Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znajcie swoje miejsce

Przystawiacie się do porządnych facetów a najpierw z bawidamkami szłyście w tany

Polecane posty

zołza jakich mało => na zasadzie grupy wsparcia? Te polegają na dzieleniu się doświadczeniami... :P

Gość Desperatka chyba
JAk dla mnie to Ty masz jakąs urażoną dume. Współczuje twoje kobiecie, pewnie dziewczyn szukasz juz w przedszkolu bo te z gimnazjum dawno nie dziewice. Z reszta czasami tez ktos polenia bledy w zyciu, chwila zapomnienia, moze ty jestes taki idealny?

Gość Zawsze Przodem Do Kobiet
z dziwkami wielokrotnie walonymi cipnie i odbytniczo nie ma przyjemności ...

Wolę jak kobieta spróbowała narkotyków, niż miałaby mieć przygody. Za porządny jestem dla takiej, która miała przygody

też tak uważam, że trzeba sie szanować, jednak po co od razu jechać po wszystkich dziewczynach. Poza tym niektóre kobiety są po prostu towarzyskie i lubią się bawić nie dając dupy ani nie robiąc loda a i tak zazdrośni powiedzą, że ździra.

Gość Desperatka chyba
To moze powiedz nam książe dla jakich kobiet jestes hmm? Jakiś mamlasek z ciebie widzę. Pewnie tez nieciekawie wyglądasz. Młodzi przystojni energiczni faceci nie maja problemu z tym aby poderwac jakas fajna dziewczyne bez znaczenia czy miala przed nim 10ciu facetow czy jednego. A ty masz jakies przekonania z przed 60-ciu lat. Nie zapominaj o tym że te kobiety które z tobą były i sie rozstały już są po przejściach i przygodach i ty tak samo... Niewiem jak mogles dopuscic sie takiego czynu chaniebnego.

Są po związkach ze mną, a to co innego. A kobieta, które zdradził albo miały sponsorów to kurwy i na miłość nie zasługują. Zołzo przygodny seks też uprawiałaś?

A ja tam i tak jakoś do dziwek i cichodajek mam i tak, wbrew pozorom, wielki szacunek. Taka siostra miłosierdzia :P Wspomaga taka zdesperowanych i biednych (takich, których nie stać na żonę :P ).

No wybaczcie, ale czy może być dobrą żoną kobieta, która spała dajmy na to z 15 facetami przed ślubem? Jakie wartości taka kobieta przekaże potem swoim dzieciom? A już nie mówiąc o tym, że prawdopodobnie po ślubie będzie zdradzała męża, bo skoro wcześniej musiała tylu "wypróbować", to nagle po ślubie się jej zmieni? Przecież te co uprawiają przygodny seks muszą to lubić, mają to we krwi. Taka kobieta nigdy się nie zmieni.

Zołzo a czemu przed Tobą? Podobno masz faceta, wiec chyba nie ma czego planować

Gość Desperatka chyba
Znajcie swoje miejsce - no jak z tobą jest po związku to oczywiscie nic szkodliwego, dla mnie takie samo dziadostwo czy w zwiazku czy bez , na jednym sie konczy, na daniu dupy ze tak brzydko powiem. Tylko po slubie kobitka ma obowiązek ;-) Ten prawiczek tez jakis dziwny ani sobie w zyciu nie po**rucha ani nic, nie jestem za tym zeby kobitki sie sypaly na lewo i prawo ale facet moze miec troche doswiadczenia zeby przynajmniej po slubie tej kobiecie tak dogodzic zeby innego nie szukala. Bo najczesciej zdrady sie biora z tego ze facet odwali swoją robote i obraca dupe na bok...

Zołzo Ty chyba w ogóle masz jakąś awersję do prawiczków i dziewic, że niby to nieatrakcyjne osoby i nikt ich nie chciał

Ty koleżanko zołzo czy jak ci tam - od mojej matki to wara, ok? Tak się składa, że moi rodzice byli dla siebie pierwszymi w łóżku i są dla mnie do tej pory wzorem tego jak należy godnie przechodzić przez życie. Tak więc zachowaj te debilne teksty dla siebie.

Gość Desperatka chyba
O dziwo ja nie widzialam jeszcze atraktycjnego prawiczka ani dziewicy w wieku +20 , prawiczkami chyba zostaja te przebrane osoby...

Gość dr Łyskacz
dziwkom dziekujemy !

A ja mam kumpla, który długo był prawiczkiem, a paker z tatuażami, krótko obcięty i niejednej kosza dał, bo nie lubi przeciętnych kobiet. W końcu znalazł śliczną i jest szczęsliwy

Gość Desperatka chyba
Prawiczek do odwołania Tak pewnie nie narzekasz na powodzenie w podstawówce, tam same dziewice ;-) POWIEDZ mi jaka normalna dziewczyna chce miec faceta prawiczka, chyba taka co masz 16scie lat i sadzi ze to takie "Cool" bo jestescie stworzeni dla siebie.. A jakie to są te Twoje standardy i wymagania że jak do tej pory rzadna kobieta im nie sprostała hmm?