Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pępkowaa

Zapytał przez telefon,czy pójdę z nim do łóżka...

Polecane posty

Gość pępkowaa

... na 2 randce! Znamy się przez internet. Widzieliśmy dopiero raz. Dziś chciał przyjechac po raz drugi. Z noclegiem. Powiedział,że mam taki zmysłowy głos.... Powiedziałam,że ostatecznie mogłabym go przenocować,chociaż jest to dopiero 2 spotkanie... On mówi: Wiesz,ze to mogłoby się skończyć niebezpiecznie Ja: Nie skończy się... On: No to nie pokochamy się? Ja: Pfffffff. Chyba żartujesz. On:No to nie przyjeżdżam. Pa. I teraz dostaję smsa: "Szkoda. Poprostu szkoda".

Gość roti8
idiota..chodzi mu tylko o jedno.!!

Gość pępkowaa
A potem hasło: Nie chciałem robić z Ciebie dziwki,ale ,żebyś była moją dziewczyną... Kurwa,jaki zjeb!

Gość roti8
sama widzisz jacy faceci z netu mogą być.. Żal i zdala od takich debili..

Gość pępkowaa
Dokładnie,a wszystko zwala na mnie. Przecież to masakra na całego! Też jestem wyposzczona,ale nie idę do łóżka z byle kim. Żenada...

Gość roti8
i dobrze robisz.. bo jeszcze jakiejs choroby sie na bawisz. wogóle mu nie odpisuj jeśli do Ciebie pisze..

Cóż facet chciał wiedzieć na czym stoi, i zaoszczędzić swego cennego czasu na głupoty w stylu randka, bycie miłym, słuchanie co tam pleciesz... Smutne ale popularne. Łowczy i zwierzyna, a ten "spłoszył" mięsko.

Gość kkkkkkkkkkj
o to twoja wina. nie chcialas pojsc do lozka to narara. Nie ty jedna masz cipe.

Gość Android1
Zjebana to Ty jesteś:-o kto normalny umawia się przez neta? Jesteś żałosna:O wyjścia są dwa: albo jesteś na prawdę nienormalną by przez neta umawiać się albo jesteś tłustą trolicą której nikt nie chce bo sie każdy brzydzi:O gość niewatpliwie zrobił źle, ale czego się spodziewać po osobach szukających na necie tak jak ty:classic_cool:

android piszesz takie bzdury że szkoda słów. Znam masę ludzi którzy nawiązują realne znajomości przez internet, nie ma w tym nic dziwnego. Przyjaciółka mojej dziewczyny rozstała się jakiś czas temu z facetem i teraz poznaje innych przez neta, co ma siedziec w domu i czekac az milosc zapuka jej do drzwi? Pepkowa a co do twojego znajomego to jasne i logiczne co mu po glowie chodzi, powinnas zerwac znajomosc bo to zwykly podejrzany typ.

pępkowaa => to po chuj się z byle kim umawiasz? Jedno warte drugiego...

rybak_z_wędką => znaleźć przez internet osobę na poziomie, graniczy z cudem. Nie wiem, czego się panna spodziewała.

rybak_z_wędką => "poziomu" udawać się nie da. Jeśli sprawiał takie wrażenie tzn., że taki był. Czy człowiek obyty musi tłamsić swoje potrzeby seksualne? Aa że autorka dać nie chciała to inna sprawa. Szczerze powiedziawszy, nie zaprzątałbym sobie głowy kobietą, która nie będąc już dziewicą, bierze faceta na wstrzymanie. Jeśli nie ma seksu najpóźniej na trzecim spotkaniu, mówi się takiej adieu.

Gość TH is IT
bedzie szukal nastepnej