Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majandra25

Czy to dobry wybór? Oceńcie same!

Polecane posty

Gość majandra25

Wczoraj kupiłam suknie ślubną. Zauroczyła mnie, ponieważ różni się od wszystkich popularnych modeli, jest oryginalna i ma cos w sobie. Jednak teraz męczy mnie tylko jedna myśl-czy był to dobry wybór??? Proszę oceńcie same. Wszelkie komentarze uwagi bardzo mi się przydadzą! http://igar.pl/galeria/suknie_Ślubne_papilio_2009/nr_912.html?PHPSESSID=7086938a9802bf286ed5312d3fe0963c

Gość maryna ze młyna
która ta suknia

Gość maryna ze młyna
ktora ta suknia ? podaj nazwę i numer

Gość an//
suknia nie w moim stylu, ale ma w sobie cos ciekawego

Gość maryna ze młyna
no mi otwiera się cała kolekcja , nie wiem która suknia

Gość an//
kliknij sobie Modaslubna i potem w papilio i numer sukni 912 tak jak podała autorka topicu. Ja tak znalazłam

Gość nbgfrdes
BARDZO ŁADNA. :)

Gość hm dziwna troche
taka hipisowska troche,ale jak ci sie podoba to spoko. taka bombkowa i jakas nijaka.ja ejstem na nie,ale jesli dobrze w niej wygladasz tonajwazniejsze!!!

Gość maryna ze młyna
dzięki an// znalazłam , przecudna , wogóle suknie papilio były moim marzeniem a szczególnie ta którą wkleiłaś , niestety nie posiadam do niej odpowiedniej figóry , pozatym nie wiem , ale chyba ceny też są zabójcze , przymierzałaś lub widziałaś salonie ten model? jak wygląda w realu , bo w necie wiadomo fotoszop działa swoje

Gość maryna ze młyna
byka zrobiłam analfabetka jedna :p

Gość ewelekaaaa
mi sie w ogole nie podoba:(

Gość madzia20010
śliczna! a ile zapłaciłaś?

Gość majandra25
To model 912. Cena nie zabija. Kosztuje ok. 2700 zł. Na żywo wygląda bardzo pięknie, uszyta jest z jedwabiu i tiulu. Kolor, który ja będę miala to jasny ecri. Przymierzałam ją i wpłaciłam juz za nią zaliczkę. papilio też była moim marzeniem:P Mam nadzieje, że moje wątpliwości co do sukni - mimo że strasznie mi sie podoba - są chwilowe :)

Gość maryna ze młyna
kurcze , jak ja czytam , przecież ty już ją kupiłaś , wklej kochana fotkę jak leży na tobie , prooooooooooooszę :))))

Gość dariaairad
eeee nijaka, no i wyglada jak dla kobiet w ciazy????

Gość supełeczek
zjawiskowa !!!!!!!!!!!!! inna niż wszystkie zapodane na forum naprawdę z klasą , jaka ciążowa? przecież do niej musi być laska szczupła

Gość maryna ze młyna
masz już wymyśloną fryzurkę i biżu ? jestem ogromnie ciekawa , welon przewidujesz? czy tylko kwiat ?

Gość majandra25
Niestety mam tylko marne fotki z komórki. Sukienka od bioder jest delikatnie rozkloszowana, ale w tłuw i górę spina wąski gorest, więc to raczej nie model ciażowy:) Swoją drogą zastanawiałam się nad "ciążówkami" tzn. sukniami z podwyższonym stanem, luźno puszczonymi od lini biustu. Na fotkach modelki wyglądają super, niestety na zywo te modele prezentują się bardzo nieatrakcyjnie

Gość cmldededed
brzydka , już ten model 913 jest ładniejszy .

Gość majandra25
Generalnie jestem zwolenniczką jak najmniejszej ilości zdobień, kwiatków, blyskotek, koronek itp. Dlatego biżuteria będzie bardzo delikatena, może jakiś subtelny naszyjnik z przezroczystymi kryształkami górskimi. Cieszę się że suknia zyskała Waszą aprobatę:) Czuję się już znacznie lepiej:) Więc od razu proszę o rade: - jaka fryzura moglaby tu pasować? moze znacie jakies ciekawe i subtelne upięcia? - suknia fajnie prezentuje się z dlugim do ziemi welonem, ale jeszcze nie zdecydowałam. Więc co lepsze kwiat czy welon:)?

Gość ciązowa
czy ta suknia to dla kobiet w ciazy? nie moj styl zupelnie

Gość baba z mopem
no zakochałam się w tej sukni , siedzę i gapię się w nią , ajakie masz włosy ? welon możesz dać długaśny tak jak tren , ja nie chciałam welonu tylko same gerbery we włosach ale dali gratis welon do sukni , przymierzyłam i były kwiaty z welonem :)

Gość baba z mopem
boże gdzie wy macie oczy jaka ciążowa?

ta modelka tak stoi przegieta i moze się wydawać na pierwszy rzut oka

Gość majandra25
Nie to nie suknia ciążowa, modelka jest może troche niefortunnie ustawiona;) ten model wogóle jest przeznaczony raczej dla szczupłych kobiet z racji tego, dodaje "objętości" :) baba z mopem - tak się własnie zastanawiam nad kwiatem i welonem, po zdjęciu welonu zawsze pozostanie jakaś ozdoba:) Kwiat miałas upięty z tyłu głowy czy z boku ? Cieszę się ze suknia Ci się podoba. A włosy mam ciemno brązowe i wogole mam ciemna karnacje

Gość stokrotkamazowieckie
Tyle ładnych modeli a ty takie paskudztwo wybrałaś ,jesteś w ciąży ?

Gość baba z mopem
miałam jeden duży kremowy prawie żółty gerber z boku i trzy miniaturki tak rozrzucone z tyłu , kwiaty wymyśliłam sama , układ fryzjer , włosy raczej ciemne

Gość Extensaaa
Szczerze....to w zeszłym roku moja chrześnica miała podobna na komuniii. Góra jest jeszcze ok, ale dół wow dla dziewczynki. Ja rozumiem ze suknia nie musi być sexi...ale ta to wogle...nie nie nie!!!!!!