Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna_migotka111

Czy on ma inną ? Czy o co chodzi ?

Polecane posty

Gość panna_migotka111

Witajcie.. a więc tak.. Od prawie dwóch miesięcy mój facet nie kocha się ze mną.. Stał się bardzo nerwowy.. Ogolnie oschły dla mnie.. Wszystko jest inaczej.. Co mam robić.. Nie wiem jak do niego dotrzeć.. Mam już dość..

Gość panna_migotka111
Rozmowy, seksowna bielizna, moje zabieganie o niego nie działają..

Gość Whisky man
on ma inna, albo sie dopiero zauroczył

Gość tesknie za sexem
ma inną

Gość nbgfrdes
ZDRADZA.

Gość przerabiałam zdrade
niesty przykro mi, ale ma kogoś pewnie za jakiś czas nagle będzie miał więcej pracy, zacznie się lepiej ubierać, zbać o siebie... myslami będzie nieobecny a jak zaczniesz wypytywać to będzie się obrażał albo krzyczał:(

Gość panna_migotka111
Wiecie co zauwazylam.. Ostatnio zmienił trochę swój styl.. czesto jest zamyslony...

Gość nbgfrdes
Kaliban - lol :D Ale to nie zmiania faktu - albo się czymś zaraził i nie chce zarażać ciebie, albo ma problem z erekcją i się wstydzi przyznać, albo zdradza. Innych możliwości nie ma.

Gość panna z erekcją
Zdradza

...albo chcą go wyjebać z roboty. W tej sytuacji też nie chciałoby mi się jebać i choć nie mogę się zmienić na zamyślonego (bo u mnie niestety myslenie to stan permanentny :o ), ale komunikatywny też raczej bym nie był.

Gość nbgfrdes
"...albo chcą go wyj**ać z roboty. W tej sytuacji też nie chciałoby mi się j**ać i choć nie " to podpada pod problemy z erekcją do których wstydzi / nie chce się przyznać :O

nbgfrdes => tak jak bycie chłopem małorolnym podpada pod brak charyzmy niezbędnej przy podrywie :p

Gość panna_migotka111
Nie chcą go wyrzucić, dostał nawet awans, ale nie zostaje dłuzej w pracy i nie ma więcej roboty... Nie raz widziałam jak mu stał, ale mimo tego nie chce się kochać..

Gość nbgfrdes
Kaliban - ależ naturalnie :D

Gość panna_migotka111
Kaliban - nie,,

Gość Co to znaczy ...
[Rozmowy, seksowna bielizna, moje zabieganie o niego nie działają..] Może napisz konkretniej , bo na podstawie 1 czy 2 zdań trudno tobie cokolwiek poradzić :P

Gość Założycielko wątku
oczekujesz, że nie znając Was (piszesz w dwóch zdaniach co jest nie tak) my forumowicze ocenimy sytuację więc albo jesteś rąbnięta i tu sie nie dziwie zachowaniu owego mężczyzny, że ma Cię dość albo chcesz żebyśmy ci wmówili, że Cię zdradza.

Gość panna_migotka111
Konkretnie.. Proszę bardzo.. Staram się jak tylkko mogę.. Striptiz, bielizna taką jak bardzo lubi, piszę mu erotyczne smsmy, wysyłam zdjęcia jak jest w pracy.. Kiedys bardzo go to pociągało.. a teraz ? ma mnie w dupie.. Stał się nerwowy, zamyslony, nie zwraca na mnie uwagi tak jak kiedyś, nie daje mi w ogole czułości.. niczego..

Kto wie co to może być? Nie chce to się nie narzucaj. Spytaj: może odpowie.

Gość malutkaaaaaaaaaaaaaaaaa
A moze dlatego ze za bardzo za nim latasz? W koncu mu to obrzydlo,ile mozna slac sobie erotycznych smsow i zdjec? Wszystko co w nadmiarze szkodzi,nawet slodzenie facetowi.W pewntm sensie to rozumiem,ja tez jestem taka ze dla swojego bym nieba uchylila ale staram sie jednak trzymac pewnych granic.

Gość panna_migotka111
ps. jestem na przepustce z psychiatryka :classic_cool:

Gość panna_migotka111
Podszywacz. Ale rozmowy nie skutkują.. Olewa mnie .. Ma mnie gdzieś.. Nic go nie interesuje co jest związane ze mną

No wiec jesli odpada mozliwosc ze za bardzo sie starasz to nie wiem,moze faktycznie ma jakies problemy w pracy albo zwatpil w wasz zwiazek ale nie ma na tyle odwagi zeby sie do tego przyznac wiec woli Cie znechecic? :o kwestie zdrady pomijam bo to juz jest powazny zarzut i bez dowodow nie powinno sie nim szastac na lewo i prawo.Gdybys miala jakies konkretne dowody ze Cie oszukuje to ok,ale to ze jest nerwowy i drazliwy niekoniecznie musi oznaczac zdrade.Tak czy inaczej obserwuj go,moze zauwazysz cos konkretniejszego.

Gość panna_migotka111
Bede szczera.. NA początku naszego związku kręcił z inną.. Kręcił, hmm.. Podrywał i mowil takie rzeczy jakich nie powinien.. A co do watpienia w nasz związek.. Kilka miesięcy temu oswiadczył mi się.. i planowalismy slub..

Gość panna_migotka111
Juz nie wiem co mam myśleć i robić...

spytaj go wprost czy cos sie zmienilo i czy jego oswiadczyny sa dalej aktualne.

Gość ewa ma kota
Musicie szczerze porozmawiać ze sobą! poradzę ci coś, bo kilka miesięcy temu miałam podobną sytuację. Mój narzyczony, zawsze czuły, troskliwy i zakochany we mnie na zabój zaczął popadać w coraz większą apatię, stał się nerwowy, unikał mnie, uciekał w pracę, wciąż go nie było (mieszkamy razem). Zaczął unikać rozmów o wspólnych planach, mielismy mieć ślub marzeń, zawsze go chciał i to on oświadczył się pierwszy, bo tego chciał. A potem temat był już tabu, najgorsze że o dzieciach nie chciał słyszeć, a kiedyś je chciał ze mną, mówił że fajnie, że bedą podobne do mnie. Oddalaliśmy się od siebie kilka miesięcy, nie pojechaliśmy na wspólne wakacje, nie chciał być na imieninach mojego taty, unikał seksu i w ogóle przestał na mnie patrzyć! Jak rozmawialiśmy ze sobą o czymkolwiek, to unikał mojego wzroku. Jak do niego dzwoniłam, to był oschly i zasadniczy. Byłam coraz smutniejsza, zdezorientowana. Bardzo się starałam, by było nam dobrze, bardziej niż kiedykolwiek, nie było żadnych kłótni, zdrady, tylko troska o niego, dogadzanie mu. W seksie nam nie wychodziło, nie maił wzwodu, myślałam, że już go nie kręcę. A jestem bardzo ładną dziewczyną. Okazało się, że miał poważne problemy z szefem, a jest dość skryty, doszły problemy z kasą. Był zestresowany, stąd problemy z erekcją. Zwątpił w siebie, myślał, że jestem z nim z litości. Gdybym wcześniej z nim zerwała, odeszła, to nigdy by tego zwiążku nie było. Przeetrwaliśmy i wróciły najwspanaialsze chwile mojeego życia, wszystkie problemy zniknęły. Została pewność, że jesteśmy sobie przeznaczeni. Wspólne plany powróciły i je realizujemy. Obserwuj go i wspieraj go. Porozmawiaj z nim, może nie chodzi o zdradę, tylko on sobie z czymś nie radzi. Może zwątpił w was, ale cośw nim się tli. Uświadom mu czego chce. Powodzenia