Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość barbararabarbarara

Jestem cięzko chora. Powiedzieć o tym byłemu?

Polecane posty

mam grupę krwi 0 rh plus, podobno mogę pomagać wszystkim tylko ja potrzebuje w razie operacji grupy krwi, którą posiadam :O podejrzewam, że mój szpik jest ci zbędny, ale pisz proszę, może będę mogła pomóc, może ktoś ze znajomych...

"nie lubię robienia niczego po znajomości" ???? może najwyższa pora? nie rozumiem jak można odkładać znajomości nad zdrowie? sama boję się przebadac i mam wrazenie, że nie jest za dobrze, ale w moim przypadku jest o tyle inaczej,że nie potrafię:O boję się :O ale jesli ty pójdziesz się przebadac to ja też:) mam stasznego stracha,ale co tam...;)

Gość maskaponna
Homar jesli Cie pociesze to pomoc Ci moga ludzie z grupa 0Rh- jak iz grupa 0rh+:) tylko ludzie z 0Rh- nie moga przyjac zadnej innej grupy krwi niestety to tez zachcam wszystkich ktorzy maja wlasnie te grupe krwi aby udali sie do najblizszego punktu krwiodawstwa! mnie taki ktos, kto kiedys poszedl uratowal zycie! Basiu jak jestes w Gdansku to swietnie trafilas! musi sie Toba opiekowac dr Andrzej Hellmann:) on jest tez moim lekarzem:D kto wie, moze czasem nawet sie widzimy na korytarzu albo w cieplarni:D Hellmann jest najlepszym hematologiem w Polsce. a co do oferty aaaaaaaaaaaa glupota byloby jej nie przyjac. wiem, ze teraz jest Ci ciezko ale bez woli walki niczego nie zdzialasz. widzisz, sa na swiecie obcy ludzie ktorzy pragna Ci pomoc