Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majandra25

Czy to dobry wybór? Oceńcie same!

Polecane posty

do tych co się nie podoba sukienka , trzeba mieć troszkę artystyczną duszę do takiego stylu , wiele dziewczyn wybiera tkzw księżniczki , inne rybki , suknia musi pasować do osoby :) charakteru , sposobu bycia itd

Gość bambolaja
ANUKAS masz rację , widziałam dziewczynę puszystą jak wciskała się w taką księżniczkową suknię , panie w sklepie ze to nie model dla niej , a ona że taka się jej podoba i koniec , żenada , wyglądała strasznie

Gość zobaczyłam ją i ...
wow...nie wiem co ale jest taka...świetna, jakby magiczna, powiem szczerze ze niezwykła! mi się bardzo podoba

Gość majandra25
Anukas - zgadzam się z Tobą w calej rozciągłości. Suknia musi w jakims stopniu odpowiadać osobowości panny młodej. Mi np. wogóle nie leżą "rybki" mimo, że niektóre są naprawde piekne. Szukałam czegoś niebanalnego i mam nadzieję ze to znalazłam. Ale tyle komentarzy mówiących o tym, ż to skukenka dla kobiet w ciąży troche mnie zastanwia:/ Mam nadzieję że goście tak nie pomyślą:)

Gość najważniejsze żeby Tobie
się podobała, to Twój dzień :-) gratuluję

Gość ja także jestem
na nie. Nawet nie wiem do czego tą sukienkę przyrównać. Ale ja wolałabym wyglądać bardziej elegancko. Jakoś mi sie kojarzy z prześcieradłem obwiązanym w biuście ciaśniej aby było widać ze jesteś kobietą.

Gość bardzo ładna
delikatna i z klasą.do tego rozpuszczone włosy.

Gość uhu buhu
rozprasza mnie ta modelka (koszmarna poza przyjeta)

Gość rewelacyjna
po prostu idealna!

nie każdemu się musi podobać. Ja ją mierzyłam w salonie i nie poczułam tego WOW! Ale każda z nas jest inna. Dla mnie ta suknia jest taka... komunijna.

Gość sęk w tym
żeby była róznorodność , nie mozemy wszystkie mieć jednakowych sukienek , np masę panien młodych zachwyca się koronkowymi sukienkami Pronowiasa np taka http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=romina no mi się nie podobają , takie kiszki

Gość gosia gosposia
piękna jest twoja suknia , wcale nie wygląda na ciążową , weż np suknie empire , te dopiero są jak ciążowe , ale przy odpowiedniej figurze wygladają zjawiskowo

Gość ja4
która to? bo nie moge sie polapac

Gość ja4
jakas izebala lorena czy co?

Gość majandra25
To wlaśnie ta suknia: http://www.dom-defile.ru/catalogue.php?n=100 Dzięki dziewczyny za komentarze, tak jak przypuszczałam macie bardzo różne opinie:) :) tak, suknie empire są piekne i szkoda, że jeszcze tak malo popularne u nas...może właśnie przez to skojarzenie z ciażówkami :) Niestety jak juz pisałam, pięknie wyglądają na zdjęciach ale w salonach spotkałam sie z dosyć marnymi wykonaniami.

Gość klapki japonki
majandra25 czy ta suknia ma takie piękne coś ala bolerko jak na zdjęciu czy musisz sama coś dokupić , suknia przecudna gratuluję wyboru , całkiem inna niż wszystkie na forach :)))

Gość qewqweqewqew
Piękna!!

Gość sowjsd
hej majandra , kiedy ślubujesz? suknia jak z bajki , nie daj sobie wmówić że jest inaczej :)

Gość brzydka ta kiecka

Gość Pach Pach
Bedziesz slicznie w niej wygladac

Gość majandra25
Dzięki dziewczyny za komentarze. Te negatywne również:) Już się do sukni przekonałam, mimo wątpliwości. Ale obejrzałam milion kiecek i wiem, że wlaśnie ta najbardziej do mnie pasuje:) W takich kwestiach chyba jednak najelpiej posłuchać siebie. Ślub już 29 maja, a z przygotowaniami jesteśmy jeszcze bardzo bardzo w lesie :( A dziwiłam się dzewczynom, które swoje wesele organizują z dwuletnim wyprzedzeniem ;)

Majandra- czy twoja suknia szeleści podczas chodzenia?

Gość Minciea
Tylko dresy lubia gdy im szelsci.

Gość majandra25
Kurcze, zagielaś mnie ty pytaniem:) Szczerze powiedziawszy nie wiem, podczas przymiarki było glośno i też się jakoś nie wsłuchiwałam specjalnie. Ale mam wrażnie, że chyba nie. A dlaczego pytasz:)?

Bo mierzyłam niedawno suknię która delikatnie szeleściła podczas ruchu u strasznie mi się to podobało. A materiał twojej sukni wygląda na podobny.