Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie jedno pytanko mammm

Czy 50 zl miesiecznie wystarczy na utrzymanie maltanczyka??

Polecane posty

Gość NIE SĄDZĘ

Gość internista
Chyba kpisz, byle puszka 3-5zł, suche jeszcze więcej, do tego tabletki na odrobaczenie, witaminy, i byle wizyta u weterynarza 50-100zł, szczotek, zabawek, pierdól to nawet nie licze bo ci sie dolary w oczach pojawią jak kaczorowi donaldowi w bajce ;)

no wiadomo ze czotki i zabawki to sie kupi raz i bedzie...ew jak bedzie trzeba po jakims czasie to sie nowe kupi...powiedzcie ile mniej wiecej potrzeba pieniedzy na miesiac na malutkiego psa??jak mozecie to napiszcie ok ile pieniedzy i za co

Gość nie ma szans
Za 50 zł miesięcznie utrzymasz jakiegoś Wietnamca lub Cygana. Obywatele Malty są bardziej wymagający.

Gość internista
Na pewno bedzie to suma w okolicy 100zł. Jak przyjdą szczepienia albo choroby to o wiele wiecej. Pies to nie tamagoczi.

Gość A podatek
Moj kot kosztuje 100

Gość krakowianka19
mi 50 zł starcza na utrzymanie średniej wielkości kundelka. oczywiście nie liczę takich przypadków losowych jak choroba, bo wiadomo...a pieska też nie szczepi się co miesiąc tylko raz w roku ja kupuję w zoologicznym suche jedzonko na wagę, Purina- firma w miarę ok + do tego 1-2 puszki tygodniowo, rozrabiam je z kaszą, ziemniakami, ryżem, kurczakiem albo gotowanymi warzywami i wtedy pięknie wszystko zjada :) od czasu do czasu dodajemy siemię lniane i sunia ma błyszczącą, zdrową sierść

Gość nie sadze by starczylo
mysle, ze 100zl minimum. nie liczac wypadkow losowych.

a nie zaopatruje sie w sklepie zoologicznym, tylko sama mu gotuje. Znaczy czesciowo je to co my a czesciowo dla niego robie... No ale w moim przypadku wiekszosc to na jedzenie idzie (wszystko wlasciwie), natomiast co do tej rasy... to zje pewnie mniej za to srodki pielegnacyjne pewnie trzeba mu kopowac, moze jakies witaminki specjalne, czy cus. Nie znam sie. Ale wydaje mi sie, ze za 50zl to niedasie ;)

Gość 22134-40404
jak możecie dawać ziemniaki psu? Czy wiecie że organizm psa nie trawi ziemniaków? robicie mu krzywdę.poczytajcie o tym w necie,jeśli nie wiedziałyście.

mi wet powiedzial, ze jak najbardziej mozna dawac psu ziemniaki. Moj lubi tez ;) chociaz nie zywie go ziemniakami ale jak sie dorwie do ziemniakow to nie robie z tego tragedii. Co na plukanie zoladka mam go wiezc? :D

Gość wirujaca sukienka
Jesli masz tylko 50 zl na miesiac na zwierzaka to zdecydowanie go nie kupuj. Nawet jesli podstawowe potrzeby bys pokryla, to nie przewidzisz czy np. nie zachoruje.. A wtedy juz duze pieniadze laca....

Czy wiecie że organizm psa nie trawi ziemniaków? To w takim razie mój pies to nie pies bo je trawi....

organizm doroslego czlowieka nie trawi mleka, a ja pije i jakos zyje :P

Gość wirujaca sukienka
Moze i zyjesz,ale na zdrowie Ci to nie wyjdzie...