Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawsze Przodem Do Kobiet

czy galerianki naprawdę istnieją ?

Polecane posty

bo nigdy nie małem przyjemsości poznania tch niezwykłych i jeszcze nieprzekwitłych niewiast ..

Gość Looooser
Też czasem chodzę po galeriach i nie widizałem takich raczej, a jużna pewno nic mi nie proponowały.

Gość bhnjkldfghjk
galerianki jak galerianki , ale sponsorzy to dopiero szambo oooo hhahahahohohohoh

Gość patrze wlasnie
tez mi sie wydaje ze to rozdmuchana sprawa. nie sadze, ze to takie powszechne, w GB ani razu nie widzialam

Gość kołowrotek
jeżeli chcesz je poznać i spróbować to jesteś draniem tak jak każdy facet

Gość
sponsorzy czy kobiety sponsorowane ?

Gość zawsze tyłem...
to galerianki wybierają facetów.... nadzianych :-) więc jeżeli jesteś marny finansowo, to nawet ich nie zobaczysz....

Gość
galerianki galeriankami ale sponsoring jest powszechny i to na ogromną skalę !!!!

Gość Znajcie swoje miejsce
Kobieta, która miała sponsora na miłość nie zasługuje

jeśli jesteś galerianką - a wiem mała, że tak - to wiedz, że u mnie kasy jak lodu. Polskie samiczki damskie zabiają się by mi dać swoja kuciapke licząc na weekend na Mauritiusie. Uprzedzam, że przaśny słowiański seks nie jest tym co tygrysy lubią najbardziej.

Gość
ale takie gadanie tez jest bez sensu kobiety robią to z róznych powodów !

Gość a co tez w nich takiego niezwy
klego ??? ze syfa mozesz zlapac hahhahah, fascynujące

Gość Desperatka chyba
A ten znowu sie tutaj wypowiada hahah masz facet urażoną dumę chyba, zdradziło cie stado kobiet czy co, ja mam pomysł dla ciebie "Znajcie swoje miejsce" zasponsoruję ci pare wizyt w burdelu , może wtedy jak cie przelecą w zdłuż i w szerz to wtedy jakos inaczej spojrzysz na świat.

Gość galerianin
facet który traktuje swoją żonę jak śmiecia i mysli o galeriance kim jest jaka jest i czy jest.... nie zasluguje na miłość

Gość Desperatka chyba
A tak na marginesie to mi sie wydaje, ze te cale galierianki o ile istnieją to robią z facetów prawdziwych frajerow. Bo to facet placi za seks w tym przypadku i nie male pieniadze, trzeba byc glupim tempym ograniczonym bucem bez wyjscia w zyciu zey placic po pare stowek za piecio minutowe pukanie. czy to jest tyle warte z jakas przygodna gimnazjalistka od ktorej mozna sie czasem syfem zarazic.. Faceci jednak sa bezmyslnym gatunkiem... ;-)

Gość
ZAWSZE PRZODEM DO KOBIET - hehehe to mnie rozbawiłes zaden z mężczyzn których znam a którzy mają kasy jak lodu nie przesiaduje na kafe heh wiesz dlaczego ? bo grzeje tyłek na bali bądz w łózku z jedna ze swoich panienek albo zapier. w biurze po nocach na to bali i na te dziwki :D

Gość galerianin
skoro masz takie dylematy autorze....to jesteś samotnym pustelnikiem.... i nigdy nie bedziesz szczęsliwy ale chyba polubiłeśtę swoją samotność

Gość galerianin
znam Ciebie autorze osobiście i dziś się przelala czara mojej goryczy...już nigdy więcej nie bedziesz ze mnie kpił drwił i robił sobie moim kosztem przedniej zabawy... za bardzo zabiegałam o Ciebie....i otrzymalam nagrodę....

Gość dr Łyskacz
galerianin, ty to jesteś jakimś zafajdanym męskim pedałem ... albo damskim.