Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znajcie swoje miejsce

Przystawiacie się do porządnych facetów a najpierw z bawidamkami szłyście w tany

Polecane posty

Gość Desperatka chyba
Znajcie swoje miejsce A ty malenki już nie pitol nam tu głupot, pewnie prawiczek ten twoj kolega i nic dziwnego, bo po silowni to jakies koksy przyjmuje i juz mu nie staje... jest skazany na wieczne prawictwo...

prawiczek do odwołania =>prawiczek, który nie skorzysta, jak dają to ptak nader rzadki...

Nie brał nigdy sterydów, wszystko osiągnął ciężkim treningiem

Gość gfhfghfhgf
Co Ty piszesz? :) Tu sa same 30-dziestki, które nie pamiętaja swojego pierwszego razu. Nie wytłumaczysz im bo mają wiekszy przebieg niż w 10 letnim aucie.! A jak sa młodsze to same plebsy i z slamsów. Pozdro! jebac dziwki!

Gość Desperatka chyba
Jejku co za przychlast.... Do kolegi wyżej :-) Myslisz ze ciezkim wysiłkiem i treningiem jestes w stanie coś osiągnać, tak chyba skolioze kręgosłupa i rozgruchotane stawy. Jestem ładnych pare lat w temacie wiec zeby jakos pozniej wygladac na poczatku trzeba przyjac pae ladnych serii sterydow. Jak to mowią z gówna bata nie ukrecisz, a kto sie piz*dą urodził kanarkiem nie umrze, i tak samo z 50kg zywej wagi ciezkim skrupulatnym treningiem nie zrobisz 80kg ;-)

Gość gfhfghfhgf
Ja jestem na awf i robie instruktorke fitnes. To dziwne co piszesz. Mase robi sie odpowiednio w serii. Żadnych sterydów nie trzeba przyjmować wystarczy 2,3x w tyg na siłke i odpowiednia diete miec. To cos koło 14 miesiecy nieźle Ci podskoczy masa mięśniowa... Nie znasz sie cipo

Gość Desperatka chyba
Do prawiczek../ Ale jak miala juz 3 facetów z ktorymi byla w zwiazku z kazdym po 3 lata to wtedy nie spelnia wymagan? Bedac facetem wolala bym chyba miec dziewczyne ktora miala 10ciu facetow niz jednego czy dwoch wczesniej po paro letnim zwiazku z ktorym pie**przyla sie pare razy dziennie a ty pozniej dostajesz jakies rozchuśtane ochłapy ;-)

Gość Desperatka chyba
gfhfghfhgf za to ty c h o ju widze doskonale sie znasz hahah chyba na bzykaniu 19stek w aucie , idź dalej trenuj ten swoj fitnes a pozniej pier dolnij sie czolem w futryne.

Akurat mój kumpel był masywny z natury, więc miał warunki i tylko suplementy stosował. A prawiczek ma prawo szukać dziewicy

Gość gfhfghfhgf
Ale Ty jesteś głupia. W sumie niezła taktyka, bo zmieniasz temat. Jak już mówiłem mam fitnes - sporty siłowe. Na mase mieśniową to sie bierze 4-5 serii w danym ćwiczeniu od 8 do 10 powtórzeń 75-85% masy ciała głupia ci po!

Gość gfhfghfhgf
pełne odpoczynki. Z szczupłego faceta zrobisz mięśniaka!! Ale potrzeba czasu, a wy ci py sądzicie, że po 10 miesiącach urośnie wam 30 kg.! chociaz przy treningach 3x w tyg bedzie niezły przyrost. chodzi głównie o diete!

Gość Desperatka chyba
gfhfghfhgf widze ze ty z fitnes masz tyle wspolnego ch o j u co ja z jazda na osle. Pewnie ejstes jakims nadentym strą menem z silowni ktory pachycha się otrebami dla swin z kefirem ale co ja ci wogole bede tlumaczyc pustostanie...

A co złego jest w otrębach i robieniu masy na siłce?

Na mase mieśniową to sie bierze 4-5 serii w danym ćwiczeniu od 8 do 10 powtórzeń 75-85% masy ciała głupia ci po! konstrukcja zdaniowa intelektualisty

Gość Desperatka chyba
gfhfghfhgf pajacyku jeden moj facet Cwiczy ladnych pare latek juz 5 razy w tygodniu na kazda partie ciala inne treningi w inny dzien ma swoje diety itp... i myslisz ze na sucho mozna przytyc, tak chyba po 30 latach 30 kilo bo sie zmniejsza przemiana materii...

Gość Desperatka chyba
Do zołzy ten gfhfghfhgf to jakis muł bagienny że tak się wyrażę a tekst ci po rozwalił mi konstrukcję :-0

Gość gfhfghfhgf
hahaha :D tylko coś napisz. Bo widzę, że się wstydzisz... Nie jestem żadnym koksem - 181 cm 76 kg :)

Gość Desperatka chyba
gfhfghfhgf a ty jesteś jak taki paproch na dywanie który długo depcze a później odkurzam hahah Pędź stąd wrotki znawco fitnesuu haha chyba dla emerytek.

Można brać suplementy, a jak ktoś bierze sterydy to robi z siebie wrak człowieka

Gość Desperatka chyba
gfhfghfhgf chciałam stwierdzić ze masz mała niedowage ciała haha te twoje znajomosci zywieniowe i treningowe wogole nie są wspólmierne z twoim wyglądem.

Gość gfhfghfhgf
Konstrukcje chyba żuchwy :) No i na chu ja Ci były te sterydy? Dla mnie konstrukcja zdania bardzo 'przejrzysta' hehe. Supermenie nie broń tego puszczalskie go gó wna

Gość Desperatka chyba
Lubie czasem popisać z takimi idiotami jak gfhfghfhgf wtedy aż człowiekowi się usmiech na twarzy pojawia. I ten mądry dający tekst do myślenia "ci po" hahahahahaha Gratulujeee bezmuzgie Yetii

Gość gfhfghfhgf
Ale kur wa no ustosunkuj sie do tego co napisałem? Jak twoim zdaniem zrobić masę dziewczynko? Bo jak już wcześniej napisałem odpowiadasz wymijająco?

Gość gfhfghfhgf
Określ sie suko

Gość gfhfghfhgf
Tak jak już mówiłem znam się na sportach siłowych. Bystra su ko, nie pomyślałaś, że robie wszystko na rzeźbę, a nie na mase? Co po niektóre osoby nie chcą wyglądać jak plebsy i używają siłowni w inny sposób. Mam Ci tłumaczyć tłumoku jak i co co trzeba robić na rzeźbe :D hahaha

Gość desperatka chyba
Wymijająco to sie stara do ciebie przynzawała aż w końcu nie miała wyjścia. Instruktor fitnesu dla emerytów chyba ma problem z opanowaniem swoich emocji "ci po" haha Idź sobie pierd dolnij baranka w ścianke wtedy bedziesz miał taką mase mięsniową.

Gość desperatka chyba
Ale pytanie podstawowe co ty chcesz tam wyrzeźbić te suche nóżki i wklęsła klate haha współczuje naprawde :-)

Gość gfhfghfhgf
Ale znowusz mi nie odp. na pytanie ty stara su ko. Przecież specjalnie powtarzam nieparlamentarne słowa w stosunku do Ciebie aby Cię poniżyć. Masz chyba IQ niższe nić 3 stopień upośledzenia umysłowego... Piszesz jak osoba niewykształcona, głupia sama w sobie. Twój sposób budowania zdań - plebs...;/ głupia ci po