy-ewentualnie troszke rozu na policzkach , blyszczyk, czasem tusz do rzes .

Gość ja też nie ladnie
oporów jakiś wiekszych nie miałam ,a nastąpiło to po niecałym miesiącu znajomości bo uznałam ,że przecież nie bd spać w makojażu przy nim bo to by komicznie wyglądało ;)

Gość ja też nie ladnie
njon bo trzeba uzywać dobrych podkładów ( i niestety drogich) ktore nie niszczą cery. Np podklad z La Roche jest b dobry można go kupić w aptece. jest tolerowany nawet przez skórę wrażliwą. No i skora wygląda po nim naturalnie

Gość ja się nie maluję
Wąskie wargi? :classic_cool:

Gość njon
a zimno to inaczej opryszczka ;/

Gość ja też nie ladnie
chociaż podkładów uzywam tylko zimą bo robię się czerwona mam rozszerzone naczynka ( uroki cery naczynkowej) , a latem już nie bo wtedy buzia jest opalona

Gość njon
ja też nie ladnie - niestey nie stac mnie na takie drogie kosmetyki ... Nie wiedzlam, ze takie kosmetyki sa w aptekach ;/ a w jakiej cenie jest ten podklad i czy sa w roznych odcieniach ???

Gość ja też nie ladnie
no ja wiem ,że opryszczka ,ale pisalaś ,że masz nie raz czerwone plamki , syfki itd

Gość autorko moge Ci zagwarantowac
ze bez makijazu wygladasz napewno lepiej jak ja:D ja maluje sie pudrem sypkim, różem no i tuszem+kredka szara do oczu, moge powiedzeic,ze nie jest to taepeta pomaranczowa;) wyglada to ok, faceci na mnie leca, a ja wiem,ze jakbym zmyła makijaz to by patrzyli na mnie z obrzydzeniem:P co do pokazywania sie facetowi to bylam z kims ponad rok, pokazałam mu sie bez makijazu praktycznie na 2 spotkaniu bo pojechalismy w góry, on powiedzial ze oszalalam,ze sie maluje i potem caly czas jak co rano czy wieczorem widzial mnie taka paskudna to mowil,ze mam sie nie malowac i gapil sie jak ciele na malwoanie wrota, chyba byl niedowidzacy i zakochany do przesady:P bo ja bez makijazu jestem po prostu brzydka;)

Gość ja też nie ladnie
ok 60 zł więc dosc drogi ( ale bez przesady w sklepach sa duzo droższe podkłady ) i jest w różnych odcieniach

nie maluje sie mocno.rzesy i puder ale bez tego nie tyle ze strasze ale dziwnie sie czuje..poza tym mam teraz problem z pryszczolkami..od antykopów i walcze z nimi. zobaczyl mnie bez makijazu duzo lat wstecz i co powiedział? hmm...,,cos dzisiaj dziwnie wygladasz'' :D:D

Gość njon
ajjc no niestey nie ejst taki tani, ale chyba mnie przekonalas , jak mi to wsyzko poschodzi z twarzy o sobie kupie . I nadal postaram sie nie maowac, tylko okazyjnie. A Ty uzywasz czegos jescze z tej firmy czy tylko podkladu? i czy maja dobre kosmetyki i kremy , oplacalne w tej cenie ? I jescze takie jedno z gliupich pytan - czy wiesz jak sie to wymawia :P bo nie chce seplenic w aptece XD

Gość dolacze do wasss
Nie jestes sama autorko :D Ja bez makijazu wygladam srednio. Szczegolnie zimą (sucha skora atopowa :///). Na co dzien maluje oczy, na buzie puder lub podklad, zalezy :) Latem tylko oczy. Mysle o makijazu permanentnym poniewaz pomimo fajnego koloru teczowki, mam krotkie rzesy i wygladam nijako :)

Gość dolacze do wasss
Co do faceta, exowi sie podobalam, choc mowil ze wygladam mlodziej (nie wiem czy to dobrze:D) Obecny jest zachwycony (:| chyba sie zakochal naprawde we mnie ;))) Troche mialam opory, no ale po 1,5 miesiaca nocowalam u niego wiec zmyc musialam :) Tak czy tak, lepiej sie czuje umalowana i nic tego nie zmieni

Gość njon
a czy zn acie cos dobrego z pateki na pryszcze, jakies czerwone plami na twarzy, przebarwienia ??

Gość pikolakaok
chce wam sie taj codziennie nakladac tapete?:P mnie to poprostu męczy. wiec tylko tusz czasami .awet kredke odstawilam podkladu nigdy nie nakladalam choc moja cera jest okropna xD tzn podatna na syfki :) ale je zakrywa korektorem. faceci sie jakos nie malują, dlaczego my mamy sie katowac :P przeciez zaloze sie ze nie ma u was wcale takiej diametralnej roznicy w makijazu i bez :):) ja tam sie i inny podobam bez makijazu. moze szału nie ma ale nie czuje sie jakas fe :):)