Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znajcie swoje miejsce

Przystawiacie się do porządnych facetów a najpierw z bawidamkami szłyście w tany

Polecane posty

no to już lipa w ogole. piekne odpadaja, brzydkie odpadaja, doświadczone odpadają, dziewice odpadaja... jedyne wyjscie - wez sie za kolegów :D

Gość Znacie swoje miejsce
ale mi odpier***ilo ona mnie odepchla wiec pierdlem, rzyglem i wyszlem, bo hamstwa nie zniese..lol

Gość
ale teraz powaznie ... spotkałam wielu mężczyzn i wiele razy zle ulokowałam uczucia jednak czlowiek uczy sie na błędach i teraz juz nie interesują mnie Ci zli chłocy pomyśl autorze ze taka kobieta dopiero po przejsciach i złych doświadczeniach potafi docenić tego porządnego gościa więc to nie jest takie złe ze ma jakies doswiadczenia przynajmniej wie juz co ma do stracenia będąc z tym dobrym ...

Gość nie generalizuj autorze
HA! a mnie nigdy nie pociągali "źli chłopcy"! wolałam spokojnych normalnych facetów bo wiedziałam do czego są zdolni "źli chłopcy". Tylko sęk w tym, że zakochałam sie w "dobrym chłopcu" a on mnie olał!!!

Gość kołowrotek
a to ironia losu autorze...mój facet podrywa inne kobiety i dokładnie mi o tym opowiada,a mnie kopie w tyłek, mimo, że nie ogladam sie za innymi...chcę jego a on szuka innych atrakcji.. nie puszczałam sie na dyskotekach tylko zakuwałam...i co z tego mam siedze smam jak palec a On nawet nie raczy do mnie zadzwonić

Znajcie swoje miejsce => "szare mysze" .Ty chcesz, żeby tzw. "porządna" wyglądała jak dziunia z dyskoteki? Pofantazjuj i zwal konia, bo ci chyba sperma mózg zalewa...

A mnie nie interesują kobiety, które ssały pęto na dyskotekach jakimiś niegrzecznym chłopcom albo pruły się z cwaniaczkami w dresach. Za porządny jestem dla takich "pań"

Gość baby sa bezczelne
a pozniej na miescie ci zli chlopcy smieja mu sie w twarz

Uważam że to dziwki, bo ssą pęto każdemu na dyskotece tylko, nie wiedzieć czemu, mi żadna nie chce :(

ja obstawiam, że będziesz z najbrzydszą, którą Ci pakerzy posuwali z braku laku, a ona się cieszyła, że taki przystojny ją chce a Ty będziesz z jej czystości dumny :) pasuje?

Gość Whisky man
bo są rodzaje ludzi: 1. uczą sie na błędach cudzych 2. ucza sie na swoich # nigdy sie nie uczą i ostatniej grupy nalezy unikac

Whisky man tylko ta pierwsza grupa jest prawdziwi szlachetna

zołza jakich mało => chodziło mi raczej, że gro takich narzekaczy, oczekuje, że laska będzie się nosiła pop. Jeśli zaś dziewczę ubiera elegancki żakiecik, nosi spódnice za kolana etc, to jest od razu "szara mysza". Mnie się to określenie kojarzy pozytywnie.

Gość Whisky man
tylko ostaniej nalezy unikac z cala stanowczościa

Gość Whisky man
kaliban nawet w przyrodzie zdarzaja sie tzw zjawiska:D wiec i pojedyncze osbniki z 1 grupy takze

Mnie interesują kobiety z pierwszej grupy, ewentualnie z drugiej, ale takie które nie musiały się uczyć na błędach związanych z seksem, ale innych. Bardziej wartościowa jest dziewczyna, która paliła kiedyś zbyt dużo trawki, niż była dajka

Gość Whisky man
raz przekroczona granice latwiej przekraczac, ta ktora sie puszczała bedzie to czyniła nadal

Te kobiety atrakcyjne, ale stonowane i eleganckie, też święte nie są i często do aniołków im trochę brakuje

Gość Whisky man
kto ma piekna dusze szanuje tez i swoje ciało, kazdy popelnia błedy ale wyłacznie głupiec w nie brnie

Gość Whisky man
zołza cos piszesz chyba nie do konca wiesz o czym, dywagacje chyba nie powinny zaprzatac Ci głowy, kazdy jest kowalem swojego losu i kazdy poniesie wlasny ciezar, jestes doskonala?? rzuc 1 kamien, czujesz sie lepsza zastanów sie czy to nie bład....?

Seksu w związku nie nazywam błędem, ale przygody to hańba dla kobiety

Gość Whisky man
problem pochańbionych nie twój

Gość Whisky man
prawdziwy mężczyna nie idzie na łtwizne, wiec ....?

Gość Whisky man
zołzo nie zawsze mam ochote, tym bardziej widzac to co czesto obserwuje:P

Gość pikna nieznajoma
A co to ta cala cnota? Po to ma sie narzady zeby nimi bawic i nic Ci do tego autorze. Liczy sie terazniejszosc, rozumiesz? O ile dziewczyna nie byla prostytutka, nie powinno Cie obchodzic co robila kiedys. Przykro mi ze masz powodzenie tylko u pasztetow. Ale i pasztet i tu Cie zaskocze moze miec na koncie wiecej przygod od Ciebie:D