Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znajcie swoje miejsce

Przystawiacie się do porządnych facetów a najpierw z bawidamkami szłyście w tany

Polecane posty

Najbardziej żałosne jest, jak najpierw kobieta się pruła z jakimiś cwaniaczkami i moczykijkami, a nagle się chce ustatkować i mieć porządnego faceta

A co za problem mieć 200 zł na wizytę u dziwki? Tylko nie każdy facet łazi po takich miejscach, a prawie każda co ładniejsza kobieta za młodu popuściła jakiemuś prymitywowi na imprezie

Fajnych kobiet, które nigdy nie dały się ponieść naturze i nie miały spontanu na imprezie jak na lekarstwo. Prawie każdej zdarzyło się przynajmniej raz w życiu myśleć tylko cipą i pójść na całość z obcym cwaniaczkiem. Czy wy wszystkie musicie pruć się za młodu jak stare prześcieradła?

Gość Whisky man
nie musza ale wiekszość sie pruje:P

to,że spokojnych 'niepuszczających' sie kobiet jest według Ciebie mało, to nie znaczy,że tak jest na prawde. Uwierz, jest ich wiele, ale chyba jesteś z jakiegoś dziwnego środowiska, skoro tak uogólniasz... widocznie ktoś Cię skrzywdził.. współczuję.

To niech potem odpieprzą się od porządnych facetów i szukają sobie nowych bawidamków

Gość
tjiaaa za to mężczyzni sie nie "puszczają" za młodu hehe i czekaj na te jedną jedyna heheeh

widzę, że jesteś porządnym facetem, którego omamiła jakaś 'prująca' sie kobieta.. proponuje iść do psychologa.

Gość martaaamartaaaaaa
ale co czepiją sie Ciebie? masz z tym jakis problem? a co w tym złego ze ktoś uprawiał seks? to raczej normalne :/

Jak się jakaś pruła z kozakami z dyskoteki i robiła im lody w autach, to niech sobie szuka na stałe takiego moczykijka, a nie podrywa sobie porządnego faceta. Jak one mogą mieć taką czelność i taki tupet?

Gość Whisky man
trzepiotka skoro tak latwo wspominasz o psychologu moze saam powinnas sie tam udac?? nie czarujmy sie kobiety w wieku 25 lat to juz nie dzewice, szkoda ze wszytko zwalacie na mezczyzn

Gość
ja jestem psychologiem :) jeszcze rok do papierka ale dawaj mów co lezy Ci na sercu ja Ciebie wysłucham a tak serio ... widać ewidentnie że sie przejechałeś .. ale nie ograniczaj sam siebie oceniAJĄC WSZYSTKIE KOBIETY TAK SAMO

"prawie każda co ładniejsza kobieta za młodu popuściła jakiemuś prymitywowi na imprezie" zostają Ci te brzydsze :D

Może i nie są dziewicami, ale szanować się powinny, a nie robić lachę obcemu koksikowi po solarze albo dawać dupy łysawemu otyłemu kierowcy tira po tygodniu znajomości

Za ładny jestem na brzydkie

"Może i nie są dziewicami, ale szanować się powinny, a nie robić lachę obcemu koksikowi po solarze albo dawać d**y łysawemu otyłemu kierowcy tira po tygodniu znajomości" duzo znasz takich? bo ja ani jednej.

Gość
HYMMM JA NIESTETY NIE ZNAM NAWET ŻADNEGO ŁYEGO KIEROWCY TIRA ... ALE JESTEM JESZCZE MŁODA WSZYSTKO PRZEDE MNĄ :d

Gość nie generalizuj autorze
ja taka nie jestem i nie byłam... nie widze nic fascynujacego w imprezowym puszczalstwie, sa inne ciekawsze rzeczy...

"Za ładny jestem na brzydkie" a za brzydki na dziewice widocznie :P

to,że ktoś jest sfrustrowany i najeżdża na kobiety powinien nauczyć się szacunku do kobiet i siebie samego... nie wiem, co Cie ugryzło, że mówisz takie rzeczy.. fru ma racje- zostały te brzydsze, dlatego taki masz humor... heh ;)

Nawet tym na pozór porządnym, mogło się zdarzyć chwilowe, jednorazowe zapomnienie i oddały się pierwotnym instynktom - w skrócie: pomyślały pizdą, a nie głową

Gość nie mam co na siebie włożyć
:classic_cool:

Gość
ZASTANÓWMY SĘ MOZE DLACZEGO TE "LEPSZE" NIE CHCĄ CIEBIE AUTORZE ?? HYMMM ??

"nie wiem, co Cie ugryzło, że mówisz takie rzeczy.. " jak to co? seksu brakuje to i ciśnienie rośnie... ;)

Jakoś pięknych dziewic to nie poznałem, więc darujcie sobie głupie żarty

Gość Whisky man
ale ze mnie sucz nikt nie generalizuje, piszemy o trendach, wybacz ze poczułas sie dotknieta, widocznie cos w tym jest, ja akurat zanm woele porzadnych dziewczat i takiego towarzystwa wyłacznie sie trzymam co nie zmienia faktu , jak w temacie

Te lepsze to wyglądają jak szare mysze

Gość baby sa bezczelne
a pozniej te kurevki sie dziwia dlaczego malo facetow chce sie zenic. a odpowiedz jest prosta NIKT NIE CHCE MIEC KURVY W DOMU