Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a wiosna tuz tuz...

Sprawdzone sposoby na pozbycie sie cellulitu

Polecane posty

Gość a wiosna tuz tuz...

Dziewczyny, wpisujcie tu sprawdzone sposoby na pozbycie sie tego wstretnego cellulitu. Bo wiosna jest tuz tuz...

Gość ja o tym kremie z ziaji
wyczytalam same negatywy, podobno dobry jest z eveline http://esentia.pl/Eveline_Slim_Extreme_3D_Krem_wyszczuplajacy_ujedrniajacy_p26411.htm chyba taki, ja go nie stosowalam ale slyszalam duzo dobrych opini :) i chyba go kupie a osobiscie mialam z avonu antycellulitowy seri solutions i bylam zadowolona tylko fatalnie pachnie.

Gość ja_myszka_2010
Jak dla mnie rewelacyjny jest cały program antycellulitowy Eva Natura. Bardzo fajne podanie w kasecie składającej się z żelu z peelingiem i antycellulitowego balsamu, oraz specjalnej myjki pozwalającej jeszcze skuteczniej walczyć z cellulitem już podczas kąpieli słonecznej. Mają w tej chwili na ten produkt bardzo fajną promocję cenową w sklepie internetowym producenta pod adresem www.sklep.pollenaewa.com.pl Polecam wypróbować. Efekty nieziemskie!

cwiczenia, od samego kremu nie zniknie a z kremow polecam serum czarna ziaja (nie maslo)

Gość anetkaaaa83
ruch, ruch,ruch!!!!!! rower zajebiste mam nogi po tym :)))a pupa słodziutka cellulit zniknął polecam wszystkim

hej dziewczyny, ja dziś cały dzień czytałam na kafee o pilingu z kawy i już zrobiłam sobie tę maź. Zaraz zmykam stosować. Cellulitu co prawda dużego nie mam i raczej jest niewidoczny, ale lepiej zapobiegać.

mnie po peelingu z kawy jest dobrze,od tazu podnosi mi cisnienie i w nocy spac ni emoge, radze uzywac go w dzien :P

coz, ja tez nie, powiedzialabym ze czas wieczorynki to dla mnie poludnie bo chodze spac najwczesniej o 2/3 :D

Gość cellasenecellulit
a kupowalyscie moze cellasene tabletki ? chodzi mi o te duzo tansze na allegro ?