Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna rozłąka

Wyjeżdzam na tydzień, nie chce tak długiej rozłąki. Co zrobić?

Polecane posty

Gość smutna rozłąka

Witajcie, niedlugo wyjeżdzam z rodzicami na tydzien za granicę. Bardzo boli mnie, że będę musiała rozstać się z chłopakiem na 7 dni. Jesteśmy przyzwyczajeni, że widzimy się codziennie, praktycznie przez cały dzień. Nie wiem jak to odbierzecie i co o mnie pomyślicie, ale jestem w bardzo szczęśliwym związku i już czuję, że będę tęsknić... Pomóżcie mi, jak mam sobie tłumaczyć i o czym myśleć, by troszke złagodzić to odczucie?

Gość smutna rozłąka
najbardziej sie boję,ze ojciec znowu będzie mnie walił i w końcu zajdę z nim w ciążę jak moja starsza siostra

Gość smutna rozłąka
tak, tak - podszywaczu .

Gość smutna rozłąka
podszyw :O my z tatą zawsze używamy gumki więc nie było żadnej ciąży :O

Gość Edytka kozia pitka
gwałcił cie ojciec? idź na policję, dostanie za swoje po nosie łobuz

Gość smutna rozłąka
Ludzie, to podszywy.

Gość smutna rozłąka
puszczam bąki w rytmie czaczy :O

Zdajesz sobie sprawę ze w tym momencie kompromitujesz naszą płec??:o Czasem zdarza sie tak ze ludzie sie nie widzą latami i muszą jakoś wytrzymac, wiec nie pierdziel ze ty Tygodnia nie wytrzymasz bo to jest zdeka żalosne! Też jestem w zwiazku i czasem bywa że nie widzę swojego faceta 3 tygodnie, ale co?Zyje?Zyje!Bo mam swoje zycie a nie zyje tylko dla Niego!O!I tyle na ten temat!:o

Gość smutna rozłąka
najbardziej boje sie w pupe, bo potem nie trzymam stolca i brudzę bieliznę podczas puszczania bąka ale toato lubi,bo to zawsze ciaśniej no i szybciej dochodzi

A coz to jest 7.dni w porownaniu z wiecznoscia ? ;) A tak powaznie p- przeciez to nie koniec swiata. Baw sie dobrze, a za tydzien znowu sie zobaczycie 🖐️

Gość smutna rozłąka
To jakis durny podszyw. Ojciec mnie nie gwałcił nigdy!! Czasami schodzimy do piwnicy i karze mi tylko rozpinać rozporek i mówi poszukaj wróbelka elemelka :-D

Gość smutna rozłąka
podszywy -ale wiocha nei umiecie mi doradzić coś porządnego to nie piszcie dla mnie to tragedia wytrzymać 7 dni bez mojego Ogierka

Gość smutna rozłąka
POdszywy spadać!! 7 dni bez walenia to dla mnie kosmos. zabiore chyba ze sobą metalową pałe?

Gość a mi musi wystarczyc...
o matko normalnie tragedia, prawie Haiti. Nie masz innych problemów? Rada na przyszłość naucz się cieszyć tym co masz, zawsze może być gorzej...

Gość smutna rozłąka
już się zaczęłam masturbować na zapas żeby się wymasturbować za cale 7 dni rozłąki z Ogierkiem.

Gość o rany rany rany rany
ales ty glupia. Nie masz wlasnego zycia?

Gość a mi musi wystarczyc...
I pamiętaj dziewczyno, żyj tym że jak wrócisz to cie tak wychrobota ze na wszystko przejdzie ci ochota. A swoja drogą już zacznij sie masturbowac zeby ci nie brakło do powrotu.

Gość o rany rany rany rany
jestem nie pokonany, chodź do mnie mala zasmakujesz banana.

Gość Moniś4444
no przeciez pisala ze juz zaczela :P :P :P :P :P

Gość smutna rozląka
ktoś mi zajął nick :O ale wiocha nie mówię że jest to tragedia.Ale cięzko mi bedize wytrzymac ten tydzien bo ja go Kocham KOCHAM! jesteśmy nierozłaczni ,widujemy się codziennie -niczym Edward i Bella więc nic w tym dziwnego że nie chcę jechać

Gość Moniś4444
polecam masturbację konserwowym ogórkiem-wiem z doświadczenia że można odpełznąć z roskoszy

widzicie sie co dzien super,ze wszystko sie wam fajnie uklada,ale zupelnie inaczej jest kogos przytulic i zobaczyc po tygodniu a nie po 1 dniu:) taka rozlaka na pewno nie zaszkodzi szybko ci zleci po tyg znowu bedziecie razem

Gość smutna rozląka
nawet do kibelka chodzimy razem

Gość uhu buhu
chrsyte... naogladalo sie takie to to filmikow o wampirach i swiruje. jedziesz z rodzicami za granice wiec sie ciesz a nie marudzize ze misiaczka nie bedzie. owszem, ciezko jest wytrzymac ale to tlyko tydzien! TYDZIEN!

Gość ajgtjd
Chyba dlugo nie jesteście razem skoro tak zakochani jesteście,znam ten stan :) miło wspomnieć.wierz mi warto wyjechać i zobaczyć sie po takim czasie.naprawde zobaczysz jak zajebisCie po takim czasie sie przytulic itd .. Jedz bo warto.zazdroszczę ci tego co poczujesz jak wrocisz i to bardzo.pozdro http://www.umieramy.pl/?NTYxNg==

Gość ajgtjd
To kurcze dlugo was trzyma.jego tez tak?fajnie :) powodzenia i naprawde polecam czasami rozłąki.przynajmniej monotonia sie nie pojawi.a jak pierwszy raz to przeżyjesz to zobaczysz ze w tym smutku jest finał wielkiej radości :) http://www.umieramy.pl/?NTYxNg==