Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hypedotella

Brak zainteresowania facetami,emocjonalna

Polecane posty

Niedostepnosc.

Wynika to stad, iz przy blizszym poznaniu okazuje sie, ze druga osoba ma swoje wymagania. Kiedy paczkowy jest daleko emocjonalnie to jest bezpiecznie, a kiedy sie zbliza okazuje sie, ze zaczyna sie rollercoaster emocjonalny. On np lubi rzadzic, lubi postawic na swoim, lubi przejawiac zazdrosc. Kiedy cos nie idzie po jego mysli to widac niezadowolenie.  Ja nie lubie rollercoasterow. I stad wyglada na brak zaangazowania. 

Wszelki emocjonalne zawirowania mnie odrzucaja i zaczynam uciekac. Nie lubie wstrzasow i tapniec, wyrzucania magmy emocjonalnej. Lubie spokoj.

Przed chwilą, Duże jaja i telewizor napisał:

No dumbusia miałem wrażenie że połowa chce mnie stestowac a ze 3 żenić huh

I czemu sie nie ożeniles?

1 minutę temu, Duże jaja i telewizor napisał:

Tak miałem po 12h z lachonami 

Ale w zeszlym roku gdyby nie ten incydent z tym, ze nagle jednak po prostu ma niezalatwione sprawy z zona, w sensie nie ma rozwodu, ja naprawde wyszlabym za maz. Znaczy chcialam. Nie chcialam juz uciekac, chcialam juz zobaczyc jak to bedzie. Ale teraz po tym wszystkim znowu dziala ten sam mechanizm ze ja nie wiem i sie nie pcham i musze ochlonac.

Edytowano przez Hypedotella

jakie ja madre rzczy przypadkowo znalazlam Rapunzel kompleks huh musze poczytac, zamkniecie emocjonalne, lubie Junga bardzo

nie wiem nie bede robic ci psychoanalizy sobie wystarczy

4 minuty temu, Duże jaja i telewizor napisał:

No dumbusia miałem wrażenie że połowa chce mnie stestowac a ze 3 żenić huh

ze ja chcialam z toba slubu?

• Haha 1

2 minuty temu, KotUla napisał:

jakie ja madre rzczy przypadkowo znalazlam Rapunzel kompleks huh musze poczytac, zamkniecie emocjonalne, lubie Junga bardzo

Nie ma sie co dziwic ze sie zamykam skoro wiode w miare spokojne zycie bez wstrzasow a nagle ktos tym wszystkim potrzasa i w dodatku wprawia w stres.

Bo ucieklem z tego kierunku musiałem ochlonac 

Ja nie chcialam uciekac, ale sytuacja wyszla, ze nie bylo zbytnio wyboru

Przed chwilą, Hypedotella napisał:

Nie ma sie co dziwic ze sie zamykam skoro wiode w miare spokojne zycie bez wstrzasow a nagle ktos tym wszystkim potrzasa i w dodatku wprawia w stres.

trzeba lubic przygody na poczatku znajomosci chyba bo nigdy nie wiadomo na jaka czekoladke trafisz ale ja tam nie mam tez na to checi juz i mam autyzm ty bys mogla jakiego bolka znalezc tzn spojrzec przychylnym okiem na takiego, pewnie pełno spermi, po co zonaty

3 minuty temu, KotUla napisał:

trzeba lubic przygody na poczatku znajomosci chyba bo nigdy nie wiadomo na jaka czekoladke trafisz ale ja tam nie mam tez na to checi juz i mam autyzm ty bys mogla jakiego bolka znalezc tzn spojrzec przychylnym okiem na takiego, pewnie pełno spermi, po co zonaty

To nie jest takie proste, ponieważ mam odruch wstretu do mezczyzn obcych i zero pociągu seksualnego, wiec trudno jest w takiej sytuacji na cokolwiek sie otworzyc. W przypadku paczkowego sprawy zawedrowaly dalej, ze zaczela sie tworzyc wiez psychologiczna i to byl dobry grunt na cos stalego, ale sie skopsalo.

4 minuty temu, Hypedotella napisał:

Ja nie chcialam uciekac, ale sytuacja wyszla, ze nie bylo zbytnio wyboru

U mnie sąsiadka obok wynajmuje za 2 koła i wychodzi do pracy gdy ja idę spać 

Powiem Ci szczerze , że cała twoja aktywności tutaj (chociaż nie śledze jej jakoś  mocno) sporo nam o tobie  mówi.  Kojarzę cie jeszcze jako Niburdiama. 

Myślę, że skończy się tak że książę  z bajki  jednak się  nie znajdzie ( bo nie istnieje) i skończysz po 40-tce jako bezdzietna  zgorzkniała kobieta wkurzona na cały świat.  95% karier w polsce  jest gie warta nawet jeśli  polactwu się  wydaje że jest to coś. Nie,  nie jest.  

7 minut temu, Duże jaja i telewizor napisał:

Te na administracji miałem wrażenie że jestem obserwacji i oceniacji 

Aa zrozumiałam że 1/3 mnie chce z tobą ślubu 

No niestety ludzie się gapią trzeba cpac żeby się znieczulić 

2 minuty temu, Hypedotella napisał:

To nie jest takie proste, ponieważ mam odruch wstretu do mezczyzn obcych i zero pociągu seksualnego, wiec trudno jest w takiej sytuacji na cokolwiek sie otworzyc. W przypadku paczkowego sprawy zawedrowaly dalej, ze zaczela sie tworzyc wiez psychologiczna i to byl dobry grunt na cos stalego, ale sie skopsalo.

Samice są właściwie do niczego nie potrzebne nawet sexu bo sobie można ulzyc inaczej albo chinska gumą. Więc gdy samica nie jest zainteresowana seksualnie to ja wgl nie jestem nią zainteresowany. 

1 minutę temu, Dramaturgia rzeczywistości napisał:

Powiem Ci szczerze , że cała twoja aktywności tutaj (chociaż nie śledze jej jakoś  mocno) sporo nam o tobie  mówi.  Kojarzę cie jeszcze jako Niburdiama. 

Myślę, że skończy się tak że książę  z bajki  jednak się  nie znajdzie ( bo nie istnieje) i skończysz po 40-tce jako bezdzietna  zgorzkniała kobieta wkurzona na cały świat.  95% karier w polsce  jest gie warta nawet jeśli  polactwu się  wydaje że jest to coś. Nie,  nie jest.  

Pewnie tak bedzie. 😎

Z drugiej strony bycie robotem do czynnosci seksualnych gotowania oraz nagle wstrzasy i klotnie z facetem sa kijowa alternatywa, wiec moze lepiej byc jednak solo?

1 minutę temu, KotUla napisał:

Ta a niektórzy to lubią i jeszcze kupują ciuchy żeby się ludzie gapili 

U mnie sąsiadka obok wynajmuje za 2 koła i wychodzi do pracy gdy ja idę spać 

I nie bierzesz sie za nia?

7 minut temu, Hypedotella napisał:

.

Edytowano przez KotUla

2 minuty temu, KotUla napisał:

Ogólnie jak wczoraj sobie ulzylem przed snem to wydaje mi się glupie wykorzystywac do tego samice 

No, bez więzi psychologicznej i emocji nie ma pociągu zegzualnego niestety a naczytawszy się zbytnio filozofia psychologia zaczyna się za bardzo postrzegać ludzi jako randomowe szczury sterowane popędami odruchami i przyciskami a chyba mają jakąś duszę też, mam nadzieję 

2 minuty temu, Duże jaja i telewizor napisał:

Samice są właściwie do niczego nie potrzebne nawet sexu bo sobie można ulzyc inaczej albo chinska gumą. Więc gdy samica nie jest zainteresowana seksualnie to ja wgl nie jestem nią zainteresowany. 

A ja w ogole tez nie jestem zainteresowana facetem co jest glownie zainteresowany czynnosciami seksualnymi. I kolo sie zamyka.

3 minuty temu, Duże jaja i telewizor napisał:

Ta a niektórzy to lubią i jeszcze kupują ciuchy żeby się ludzie gapili 

Ja lubie jak sie gapia 😁 mnie zagaduja i mi doradzaja. Wtedy czuje ze sa wokol ludzie i kogos cos obchodzi 😁

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się