Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawszemadra

czy ładne maja gorzej?

Polecane posty

wiadomo, że napiszecie, ze w zyciu lepiej, to znaczy w pracy, w kontaktach z facetami - kolegami. ale ja pytam o stale uczucie!! dlacego faceci mysla, ze skoro lasna, to pewnie zdradzi, odejdzie, kiedys jej sie znudzi!!! mysla tak jeszcze zanim poznaja taka ladna. to nie wina ladnych, ze sa ladne!!! takie sie urodzily!!!!!!!!! ladna :)

Gość oj oj biedulko

Gość rzeczoznawca
a skąd wiesz ze jesteś ładna?

Gość rzeczoznawca
gorzej to mogą mieć naprawdę ładne a nie podszywające się pod nie

Gość takładne mają gorzej od
pasztetów....

ladne maja lepiej . panowie sie za ladnymi ogladaja, moga liczyc na darmowe slodycze, ludzie sa do nich milsi, chlopacy sie moga nia pochwalic.

Tylko zakompleksiony palant może tak pomyśleć,a tymi się nie interesuję ;).

Gość adamadamek4
wiesz...dzis myslalem o tym samym,jestem po zwiazku i jestem kojarzony przez pryzmat wygladu...a chcialbym zeby ktoras trafila do środka-duszy w głąb... faktycznie z punktu widzenia faceta -faceci boją się zdrady,że ładna pojdzie w tany...:)

Faceci patrzą na ładną kobietę jak na przyrząd do seksu :( Nie obchodzi ich jaki ma charakter , zainteresowania, osobowość, intelekt - liczy się tylko to, że ładna dupa :( Wiem coś o tym..

Gość adamadamek4
poprostu swój musi trafić na swego.............

Ja tam wiem jedno. Często facet się boi poderwać, taką bardzo ładną, bo myśli z góry, że nie ma szans. I często te najpiękniejsze są same.

Gość
tak ładne mają lepiej, ale jeśli chodzi o mężczyzn ja mam dosyć przedmiotowego traktowania jak ozdoby i ciągłych zaczepek na ulicy wiem to poniekąd miłe ... ale czasem mężczyzni bywają wyjątkowo "trudni " :/ te atrakcyjne wiedza o czym mówię ...

Gość rzeczoznawca
Faceci patrzą na ładną kobietę jak na przyrząd do seksu Nie obchodzi ich jaki ma charakter , zainteresowania, osobowość, intelekt - liczy się tylko to, że ładna d**a Wiem coś o tym.. najlepiej jak będzie patrzył na dupę a myślał o charakterze :D

tajemnicza uchodze w otoczeniu za piekna dziewczyne. mezczyzni mowia mi to na ulicy,chociaz ubieram sie skromnie. gdzie sie nie pojawiam wzbudzam zainteresowanie i zdaje sobie z tego sprawe. bardzo to lubie. ale ludzie traktuje mnie powaznie. mozna ze mna porozmawiac o polityce, historii, muzyce, przez co jestem szanowana przez innych ludzi , bo wiedza ze uroda nie znaczy glupota. mysle ze to wszystko to kwestia image'u jaki masz.

Gość adamadamek4
depeche15...ale jaja ta klasa i trumna;) masakra........................ktos tu o inteligencji mówi;) p.s hmmmm ja szukam atrakcyjnej która umie dobrze gotować,kocha sport i można z nią do białego rana rozmawiac o polityce;)

Gość najpiekniejsza może nie jestem
ale jestem ładna, naturalna i sympatyczna. generalnie przerabiałam już ten problem i wiem że wiele razy chlopakowi po prostu zabrakło odwagi. tak więc jestem sobie sama od zawsze, od 10 lat przyciągając spojrzenia męskie. jeszcze drugie tyle i w koncu to się skończy hehe :) swojego czasu wkurzało mnie to bycie ładnym obrazkiem na który popatrzeć to chetnie, ale zagadac na poważnie to nijak. pozdrawiam wszystkich którzy myślą że nie mają co startować do ładnych dziewczyn.

Dlaczego mają trudniej ? Faceci mówią, ze jestem atrakcyjna, ale to raczej mi pomaga niż przeszkadza.

na demotywatorach jest cala seria z cyklu 'nasza-klasa', niektore sa bardzo zabawne :D moim zdaniem to szukacie niepotrzebnych problemow.

blondi 1908 - a wiesz że takie wlasnie dziewczyny najprędzej znajdują swoje "drugie połówki" :D

Przepraszam , ale nie rozumiem dlaczego łądne mają gorzej ? Wytłumaczcie mi to :)

Wiecia - ze "mają gorzej" to może złe okreslenie, ale nie mają łatwiej w utworzeniu poważnego związku.

zołza - haha :D pozdrawiam - idiotka bez kretyna